TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ποιο απο τα 2 να προτιμησω και γιατι? Απο οτι βλεπω ειναι και τα 2 στην ιδια τιμη με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα (λιγο καλυτερη μπαταρια το 5c), μονο που στο ενα εχουμε πλαστικο! Ακουω γνωμες!
dkotanid Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω το 5 είναι πολύ όμορφο και πιο ωραίο απ΄το πλαστικό, ειδικά σε άσπρο.
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Οντως ειναι πιο ομορφο αλλα σκεφτομαι οτι σε περιπτωση που θες να το πουλησεις αργοτερα ισως το 5c εχει μεγαλυτερη αξια καθοτι πιο καινουργιο και λογω του οτι το 5 δεν θα κυκλοφορει πια!
Fulgore1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Οντως ειναι πιο ομορφο αλλα σκεφτομαι οτι σε περιπτωση που θες να το πουλησεις αργοτερα ισως το 5c εχει μεγαλυτερη αξια καθοτι πιο καινουργιο και λογω του οτι το 5 δεν θα κυκλοφορει πια! Οταν εννοεις να το πουλησεις μιλας για συντομη αγορα????Ουτως ή αλλως και τα δυο αργοτερα το ιδιο θα μπορεις να τα πουλησεις(εγω πχ αν αγοραζα used θα αγοραζα το 5ρι μου ειναι παντελως αδιαφορο το πλαστικο και τα διαφορα χρωματα του 5c)
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Οταν εννοεις να το πουλησεις μιλας για συντομη αγορα????Ουτως ή αλλως και τα δυο αργοτερα το ιδιο θα μπορεις να τα πουλησεις(εγω πχ αν αγοραζα used θα αγοραζα το 5ρι μου ειναι παντελως αδιαφορο το πλαστικο και τα διαφορα χρωματα του 5c) Εννοω να το πουλησω του χρονου! Και μενα το 5αρι μ αρεσει πιο πολυ αλλα σκεψου οτι του χρονου θα εχεις ενα μοντελο 2 χρονων παλιο το οποιο θα εχει αποσυρθει και απο την κυκλοφορια (iphone 5) και ενα μοντελο περσινο με ελαχιστα καλυτερα specs το οποιο θα κυκλοφορει ακομα! Μηπως οι περισσοτεροι προτιμησουν να αγορασουν 5C ??
dkotanid Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Φίλε αν αγοράσεις κάτι τώρα δε σκέφτεσαι την τιμή του όταν θα το πουλήσεις. Ή σε χρείαζεαται και το παίρνεις να κάνεις τη δουλεία σου ή το αφήνεις. Νομίζω 2 χρονάκια θα την βγάλεις άνετα με όποιο και αν πάρεις. Απλά από άποψη design νομίζω το 5 που ´αλλωστε είναι σχεδόν ίδιο με το 5s είναι πιο όμορφο από το 5c.
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Φυσικα και σκεφτεσαι το μετα! Τωρα μπορει να φαινεται μακρινο αλλα οταν ερθει η ωρα να το δωσεις για να παρεις το 5S η το τοτε 6 θα χτυπας το καεφαλι σου που δεν ησουν λιγο πιο προνοητικος!
Fulgore1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εννοω να το πουλησω του χρονου! Και μενα το 5αρι μ αρεσει πιο πολυ αλλα σκεψου οτι του χρονου θα εχεις ενα μοντελο 2 χρονων παλιο το οποιο θα εχει αποσυρθει και απο την κυκλοφορια (iphone 5) και ενα μοντελο περσινο με ελαχιστα καλυτερα specs το οποιο θα κυκλοφορει ακομα! Μηπως οι περισσοτεροι προτιμησουν να αγορασουν 5C ?? Σοβαρα μιλας κινητο για ενα χρονο????
