Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Yamaha DVD player (φετα)

alex_000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να μην ειναι το καταληλότερο μερος καθώς πρόκειται για επιτραπεζιο DVD Player.

Λοιπον το DVD το εχω γύρω στα 3 χρονια . Οταν Νοικιασα μια ταινία πριν 3 εβδομαδες σε τακτα χρονικα διαστηματα παρουσίαζε προβλήματα στην αναγνωση του dvd. Ειδα ότι το κανει και με DVD που εχω αγοράσει και επαιζαν χωρίς προβλήματα παλιότερα.

Το προβλημα ειναι ότι βγαζει σκουπιδια στην οθόνη και εχει διακοπές στον ήχο και κολληματα που πολές φορες δεν ξεπερνιούνται κάν.

Το περίεργο ειναι ότι τα μουσικα cd τα διαβάζει τελεια χωρις προβλήματα.

Σκευτομαι να το ανοιξω να το καθαρίσω (η εγγυηση εχει ληξει φυσικα) αλλά ειναι κατι που δεν εχω ξανακάνει (εχω ανοιξει ενα cdrom μια φορα).

Δοκιμασα να βαλω ενα δισκακι καθαρισμου κεφαλης για cd roms αλλά @@... δεν εγινε τιποτα.

Αν καποιος εχει σχεση με το αντικείμενο ακούω προτάσεις ...

Δημοσ.

mias kai exi liksi i egiisi kai mias kai exis aniksi sto parelthon ena cd tote anikse to kai katharise to mati me poli prosoxi me vamvaki apo ayto poy katharizoyme ta aytia xoris tipota pano.

min to zorisis kai min pistevis oti tha lithi to provlima sou.

a kai kati akoma einai logiko na paizi ta cd gia dio logous i giati exi dio aktines prama ligo diskolo logo toy oti einai palio.to deytero einai to oti i egrafi tou cd einai pio arei kai me megaliteres astopoume avlakosis kai einai pio eykola anagnosima.

ayta pistevo na voithisa

Δημοσ.

Τελικά το ανοιξα .. βρήκα την κεφαλή -η οποία παρεπιπτόντως φαινόταν ανέπαφη και πεντακάθαρη- και την καθάρισα με μια μπατονέτα με την μια μεριά βουτηγμένη σε οινόπνευμα και την αλλη κενη για να καθαρίζω το οινόπνευμα αν πεσει παραπάνω.

Το προβλημα λύθηκε και όλα οκ :) :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...