Προς το περιεχόμενο

iphone 5c vs iphone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θελω να εντυπωσιασω κανεναν απλα απ'οτι βλεπω συμφερει να το αλλαξεις στον χρονο παρα να το κρατησεις 3-4 χρονια και να μην πιανει τιποτα μετα! Κερδιζεις περισσοτερα! Αν ηθελα να εντυπωσιασω Fulgore1 δεν θα εκανα καν αυτη την συζητηση για 50 η 100 ευρω διαφοα που θα εχεις στην μια η στην αλλη περιπτωση! Θα ειχα λεφτα και απλα θα επαιρνα καθε χρονο νεο θα πετουσα το παλιο και θα εντυπωσιαζα παρα πολυ!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι μπερδευτηκα αλλα και 150 να δινεις καθε φορα που δεν νομιζω παλι συμφερει! Συμφωνω και γω οτι το 5αρι ειναι πολυ πιο ωραιο και νομιζω πολλοι σαν εμενα αλλα δεν ξερω τι θα παιξει με το θεμα μεταπωληση!

Απο την στιγμη που θεωρεις οτι το 5αρι ειναι "πολυ πιο ωραιο", αξιζει να πας στο 5c για μια πιθανως(οχι σιγουρη) καλυτερη μεταπωλητικη αξια(δεν πιστευω η διαφορα να ειναι πανω απο 50€) που ειναι πιο ασχημο, πιο χοντρο κ ελαχιστα πιο μεγαλο;

Τελικως αγοραζεις κινητο ωστε να σε βολευει και να σου αρεσει ή αγοραζεις κατι που δεν σου αρεσει απλα για μια πιθανη λιγο καλυτερη μεταπωλητικη αξια;

Δημοσ.

Απο την στιγμη που θεωρεις οτι το 5αρι ειναι "πολυ πιο ωραιο", αξιζει να πας στο 5c για μια πιθανως(οχι σιγουρη) καλυτερη μεταπωλητικη αξια(δεν πιστευω η διαφορα να ειναι πανω απο 50€) που ειναι πιο ασχημο, πιο χοντρο κ ελαχιστα πιο μεγαλο;

Τελικως αγοραζεις κινητο ωστε να σε βολευει και να σου αρεσει ή αγοραζεις κατι που δεν σου αρεσει απλα για μια πιθανη λιγο καλυτερη μεταπωλητικη αξια;

Φυσικα και για τα 2! :P Ναι μεν το 5αρι ειναι πιο ωραιο αλλα η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη ωστε να μην αντεξεις με ενα 5C αν αργοτερα αποδειχτει και καλη επιλογη! Ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Φυσικα και για τα 2! :P Ναι μεν το 5αρι ειναι πιο ωραιο αλλα η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη ωστε να μην αντεξεις με ενα 5C αν αργοτερα αποδειχτει και καλη επιλογη! Ετσι δεν ειναι?

Ο μονος λογος που μπορει προσωπικα να σκεφτομουν την  αγορα του 5C ειναι αν επεφτε η τιμη του αργοτερα λογω πλαστικου σε τιποτα 280ευρο(οπως γινεται στην Samsung δηλαδη)

Δημοσ.

Ο μονος λογος που μπορει προσωπικα να σκεφτομουν την  αγορα του 5C ειναι αν επεφτε η τιμη του αργοτερα λογω πλαστικου σε τιποτα 280ευρο(οπως γινεται στην Samsung δηλαδη)

280 δεν παιζει να πεσει με τιποτα!

Δημοσ.

280 δεν παιζει να πεσει με τιποτα!

Γιαυτο ακριβως και εχω ξεγραψει εγω το 5C(βεβαια εννοουσα αργοτερα βλεπε πχ Galaxy S3.

Δημοσ.

Γιαυτο ακριβως και εχω ξεγραψει εγω το 5C(βεβαια εννοουσα αργοτερα βλεπε πχ Galaxy S3.

Και παλι δεν νομιζω οι ψωναρες της apple να καταδεχτουν οτι θα δωσουν ενα τοσο φθηνο κινητο!

Δημοσ.

Φίλε μου επειδή ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου... δηλαδή να αλλάξεις iphone σε έναν χρόνο "με άνεση", σου λέω εκ πείρας οτι δυστυχώς το χάνεις εκεί το παιχνίδι (δεν είναι χαζοί στην Apple). Η αξία τους πέφτει πολύ. Π.χ., ακριβώς πριν ενα χρόνο πήρα το 5 740ευρώ. Κάνε την αφαίρεση να δεις πόσα θα έχανα αν το πουλούσα. Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω (ειδικά αν έχεις ήδη iphone) είναι να περιμένεις για το 6.

Δημοσ.

Φίλε μου επειδή ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου... δηλαδή να αλλάξεις iphone σε έναν χρόνο "με άνεση", σου λέω εκ πείρας οτι δυστυχώς το χάνεις εκεί το παιχνίδι (δεν είναι χαζοί στην Apple). Η αξία τους πέφτει πολύ. Π.χ., ακριβώς πριν ενα χρόνο πήρα το 5 740ευρώ. Κάνε την αφαίρεση να δεις πόσα θα έχανα αν το πουλούσα. Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω (ειδικά αν έχεις ήδη iphone) είναι να περιμένεις για το 6.

Η αληθεια ειναι οτι απο τα 740 πεφτει ανετα στα 550 σε ενα χρονο! Αλλα αν το παρεις 550 ποσο να πεσει? Κατω απο 400 δεν νομιζω να παει! Δες το 4S για παραδειγμα!

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι οτι με τους ρυθμούς που βγάζει νεα πράγματα η Apple, αντίστοιχα θα πέφτουν και οι τιμές. Γενικά πάρε κάτι και κοίτα να το ευχαριστηθείς αλλιώς θα τρελλαθείς αν σκέφτεσαι πως θα αγοράσεις και το "παραεπόμενο" :) 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι οτι με τους ρυθμούς που βγάζει νεα πράγματα η Apple, αντίστοιχα θα πέφτουν και οι τιμές. Γενικά πάρε κάτι και κοίτα να το ευχαριστηθείς αλλιώς θα τρελλαθείς αν σκέφτεσαι πως θα αγοράσεις και το "παραεπόμενο" :)

Για αυτο εδω τι λες? http://viewsfortechnology6.blogspot.gr/2013/11/iphone-5c.html

Δημοσ.

Σίγουρα τα 5C έχουν πολύ χαμηλές πωλήσεις σε σχέση με τα άλλα iphone. Νομίζω οτι αυτό οφείλεται:

1) στο πλαστικό

2) Με + 100ευρώ (δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς) έχεις την κλασσική ποιότητα Apple και 64bit επεξεργαστή.

Δεν ξέρω τι ακριβώς σκεφτόντουσαν με το 5C  :wacko:

Μπορεί να είναι και +200ευρω το 5S απο το 5C, δεν θυμάμαι (αλλά εχουν τεράστια διαφορά όπως και να έχει)

Δημοσ.

Στην Ελλαδα εχουν διαφορα 200 ευρω αλλα στην αμερικη ειναι 80 ευρω διαφορα μονο! Δεν ξερω τι συμβαινει πια με την χωρα μας και ειμαστε παντα πιο ακριβοι απο ολο τον κοσμο!

Δημοσ.

Ναι αν το παρεις απο Αμερικη ισως! Γιατι εδω το παιρνεις τωρα 750 και του χρονου θα εχει 550! χειροτερα ειναι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...