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Σοβαρα μιλας κινητο για ενα χρονο???? Ναι ρε γιατι μετα χανει πολυ την αξια του! Θα δωσεις ενα 50αρι στον χρονο και θα παρεις καινουργιο!
dkotanid Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Φίλε πέρσι κυκλοφόρησε το 5 τέτοια εποχή στην Ελλαδά. Αρχική τιμή 729€ αν θυμάμαι. Σήμερα πωλέιται μεταχειρισμένο αρκετά πιο κάτω. Οπότε δεν είναι μόνο 50€ νομίζω είναι παραπάνω. Είμαι της ´αποψης ´οτι το κίνητο τον υπολογιστή κτλ τα κρατάς όσο σου κάνουν τη δουλειά σου. Και νομίζω ενα iphone 5 θασου την κανει για πολυ καιρο. Αποψη μου.
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Οντως εχεις δικιο θα παει για 3-4 χρονια τουλαχιστον και θα εισαι κομπλε! Αλλα τοτε δεν θα εχει καμια αξια να το δωσεις! Οποτε συνολικα ισως χανεις περισοοτερα απο το να το αλλαζεις καθε χρονο! Αντε εγω σου λεω του χρονου να το δωσεις 380 τουλαχιστον! Βαζεις αλλα 70 σου λεω και θα παρεις 5S που τοτε λογικα θα εχει 550! Στα 3 χρονια δηλαδη θα εχεις δωσει 210 ευρω και θα εχεις καθε χρονο νεο μοντελο! Αν το κρατουσες 3 χρονια το 5αρι απλα θα εχανες 550! Αρα λογικα συμφερει να το δινεις καθε χρονο! Σωστος?
dkotanid Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω πάνω θες να πεις 450€ για να σου βγει η διαφορά. Ναι αν το θέτεις έτσι πιστεύω πως έχεις απόλυτο δίκαιο. Με κριτήριο την ομορφιά σου προτείνω το5 με κριτήριο τα χαρακτηριστηκά πάλι το 5. Με κριτήριο τη μεταπώληση δε μπορώ να σου απαντήσω. Αυτά από μένα φίλε μου.
TheLordOne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ναι μπερδευτηκα αλλα και 150 να δινεις καθε φορα που δεν νομιζω παλι συμφερει! Συμφωνω και γω οτι το 5αρι ειναι πολυ πιο ωραιο και νομιζω πολλοι σαν εμενα αλλα δεν ξερω τι θα παιξει με το θεμα μεταπωληση!
Fulgore1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ναι ρε γιατι μετα χανει πολυ την αξια του! Θα δωσεις ενα 50αρι στον χρονο και θα παρεις καινουργιο! Οντως εχεις δικιο θα παει για 3-4 χρονια τουλαχιστον και θα εισαι κομπλε! Αλλα τοτε δεν θα εχει καμια αξια να το δωσεις! Οποτε συνολικα ισως χανεις περισοοτερα απο το να το αλλαζεις καθε χρονο! Αντε εγω σου λεω του χρονου να το δωσεις 380 τουλαχιστον! Βαζεις αλλα 70 σου λεω και θα παρεις 5S που τοτε λογικα θα εχει 550! Στα 3 χρονια δηλαδη θα εχεις δωσει 210 ευρω και θα εχεις καθε χρονο νεο μοντελο! Αν το κρατουσες 3 χρονια το 5αρι απλα θα εχανες 550! Αρα λογικα συμφερει να το δινεις καθε χρονο! Σωστος? 400-420 το δινουν φετος το κινητο αυτο.Μαλλον εχεις μπερδεψει τα κινητα με τους υπολογιστες και συγκεκριμενα τις καρτες γραφικων,εκτως αν ανοικεις στην κατηγορια των ανθρωπων που αγοραζουν κινητα να εντυπωσιασουν τους αλλους(η χειροτερη για μενα) Ναι μπερδευτηκα αλλα και 150 να δινεις καθε φορα που δεν νομιζω παλι συμφερει! Συμφωνω και γω οτι το 5αρι ειναι πολυ πιο ωραιο και νομιζω πολλοι σαν εμενα αλλα δεν ξερω τι θα παιξει με το θεμα μεταπωληση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα