Theodor77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολα τα μελη .Θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας σε μια αμεση αγορα projectora που πρεπει να γινει . Οι εργοδοτες μου σημερα μου αναθεσανε να του βρω εναν projectora που να μπορει να συνδεεται εκτος απο τα κλασικα σε dvd , αλλα και σε laptop-υπολογιστη .Αν θα μπορουσε να εχει και καποια usb θυρα ακομα καλητερα .Να εχει φυσικα καλουτσικη εικονα και λαμπες μιας μεσης - καλης αντοχης .Και ολα αυτα να ειναι καπου στα 300-400-450 ευρω . Μου ειπανε απο eshop , και απο καπου αλλου να ειναι που να ερχετε σχετικα συντομα θα ητανε καλα .Ebay κτλ κτλ αποκλειοντο φυσικα γιατι θα πρεπει να κοπει τιμολογιο .Θα ηθελα σας παρακαλω την γνωμη σας οσο γινεται ποιο γρηγορα γιατι αωριο πρωι πρεπει να τους εχς τον projectora ετοιμο για αγορα . Ευχαριστω πολυ .
veider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 μπες εδω και ρωτα www.avsite.gr και www.avclub.gr
graphist83 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Αυτόν Optoma S 303. Εχει 3000 ANSI lumen's οπου ειναι αρκετά για αίθουσες συνεδριάσεων και η λάμπα του εχει μέσο όρο 10000 ώρες. Θα τον βρεις σε κάποιο μαγαζί. Τον κλείνεις μεσω ίντερνετ και πας να τον παραλαβής μονος σου. Νομιζω τον εχει ο Κατερελος στα 369€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα