TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δεν θελω να εντυπωσιασω κανεναν απλα απ'οτι βλεπω συμφερει να το αλλαξεις στον χρονο παρα να το κρατησεις 3-4 χρονια και να μην πιανει τιποτα μετα! Κερδιζεις περισσοτερα! Αν ηθελα να εντυπωσιασω Fulgore1 δεν θα εκανα καν αυτη την συζητηση για 50 η 100 ευρω διαφοα που θα εχεις στην μια η στην αλλη περιπτωση! Θα ειχα λεφτα και απλα θα επαιρνα καθε χρονο νεο θα πετουσα το παλιο και θα εντυπωσιαζα παρα πολυ!
haHa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ναι μπερδευτηκα αλλα και 150 να δινεις καθε φορα που δεν νομιζω παλι συμφερει! Συμφωνω και γω οτι το 5αρι ειναι πολυ πιο ωραιο και νομιζω πολλοι σαν εμενα αλλα δεν ξερω τι θα παιξει με το θεμα μεταπωληση! Απο την στιγμη που θεωρεις οτι το 5αρι ειναι "πολυ πιο ωραιο", αξιζει να πας στο 5c για μια πιθανως(οχι σιγουρη) καλυτερη μεταπωλητικη αξια(δεν πιστευω η διαφορα να ειναι πανω απο 50€) που ειναι πιο ασχημο, πιο χοντρο κ ελαχιστα πιο μεγαλο; Τελικως αγοραζεις κινητο ωστε να σε βολευει και να σου αρεσει ή αγοραζεις κατι που δεν σου αρεσει απλα για μια πιθανη λιγο καλυτερη μεταπωλητικη αξια;
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Απο την στιγμη που θεωρεις οτι το 5αρι ειναι "πολυ πιο ωραιο", αξιζει να πας στο 5c για μια πιθανως(οχι σιγουρη) καλυτερη μεταπωλητικη αξια(δεν πιστευω η διαφορα να ειναι πανω απο 50€) που ειναι πιο ασχημο, πιο χοντρο κ ελαχιστα πιο μεγαλο; Τελικως αγοραζεις κινητο ωστε να σε βολευει και να σου αρεσει ή αγοραζεις κατι που δεν σου αρεσει απλα για μια πιθανη λιγο καλυτερη μεταπωλητικη αξια; Φυσικα και για τα 2! Ναι μεν το 5αρι ειναι πιο ωραιο αλλα η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη ωστε να μην αντεξεις με ενα 5C αν αργοτερα αποδειχτει και καλη επιλογη! Ετσι δεν ειναι?
Fulgore1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Φυσικα και για τα 2! Ναι μεν το 5αρι ειναι πιο ωραιο αλλα η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη ωστε να μην αντεξεις με ενα 5C αν αργοτερα αποδειχτει και καλη επιλογη! Ετσι δεν ειναι? Ο μονος λογος που μπορει προσωπικα να σκεφτομουν την αγορα του 5C ειναι αν επεφτε η τιμη του αργοτερα λογω πλαστικου σε τιποτα 280ευρο(οπως γινεται στην Samsung δηλαδη)
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ο μονος λογος που μπορει προσωπικα να σκεφτομουν την αγορα του 5C ειναι αν επεφτε η τιμη του αργοτερα λογω πλαστικου σε τιποτα 280ευρο(οπως γινεται στην Samsung δηλαδη) 280 δεν παιζει να πεσει με τιποτα!
Fulgore1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 280 δεν παιζει να πεσει με τιποτα! Γιαυτο ακριβως και εχω ξεγραψει εγω το 5C(βεβαια εννοουσα αργοτερα βλεπε πχ Galaxy S3.
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Γιαυτο ακριβως και εχω ξεγραψει εγω το 5C(βεβαια εννοουσα αργοτερα βλεπε πχ Galaxy S3. Και παλι δεν νομιζω οι ψωναρες της apple να καταδεχτουν οτι θα δωσουν ενα τοσο φθηνο κινητο!
Stamer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Φίλε μου επειδή ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου... δηλαδή να αλλάξεις iphone σε έναν χρόνο "με άνεση", σου λέω εκ πείρας οτι δυστυχώς το χάνεις εκεί το παιχνίδι (δεν είναι χαζοί στην Apple). Η αξία τους πέφτει πολύ. Π.χ., ακριβώς πριν ενα χρόνο πήρα το 5 740ευρώ. Κάνε την αφαίρεση να δεις πόσα θα έχανα αν το πουλούσα. Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω (ειδικά αν έχεις ήδη iphone) είναι να περιμένεις για το 6.
TheLordOne Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Φίλε μου επειδή ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου... δηλαδή να αλλάξεις iphone σε έναν χρόνο "με άνεση", σου λέω εκ πείρας οτι δυστυχώς το χάνεις εκεί το παιχνίδι (δεν είναι χαζοί στην Apple). Η αξία τους πέφτει πολύ. Π.χ., ακριβώς πριν ενα χρόνο πήρα το 5 740ευρώ. Κάνε την αφαίρεση να δεις πόσα θα έχανα αν το πουλούσα. Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω (ειδικά αν έχεις ήδη iphone) είναι να περιμένεις για το 6. Η αληθεια ειναι οτι απο τα 740 πεφτει ανετα στα 550 σε ενα χρονο! Αλλα αν το παρεις 550 ποσο να πεσει? Κατω απο 400 δεν νομιζω να παει! Δες το 4S για παραδειγμα!
Stamer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Πολύ φοβάμαι οτι με τους ρυθμούς που βγάζει νεα πράγματα η Apple, αντίστοιχα θα πέφτουν και οι τιμές. Γενικά πάρε κάτι και κοίτα να το ευχαριστηθείς αλλιώς θα τρελλαθείς αν σκέφτεσαι πως θα αγοράσεις και το "παραεπόμενο" 1
TheLordOne Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Πολύ φοβάμαι οτι με τους ρυθμούς που βγάζει νεα πράγματα η Apple, αντίστοιχα θα πέφτουν και οι τιμές. Γενικά πάρε κάτι και κοίτα να το ευχαριστηθείς αλλιώς θα τρελλαθείς αν σκέφτεσαι πως θα αγοράσεις και το "παραεπόμενο" Για αυτο εδω τι λες? http://viewsfortechnology6.blogspot.gr/2013/11/iphone-5c.html
Stamer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Για αυτο εδω τι λες? http://viewsfortechnology6.blogspot.gr/2013/11/iphone-5c.html Σίγουρα τα 5C έχουν πολύ χαμηλές πωλήσεις σε σχέση με τα άλλα iphone. Νομίζω οτι αυτό οφείλεται: 1) στο πλαστικό 2) Με + 100ευρώ (δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς) έχεις την κλασσική ποιότητα Apple και 64bit επεξεργαστή. Δεν ξέρω τι ακριβώς σκεφτόντουσαν με το 5C Μπορεί να είναι και +200ευρω το 5S απο το 5C, δεν θυμάμαι (αλλά εχουν τεράστια διαφορά όπως και να έχει)
TheLordOne Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στην Ελλαδα εχουν διαφορα 200 ευρω αλλα στην αμερικη ειναι 80 ευρω διαφορα μονο! Δεν ξερω τι συμβαινει πια με την χωρα μας και ειμαστε παντα πιο ακριβοι απο ολο τον κοσμο!
TheLordOne Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ναι αν το παρεις απο Αμερικη ισως! Γιατι εδω το παιρνεις τωρα 750 και του χρονου θα εχει 550! χειροτερα ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα