Προς το περιεχόμενο

bridge se us-roborics

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από xinetd,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πιο λογο θες να το βαλεις σε bridge φιλε? Αν δε κανεις pppoe κληση μεσω wan αλλου router, δεν εχεις κανενα λογο να το κανεις.

Δημοσ.

Δεν εχει λογικη αυτο....

και ομως το εκαναν καποιοι γιατι δεν ηξεραν να κανουν port forward,dmz κτλ.κατα τα αλλα ναι δεν εχει λογικη.αλλα πολυ πιο παλια αυτο.πρεπει να εχει ξεμεινει και κανα θεμα εδωμεσα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βασικα αυτο που θελω να κανω ειναι να παρω ιντερνετ απο το default router  της wind  να το δωσω με καλωδιο στο us robotics και να απο αυτο να το στειλω ασυρματα αλλου.πετυχαινω bridge  και ενω μου δειχνει οτι συνδεεται και παιρνει  ip δεν συνδεεται στο ιντερνετ (google κλπ).καμια ιδεα????

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να κανεις bridge για να κανεις αυτο που θες φιλε. Ετσι οπως ειναι τα βαζεις πανω, απλα κοιτας να εχουν διαφορετικο ip και κλεινεις τον dhcp στο usr.

Δημοσ.

βασικα αυτο που θελω να κανω ειναι να παρω ιντερνετ απο το default router  της wind  να το δωσω με καλωδιο στο us robotics και να απο αυτο να το στειλω ασυρματα αλλου.πετυχαινω bridge  και ενω μου δειχνει οτι συνδεεται και παιρνει  ip δεν συνδεεται στο ιντερνετ (google κλπ).καμια ιδεα????

το bridge ειναι στο κομματι του modem.δεν εχει σχεση με το bridge που μπορει να δεις σε ρουτερ και repeaters.(wireless bridge κτλ).οπως ειπε ο rfc το βασικο ειναι οτι πρεπει να κλεισεις τον dhcp και να εχει και το ρουτερ και το access point ip στο ιδιο δικτυο.αν το ενα ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε το αλλο 192.168.1.254

αν ειναι 192.168.10.1 τοτε το αλλο 192.168.10.254.

και γενικα το δευτερο ρουτερ να εχει καποια μακρινη Ip εξω απο το ευρος του dhcp του πρωτου για να μην γινει κανα conflict.

για να μην σου παιζει μαλλον δεν εχεις κλεισει τον dhcp στο δευτερο ρουτερ που το κανεις access point.

Δημοσ.

ναι αν το γυρισε απλα bridge και να εκλεισε ο dhcp μπορει οι Ip να ειναι ιδιες.το usr παιζει 192.168.1.1 οσο θυμαμαι.τωρα της wInd το zte μπορει να ειναι 192.168.1.1.το gennet ειναι 192.168.1.254

Δημοσ.

το θεμα μου λυθηκε κλεινωντας το dhcp.ολα δουλεψαν ρολοι.ευχαρηστω για το χρονο σας και το ενδιαφερον σας.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...