athsoul Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα, έχω το Sony Sp και έσπασε η οθόνη του. Είναι μόνο το touch screen, γιατί κατά τ'άλλα το κινητό εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα. Για να την αλλάξω από το Sony service της Θεσσαλονίκης μου ζήτησαν 116 ευρώ. Και επειδή δε μου περισσεύουν, σκέφτομαι να αγοράσω online από έξω και να μου κάνουν την αλλαγή σε κάποιο κατάστημα εδώ. Γνωρίζει κάποιος ένα αξιόπιστο κατάστημα επισκευής κινητών στη Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ
tig Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 το sp που έχεις είναι ανθεκτικό κινητό . Η διαφορά θα είναι ελάχιστη αν πας κάπου αλλού . οπότε μεγαλύτερη σιγουριά θα έχεις αν το πας στο service της εταιρείας .
kataramenos32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 το sp που έχεις είναι ανθεκτικό κινητό . Η διαφορά θα είναι ελάχιστη αν πας κάπου αλλού . οπότε μεγαλύτερη σιγουριά θα έχεις αν το πας στο service της εταιρείας . Αμα βρει οθονη στο ebay και του την περασει καποιος γνωστος που ξερει μια χαρα μεγαλη διαφορα θα εχει
athsoul Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δε με φοβίζει η online αγορά (στο ebay για παράδειγμα, για κάθε πωλητή έχει βαθμολογία και feedback), τη θεωρώ εξίσου αξιόπιστή με αυτή του καταστήματος. Ούτως ή άλλως, αν ανοίξεις το κινητό, τα περισσότερα εξαρτήματά του "made in china" γράφουν! Άρα, ένα και το αυτό!..... Μόνο που.... αυτόν το γνωστό ψάχνω για να μου περάσει την οθόνη.....
kataramenos32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δε με φοβίζει η online αγορά (στο ebay για παράδειγμα, για κάθε πωλητή έχει βαθμολογία και feedback), τη θεωρώ εξίσου αξιόπιστή με αυτή του καταστήματος. Ούτως ή άλλως, αν ανοίξεις το κινητό, τα περισσότερα εξαρτήματά του "made in china" γράφουν! Άρα, ένα και το αυτό!..... Μόνο που.... αυτόν το γνωστό ψάχνω για να μου περάσει την οθόνη..... Ρωτα απο εδω κ απο εκει ολο και καποιος φιλος θα εχει καποιο φιλο που να ασχολειται κτλ
takoulou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα...Εχω ενα iphone 4s και εκανα καποια βλακεια και μου ραγισε η οθονη... Εχει εγγυηση με καλυπτει σε αυτο η apple για την οθονη;;;;... Τι κανω; Που το παω για την επισκευη; ευχαριστω...
iliasmach Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα...Εχω ενα iphone 4s και εκανα καποια βλακεια και μου ραγισε η οθονη... Εχει εγγυηση με καλυπτει σε αυτο η apple για την οθονη;;;;... Τι κανω; Που το παω για την επισκευη; ευχαριστω... η εγγύηση δεν το καλύπτει λογικά.επικοινώνησε με το service για να σε καθοδηγήσουν
dimopou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα...Εχω ενα iphone 4s και εκανα καποια βλακεια και μου ραγισε η οθονη... Εχει εγγυηση με καλυπτει σε αυτο η apple για την οθονη;;;;... Τι κανω; Που το παω για την επισκευη; ευχαριστω... Δεν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για να το φτιαξεις γτ αν πας στην apple θα σου πάρουν πολλά λεφτά. αν μπο΄ρεις να το ξεφορτωθείς πουλώντας το θα ήταν η καλύτερη επιλογή και να πάρεις κάποιο άλλο smartphone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα