Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να αντικάταστήσω το W810i που έχω με ένα νέο κίνητο, αυτά που είδα μέχρι αυτήν την τιμή ξεχώρισα τα εξής:

Sony Xperia M

LG Optimus L7 II P710

Nokia Lumia 620

Nokia Lumia 820

Βασικά πιστεύω λόγω χαρακτηριστικών, αν και λίγο παλιό, το 820 είναι το καλύτερο και το βρίσκω με 199 Ευρώ. Εσείς ποιό θα προτείνατε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

820 και απο μενα.Κριμα που δεν προλαβες την προσφορα της Vodafone στα 130.

Έχοντας Cosmote, και με τη συγκεκριμένη τιμή από Γερμανό πάλι με βολεύει, καθώς θα πρέπει να αλλάξει και η SIM...

Δημοσ.

Τσέκαρε και το xperia L  που έχει πολλές δυνατότητες και με καλά χαρκτηριστικά για τα λεφτά του 

Ναι και σε 5 μηνες το πολυ θα αρχισει να λαγκαρει παντου

Δημοσ.

Δες και το Ativ S που σκοτωνει σε αυτα τα χρηματα

http://www.skroutz.gr/s/2725086/Samsung-Ativ-S-I8750-16GB.html

Όντως φαίνεται καλό το συγκεκριμένο, με καλή μπαταρία και μεγάλη οθόνη...

Τσέκαρε και το xperia L  που έχει πολλές δυνατότητες και με καλά χαρκτηριστικά για τα λεφτά του 

Καλό και το Xperia L, αλλά θα όπως αναφέρει και ο καταραμένος πιθανόν θα υπάρχουν κολλήματα με το συγκεκριμένο.. Κάποια φίλη με το Xperia E, μετά από αναβάθμιση που της έκανα σε 4.2 νομίζω κόλλαγε αρκετά...

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις θα σκεφτώ τις προτάσεις σας και θα αποφασίσω, να είστε καλα!

Δημοσ.

Ας μου εξηγησει καποιος τι σχεση εχει το xperia E με το xperia L.

χαχχαχαχα καμια σχεση απλα και το L μετα απο καποιο καιρο θα εχει αρκετα λαγκαρισματα και θα ειναι κουραστικο

Δημοσ.

το ζητούμενο είναι ότι κατα πολλούς έχει θεωρηθεί το L value for money κινητό αλλά και ο άξιος αντικαταστάτης του νέου xperia v . ένας φίλος που το έχει δεν του δημιουργεί λαγκαρίσαμτα

Δημοσ.

το ζητούμενο είναι ότι κατα πολλούς έχει θεωρηθεί το L value for money κινητό αλλά και ο άξιος αντικαταστάτης του νέου xperia v . ένας φίλος που το έχει δεν του δημιουργεί λαγκαρίσαμτα

Δυστυχως φιλε μου αργα η γρηγορα θα ερθουν.Ειχα στην κατοχη μου συσκευη με παρομια και λιγο καλυτερα σπεκς και μετα απο καποιο καιρο χρησης με κουραζε πολυ

Δημοσ.

Ας μου εξηγησει καποιος τι σχεση εχει το xperia E με το xperia L.

χαχχαχαχα καμια σχεση απλα και το L μετα απο καποιο καιρο θα εχει αρκετα λαγκαρισματα και θα ειναι κουραστικο

Ακριβώς αυτό, το ξέρω πως τα δυο τηλέφωνα έχουν διαφορά στις προδιαγραφές τους, αλλά με κάποια αναβάθμηση ή γεμίσμα της μνήμης μπορεί να έχει κολλήματα και δεν θα ήθελα να συμβεί αυτο...

Και κάποιοι φίλοι μου μου έχουν προτείνει LG, γενικά είναι ποιοτικά σαν τηλέφωνα αλλά θα προτημήσω το 820

ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...