kefalok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ξερει κανεις με σιγουρια τι γινεται με αυτο ? Πχ θελω να το βαλω σε κινητο και λαπτοπ Πες οτι το βαζω και μετα το πουλαω και παιρνω αλλο κινητο Μπορω να το βαλω μετα στο αλλο ? Δηλαδη μπορω να προσθετω και να αφαιρω συσκευες αρκει να ειναι παντα 2? ακυρο το βρηκα 18. Θέλω να ανανεώσω /αντικαταστήσω μια συσκευή μου, τι πρέπει να κάνω; Με βάση την Πολιτική Ορθής Χρήσης η ανανέωση και των 2 συσκευών επιτρέπεται μια φορά το μήνα. Μπορείτε αυτόματα να ανανεώσετε τις συσκευές σας μέσω του www.novago.gr -> «Πληροφορίες υπηρεσίας» -> «Ανανέωση συσκευών». Το εβαλα στο κινητο αλλα μολις παω να δω κατι λεει προς το παρον δεν υποστηριζεται Ξερει κανεις ποια κινητα πρεπει να αγορασουμε για να το βλεπουμε ? μπες εδω http://www.forthnet.gr/NovaGoElGr.aspx?a_id=7147 στην κατηγορια πως βλεπω->τι χρειαζομαι...και θα δεις ποιες συσκευες ειναι συμβατες. εγω εχω iphone 3gs (αρκετα παλιο και χωρις ios7!!!) κατεβασα την εφαρμογη novago και παιζει μια χαρα.
NaGR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 έχει δοκιμάσει κανείς με android tv box? α. αν εγκαθίσταται το app β. αν δίνει εικόνα στη hdmi ή έχει τα ίδια θέματα που έχει και το λαπτοπ/σταθερό με κόψιμο της εξόδου?
eko13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Απο τελος Μαρτιου γινεται μια η συσκευη ακριβως για να μην γινεται ο "νομιμος" διαμοιρασμος που γινοταν...
baz-paok Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια εχω και εγω την ειδια απορια με τον παραπανω φιλο NaGR έχει δοκιμάσει κανείς με android tv box?
adi32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Πηρα το lenovo s650 και παιζει σουπερ Δοκιμαζω ομως μεσω της συνδεσης wind και λεει οτι παιζει μονo με wifi Πανε καλα οι ανθρωποι ? Αμα ειναι να πρεπει να εχω και wifi πως θα δω σε ενα απομακρυσμενο μερος ? Αν ειναι να παω σε καφετερια που εχει wifi, βλεπω τον αγωνα στην τηλεοραση που θα εχει Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2014 από adi32
manytso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πηρα το lenovo s650 και παιζει σουπερ Δοκιμαζω ομως μεσω της συνδεσης wind και λεει οτι παιζει μονo με wifi Πανε καλα οι ανθρωποι ? Αμα ειναι να πρεπει να εχω και wifi πως θα δω σε ενα απομακρυσμενο μερος ? Αν ειναι να παω σε καφετερια που εχει wifi, βλεπω τον αγωνα στην τηλεοραση που θα εχει ξερεις τη megabyte καταναλωνει?αστο καλυτερα μονο wifi
adi32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Σιγουρα αλλα γιατι να το απαγορευει ? Εγω μπορει να ειμαι σε μερος που δεν εχει wifi και να θελω να δω κατι Δεν ξερω αν γινεται να κανω hotspot απο αλλο κινητο και να μπω απο το δικο μου με το wifi αυτο Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από adi32
vakas77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Eέχω το εξής θέμα και θέλω την βοήθεια σας ενώ μέχρι χτες έβλεπα κανονικά nova go σήμερα που προσπάθησα να μπω μου βγάζει το μήνυμα κατεβαστέ το web plunking για προβολή ενώ το έχω εγκατεστημένο κανονικά το plugin το ξανά κατέβασα το εγκατέστησα κ μόλις πατώ σύνδεση για να περάσω τους κωδικούς μ βγάζει πάλι κατεβαστέ το plugin για προβολή….έχετε καμία ιδέα τι να κάνω????
bil9 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 μήπως υπάρχει κάποιος κωδικός για μια δυο ημέρες να δω αν παίζει στο σύστημά μου??
Venisk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί ρε παιδιά κάποιος να ανεβάσει ξανά το plugin το παλιό?
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 ^ Στην προηγούμενη σελίδα υπάρχει λινκ για EasyBytes που δουλεύει πάντως.
john331v Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Katebasa to lug in το εγκτεστησα αλλα οταν παω στο site της nova μου λεει ότι πρέπει να κατεβασω το plugin Katebasa to lug in το εγκτεστησα αλλα οταν παω στο site της nova μου λεει ότι πρέπει να κατεβασω το plugin Ante repaidia k arxizei o agonas..edometaxi gia na katalaveis poso gidia einai to it...pes oti kata lathos to egatestisa sto desktop ke thelo na allaxo.... pas na kaneis ananeosi suskevis ke su zitaei kodiko kartas nova...afu den eime syndromitis vre giiidi pou na ti vro
kosmagio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς πως μπορώ να βλέπω με το novago στην τηλεόωραση με HDMI h VGA τι πρέπει να κάνω κ αν γίνεται?
Limerik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το nova go είναι μόνο για θέαση σε laptop , tablet ,smartphone και δεν μπορείς να δεις στην τηλεόραση με nova go
apopetro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Με τις smart tv Που συνδεονται σε ιντερνετ μπορω να δω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα