washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Λογικά όχι, καθώς η ΝΟΒΑ είναι συγκεκριμένη : χρήση από ΦΟΡΗΤΗ συσκευή.
vdeseris Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μια εναλλακτική πρόταση για όσους δεν το γνωρίζουν είναι το belkin@ tv. link και amazon. Αυτή η συσκευή παρεμβάλλεται μεταξύ δορυφορικού αποκωδικοποιητή και τηλεόρασης και μέσω της internet σύνδεσης σας, σας στέλνει την εικόνα σε tablet, smartphone ή laptop με την εφαρμογή της belkin. Επίσης έχει ένα "ματάκι" υπερύθρων και μπορείτε απομακρυσμένα να αλλάζετε και κανάλι! Περιορισμοί είναι ότι μόνο ένας χρήστης μπορεί να λαμβάνει το stream και φυσικά θα βλέπει ότι δείχνει ο δέκτης εκείνη την ώρα. Δεν μπορείτε εσείς δηλαδή να βλέπετε στο laptop άλλο κανάλι και η γυναίκα στο σαλόνι άλλο.
katamaran7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Λογικά όχι, καθώς η ΝΟΒΑ είναι συγκεκριμένη : χρήση από ΦΟΡΗΤΗ συσκευή. μπορεί να κάνεις χρήση με φορητή συσκευή για το nova go μέσω smartphone , tablet ή smartphone και να δεις κανονικό αγώνα ποδοσφαίρου
peter1976 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 έχει δοκιμάσει κανείς με android tv box? α. αν εγκαθίσταται το app β. αν δίνει εικόνα στη hdmi ή έχει τα ίδια θέματα που έχει και το λαπτοπ/σταθερό με κόψιμο της εξόδου? με tvbox δουλεύει μια χαρά. δοκιμασμένο με easycast 2 (κινεζικο).
manos_ir Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 με tvbox δουλεύει μια χαρά. δοκιμασμένο με easycast 2 (κινεζικο). αλήθεια ; ; ; έχω ένα tv box αλλά είναι μονοπύρηνο , να μην το δοκιμάσω καν ; ; ;
ardi21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ρε παιδια πηρα κωδικους απο το πρωτο θεμα για το nova go αλλα παιζει λιγο και μετα μου λεει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη. Απο σταθερο pc ειμαι και με firefox. Ξερεις κανεις τι παιζει? Μηπως φταιει το οτι ειναι σταθρο και οχι laptop? Αλλα μου φαινεται εντελως παραλογο. Πως μπορει να το καταλαβει?
arma1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ναι φταιει που εχεις σταθερο pc, παλια επαιζε μια χαρα σε σταθερο εστελνες και εικονα στην tv και ηταν ολα μελι γαλα ,τωρα ομως?
ardi21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Α μαλιστα. Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορω να μπω απο πουθενα. Γινεται να μου διαγραψουν την συσκευη αυτοι (εγω δεν μπορω γιατι δεν ειμαι κανονικος συνδρομητης απ'οτι ειδα) η το εχασα?
arma1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δικαίωμα αλλαγής συσκευής έχεις μια φορά το μήνα, όταν λες δεν είσαι κανονικός συνδρομητής τι εννοείς;
bil9 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Α μαλιστα. Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορω να μπω απο πουθενα. Γινεται να μου διαγραψουν την συσκευη αυτοι (εγω δεν μπορω γιατι δεν ειμαι κανονικος συνδρομητης απ'οτι ειδα) η το εχασα? πάρε στο τηλέφωνο υποστήριξης που έχει πάνω στο κουπόνι και θα στο φτιάξουν από εκεί
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δε μας λες πως λύθηκε το θέμα μήπως αντιμετωπίσει στο μέλλον κάποιος το ίδιο πρόβλημα, για να ξέρει τι να κάνει;
Geokorolis Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Λοιπον θελω να ρωτησω το εξης. Εχω κανονικη συνδρομη της Nova μαζι με ολα τα novasports καναλια (προσφορα double play 30ε +10ε για τα αθλητικα). Κυριως τα εχουμε βαλει επειδη ειναι καλη η τιμη πλεον, και για να βλεπει ο πατερας ποδοσφαιρο. Λοιπον ενας φιλος του, του ειπε οτι υπαρχει καποια δυνατοτητα για καθε συνδρομη να δηλωσεις 2 ατομα και να τους δινεις nova μεσω internet, κατι τετοιο... το τονιζω μιλαω για NOMIMH κατασταση, οτι δηλαδη του ειπε προβλεπεται κατι τετοιο για μεχρι 2 ατομα, τωρα τι και πως δεν ξερει και με ρωταει ο πατερας μηπως του δωσουμε να βλεπει... Εμενα μου φανηκε πολυ περιεργο, και με λιγο ψαξιμο online δε βρηκα κατι...ξερει κανεις κατι σχετικο? Μπορει καλλιστα να ειναι παπατζα που οι (συμπαθεις κατα τ'αλλα) 65αρηδες , ειπε καποιος καπου καποτε και καταλαβαν τα μισα και με ζαλιζουν χωρις λογο....αλλα οφειλω να το ψαξω λιγο παραπανω γι'αυτο ρωταω εδω αν ξερει κανεις... Μιλαμε για νομιμη υπηρεσια που πιθανον υπαρχει για να δινεις στο εξωχικο σου ξερωγω ή στον απο πανω οροφο ισως κατι τετοιο...δε μιλαω για card sharing Με dreambox και τετοια κολπα ουτε για κλειδια μεσω internet παρανομα κλπ... Αν ξερει καποιος κατι ας με διαφωτησει! Ναι γίνεται..το έχω κάνει έγω με το που έβαλα Nova γιατί ήθέλα να την μοιράζομαι με το κάτω σπίτι..το μόνο που χρειάζεται είναι 2 συσκευες που μεταφέρουν το σήμα ασύρματα..1 μία συνδέεται πάνω στην nova και ο άλλος στην τηλεόραση που θέλεις να λαμβάνει το σήμα..Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να είναι όσο το δυνατον στην ευθεία για να λαμβάνει καλά το σημα και το 2ο είναι ότι αναγκαστηκά επειδή μοιράζεσαι το σημά θα πρέπει ότι βλέπει ο ενας να βλέπει και ο άλλος..η συσκευη είναι Video Render και είναι απολύτος νόμιμο γιατί μου το είχαν εγκαταστήσει απο την ίδια την Nova.
protel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Συγνωμη που επαναφερω το θεμα μετα απο τοσο καιρο αλλα ηθελα να ζητησω οποιος μπορει μεσω p.m. να μου δωσει εναν κωδικο της Νοva απο το Πρωτο Θεμα αν εχει για να δω τον σημερινο αγωνα. Για να μην ανφερθουν διαφορα οπως τα παραπανω δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα λογω λαθους μπερδευτηκε και αγορασε ο πατερας μου την εκδοση με τα δυο ευρω.Θα ημουν πολυ ευγνωμνων αν καποιος εχει εναν κωδικο και τελικα δεν τον χρειαζεται. Οποιος μπορει ας μου τον στειλει μεσω p.m.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
rainbow326 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος συνδρομητής nova που να μην χρησιμοποιεί την υπηρεσία nova go? Και αν θα μπορούσε να μου την 'νοικιάσει' για ένα χρονικό διάστημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα