The_Winner Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Για να μην ανοίγω αλλο θεμα . Υπαρχει αλλος αντιπρόσωπος περα απο την Info Quest για Western Digital στην Ελλαδα?Οπως ειπα στο site της Western Digital με το serial number μου εβγαλε κανονικα την εγγυηση οτι ειναι για 5 χρονια. Μιλησα με την Info Quest τους εδωσα serial number και μου ειπαν οτι αυτος ο σκληρος δεν εχει προμυθευτει απο αυτους και σε περιπτωση βλαβης θα πρέπει να τα βρω με το e-shop.ΑΝ Το eshop εχει κανει εισαγωγη απο Ευρωπη τον δισκο ο αντιπροσωπος νομιζω ειναι υποχρεωμένος να μου τον φτιαξει/επισκευάσει σωστά?
aris1986 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Για να μην ανοίγω αλλο θεμα . Υπαρχει αλλος αντιπρόσωπος περα απο την Info Quest για Western Digital στην Ελλαδα? Οπως ειπα στο site της Western Digital με το serial number μου εβγαλε κανονικα την εγγυηση οτι ειναι για 5 χρονια. Μιλησα με την Info Quest τους εδωσα serial number και μου ειπαν οτι αυτος ο σκληρος δεν εχει προμυθευτει απο αυτους και σε περιπτωση βλαβης θα πρέπει να τα βρω με το e-shop. ΑΝ Το eshop εχει κανει εισαγωγη απο Ευρωπη τον δισκο ο αντιπροσωπος νομιζω ειναι υποχρεωμένος να μου τον φτιαξει/επισκευάσει σωστά? Mπορεις να τον στείλεις και συ στην Γερμανια και να σου τον αντικαταστήσουν.
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ...αλλά μπαίνει σε κάποια μανούρα για να το κάνει, και χρώνεται και "αρκετούτσικα" για την αποστολή (ανέβηκαν πρόσφατα και τα τέλη ΕΛΤΑ, οπότε μάλλον κοντά στο 15άρι). Η λύση αποστολής στη "μαμά" είναι όταν πχ έχει κλείσει ο reseller εώ. Winner, αυτός που έχει την υποχρέωση να σου κάνει την αντικατάσταση, είναι αυτός από τον οποίο αγόρασες. Το e-Shop εν προκειμένω.
The_Winner Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Παρατήρησα κατι που με τον Hitachi δισκο παρολο που ηταν 7200rpm δεν το ειχα, μπορει να μην το ειχα παρατηρήσει κιολας.Σε idle ακουω απο τον δισκο ενα χμμμμ -παυση-χμμμ -χμμμ-παυση-χμμμ . Αλλα μιλάμε πρεπει να στείσεις αυτί για να το ακούσεις .Επίσης σε αποτομη μετακινηση του laptop ακουω τον δισκο να κανει θορυβο ,οκ και με τον hitachi το εκανε και ολοι οι HDD οταν τους κουνας καθετα κανουν θορυβο αλλα αυτος το κανει πιο ευκολα ..Φυσικα ολα τα tests ειναι αψογα για τον σκληρο δισκο...
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εννοείς τον νέον σου WD; Τεσπα δεν έχει σημασία, οι δίσκοι δεν έχουν την ίδια συμπεριφορά, ούτε από εποχή σε εποχή, ούτε από εταιρία σε εταιρία, ούτε από μοντέλο σε μοντέλο - ούτε καν απαραίτητα το ένα κομμάτι που βγήκε κολλητά με το άλλο...(...λέω για την "σύγκριση" με τον Χιτάτσι που έκανες). Από εκεί και πέρα, τα έχουμε πει : φύλαττε εσύ την εγγύησή σου, παίρνε μπακάπ για τα αρχεία σου, και ασ' τον να σφυράει και την Μαρία την Πενταγιώτισσα άμα του καπνίζει... (...τα δε τεστ, όπως επίσης έχουμε πει, πιο πολύ είναι για να σιγουρέψουν την....ζημιά, παρά για να εφησυχάσουν για την "σιγουριά" του σήμερα και του ΤΩΡΑ. Μην κρεμιέσαι πάνω τους ούτε για το καλό, ούτε για το κακό μέλλον των δίσκων...) Γενικά σε καταλαβαίνω, αλλά "αποστασιοποιήσου" λίγο από τον δίσκο, και ξανασχολήσου με αυτόν σε άλλη φάση, σε 1-2 μήνες από τώρα. 1
The_Winner Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μιλάς σοφά !ιδου και το θεμα που εχω φτιαξει, εχω κανει και ηχογραφηση του ηχουhttp://www.insomnia.gr/topic/509423-hdd-νορμάλ-ο-θόρυβος/?p=52823926
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ...ναι, το είδα, τον άκουσα και μου θυμίζει την ηλεκτρική μου σκούπα. 1
The_Winner Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Καταλαβες ποιον θορυβο λεω?οχι τον συνεχομενο(ηλεκτρικη σκουπα που ειπες) αυτο ειναι το fan της ψυκτρας αλλα αυτο που κανει διακεκομενα σαν ξυσιμο .Στο 0:18-0:21 ακουγεται διπλο !
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ...είπαμε : άσε τον δίσκο να κάνει την δουλειά του, και κοίτα εσύ τις δικές σου βρέι... (...μην το παρασταχυολογείς αυτόν τον καιρό. Ασχολήσου λίγο καιρό πιο μετά. Τώρα είναι που έχεις την μύγα και θα ψάχνεσαι και με το παραμικρό κιχ που θα βγάζει ο δίσκος...Been there ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα