Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.Επειδή από ότι βλέπω το γνωρίζετε το άθλημα και επειδή πλέον εγώ δεν σκαμπάζω μια, θα ήθελα συμβουλή για καινούργια κάρτα γραφικών. Cpu Intel i5 650-3.2ghz Τροφοδοτικό 700w Thermaltake.Οθόνη τίποτα ιδιαίτερο αλλά χρησιμοποιείται και TV lcd fullHD 32''.Με τα λίγα που είδα εδώ έχω σκεφτεί αυτή http://goo.gl/ScK3Fj αλλά έχω τις εξής απορίες: 1)Θα έχω κανένα θέμα με bottleneck (έχω m/b asus p7p55d-e premium και υποστηρίζει pci-express 2.0) 2)Αξίζει το σχεδόν 300άρι ή μπορώ να βρω και κάτι οικονομικότερο και εξίσου καλό; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Η κάρτα αξίζει αν θες να παίζεις τα games στο full .

Ο επεξεργαστής σου κατά πάρα πιθανότητα θα σε ρίχνει λιγάκι ειδικά στα καινούρια παιχνιδια που θέλουν πυρήνες σε MP .

Πιστεύω όμως πως είναι μια καλή αγορά.

Ισως αν αργότερα άλλαζες έστω και επεξεργαστή μόνο με κάποιον x4  να ήσουν καλύτερα .

ΤΟ PCI-E V2.0 δεν θα σε κόψει καθόλου. Δεν έχει διαφορά με το PCI-E V3.0 σε πραγματική χρήση ... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ενδεχομένως μελλοντικά να αλλάξω επεξεργαστή (και λογικά και m/b καθώς το δικό μου είναι socket 1156) οπότε δεν θέλω πάλι να ψάχνω για κάρτα γραφικών.Και ναι θέλω να τα παίζω όλα full έτσι για το γαμώτο  :-D  Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...