Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρηγγειλα στις 3 Νοεμβριου απο το game.co.uk το skyrim legendary edition και ακομη δεν εχω παραλαβει. Επικοινωνησα με το ταχυδρομειο της περιοχης μου και δεν εχουν καποιο δεμα. Προσπαθησα επισης να επικοινωνησω με το site μπας και μου δωσουν κανα tracking number αλλα εδω και 3 μερες με εγραψαν κανονικα. Παιζει να μου φαγανε τα λεφτα;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παιζει . Ειναι σοβαρο μαγαζι . Δες την πολιτικη που εφαρμοζουν σε περιπτωσεις σαν τη δικη σου ή δηλωσε το απευθειας σαν απωλεσθεν το δεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρηγγειλα στις 3 Νοεμβριου απο το game.co.uk το skyrim legendary edition και ακομη δεν εχω παραλαβει. Επικοινωνησα με το ταχυδρομειο της περιοχης μου και δεν εχουν καποιο δεμα. Προσπαθησα επισης να επικοινωνησω με το site μπας και μου δωσουν κανα tracking number αλλα εδω και 3 μερες με εγραψαν κανονικα. Παιζει να μου φαγανε τα λεφτα;

Εάν βρεις τα σκούρα πέτα κάνα tweet στο λογαριασμό τους Game.co.uk twitter να δεις πότε θα σου πρωτοαπαντήσουν

EDIT (18/11): Για να μην γεμίζει το topic με offtopic έκανα edit το παλιό post

Με τον ένα ή τον άλλον τρόπο έπρεπε να σου απαντήσουν έστω ότι το δέμα είναι στον δρόμο και έρχεται. (και υστερόγραφο στις 30 ημέρες εάν δεν έχει έρθει ξαναμιλάμε ξέρω γω)

Δεν το θεωρώ ότι είναι σωστή αντιμετώπιση να μην απαντάνε έστω και το τυπικό "κοιτάξαμε τα στοιχεία της παραγγελίας σας και είναι στον δρόμο"

Κάπου εδώ προτείνω να το λήξουμε το offtopic

Επεξ/σία από takjar
Δημοσ.

Μπορει απλα να μην εχει ερθει ακομη και να ειναι στον δρομο, μου εχει τυχει απο Αγγλια να αργησουν 2 παιχνιδια retail (παραγγελια απο base.com) που ηρθαν ξεχωριστα, αν θυμαμαι καλα περιπου 20 μερες. Εχουν καποια φθηνη αποστολη και καλα με επιγεια μεσα, που αργει. Αν τους 'σφυριξεις" εχε αυτο το δεδομενο στο πισω μερος του μυαλου σου.

Δημοσ.

Παιδιά όσο κουφό και αν ακούγεται τα δέματα καθυστερούν περισσότερο εντός Ελλάδας παρά από το να έρθουν από Αγγλία, Ελλάδα... Δηλαδή το δέμα μπορεί να είναι είναι σε πέντε μέρες Ελλάδα και να κάνει 15 μέρες να έρθει σπίτι σου.

Προσπαθησα επισης να επικοινωνησω με το site μπας και μου δωσουν κανα tracking number...

Tracking number στα δέματα απλού ταχυδρομείου που παραγγέλνουμε εμείς για να μην μας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι δεν παίζει. Ακόμα και αν ήθελαν, δεν υπάρχει για να σου δώσουν. Αυτό που μπορούν να δουν είναι αν έχει πάει στα κεντρικά της Αγγλίας για να φύγει για έξω, μετά δεν μπορούν να δουν τίποτα. Είναι και είμαστε στο έλεος των ΕΛΤΑ.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ στις 3 Νοεμβρίου πήρα από το ίδιο site το elder scrolls anthology και ακόμα το περιμένω...μαλλόν κάπου στα ΕΛΤΑ βρίσκεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...