giannis_papaioa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Έχω στον iMac 2 σκληρούς δίσκους σύνολο 1,256 TB.Όταν γεμίσουν αυτοί οι δίσκοι θα μπορώ να κρατάω backup σε έναν εξωτερικό σκληρό 500 GB που έχω ;
giannis_papaioa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Απλά ρωτάω διότι οι 2 δίσκοι έχουν 3 φορές σχεδόν μεγαλύτερη χωρητικότητα από τον εξωτερικό σκληρό. Θα χωρέσουν όλα τα δεδομένα; Προφανώς θα συμπιέζονται απ'ότι καταλαβαίνω.
giannis_papaioa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Να αγοράσω έναν μεγαλύτερο εξωτερικό δηλαδή ; Τι μπορώ να κάνω ;
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Θες αυτα που εχεις ηδη να τα πας στον εξωτερικο σκληρο?
giannis_papaioa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Όχι,τώρα δεν έχουν γεμίσει ακόμα. Έτσι όπως πάω όμως σε 2-3 χρόνια θα έχω δεδομένα πάνω από 1 TB. Που θα τα αποθηκεύω ;
άδικος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Να φανταστώ τώρα δεν έχεις αντίγραφα ασφαλείας από αυτούς τους δίσκους...;
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ε οταν γεμισουν αυτοι που εχεις αρχισε να αποθηκευεις στον εξωτερικο! απλο!
ozelot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Για σωστή διαχείριση του Time Machine συνιστάται ο δίσκος backup να έχει χωρητικότητα τουλάχιστον ίση με αυτήν του Macintosh HD. Να έχεις πάντως υπ' όψη σου ότι όταν ο δίσκος backup γεμίσει, διαγράφονται αυτόματα τα παλαιότερα backups ώστε να ελευθερωθεί χώρος για τα νεότερα.
giannis_papaioa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ναι αυτή ήταν η αρχική μου ερώτηση: Όταν γεμίσουν θα χωράνε στον εξωτερικό όλα τα δεδομένα ; Αν όχι τι κάνω ;
ozelot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Και βέβαια θα χωράνε όταν έχεις σωστό δίσκο, απλά θα διαγράφονται τα παλιά. Τώρα αν θέλεις να μην διαγράφεται τίποτα, χρησιμοποιείς έναν σαφώς μεγαλύτερο δίσκο.
giannis_papaioa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Για σωστή διαχείριση του Time Machine συνιστάται ο δίσκος backup να έχει χωρητικότητα τουλάχιστον ίση με αυτήν του Macintosh HD. Να έχεις πάντως υπ' όψη σου ότι όταν ο δίσκος backup γεμίσει, διαγράφονται αυτόματα τα παλαιότερα backups ώστε να ελευθερωθεί χώρος για τα νεότερα. Ο εξωτερικός μου είναι 500 GB , ο δίσκος Macintosh HD είναι 256 GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα