Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις με σιγουρια τι γινεται με αυτο ?

Πχ θελω να το βαλω σε κινητο και λαπτοπ

Πες οτι το βαζω και μετα το πουλαω και παιρνω αλλο κινητο Μπορω να το βαλω μετα στο αλλο ?

Δηλαδη μπορω να προσθετω και να αφαιρω συσκευες αρκει να ειναι παντα 2?

ακυρο το βρηκα

18. Θέλω να ανανεώσω /αντικαταστήσω μια συσκευή μου, τι πρέπει να κάνω; Με βάση την Πολιτική Ορθής Χρήσης η ανανέωση και των 2 συσκευών επιτρέπεται μια φορά το μήνα. Μπορείτε αυτόματα να ανανεώσετε τις συσκευές σας μέσω του www.novago.gr -> «Πληροφορίες υπηρεσίας» -> «Ανανέωση συσκευών».       

Το εβαλα στο κινητο αλλα μολις παω να δω κατι λεει προς το παρον δεν υποστηριζεται 

Ξερει κανεις ποια κινητα πρεπει να αγορασουμε για να το βλεπουμε ? :devil:

μπες εδω http://www.forthnet.gr/NovaGoElGr.aspx?a_id=7147 στην κατηγορια πως βλεπω->τι χρειαζομαι...και θα δεις ποιες συσκευες ειναι συμβατες. εγω εχω iphone 3gs (αρκετα παλιο και χωρις ios7!!!)  κατεβασα την εφαρμογη novago και παιζει μια χαρα.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχει δοκιμάσει κανείς με android tv box?

α. αν εγκαθίσταται το app

β. αν δίνει εικόνα στη hdmi ή έχει τα ίδια θέματα που έχει και το λαπτοπ/σταθερό με κόψιμο της εξόδου?

Δημοσ.

Απο τελος Μαρτιου γινεται μια η συσκευη ακριβως για να μην γινεται ο "νομιμος" διαμοιρασμος που γινοταν... 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω και εγω την ειδια απορια με τον παραπανω φιλο NaGR

έχει δοκιμάσει κανείς με android tv box?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα το lenovo s650 και παιζει σουπερ

Δοκιμαζω ομως μεσω της συνδεσης wind και λεει οτι παιζει μονo με wifi

Πανε καλα οι ανθρωποι ?

Αμα ειναι να πρεπει να εχω και wifi πως θα δω σε ενα απομακρυσμενο μερος ?

Αν ειναι να παω σε καφετερια που εχει wifi, βλεπω τον αγωνα στην τηλεοραση που θα εχει

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Πηρα το lenovo s650 και παιζει σουπερ

Δοκιμαζω ομως μεσω της συνδεσης wind και λεει οτι παιζει μονo με wifi

Πανε καλα οι ανθρωποι ?

Αμα ειναι να πρεπει να εχω και wifi πως θα δω σε ενα απομακρυσμενο μερος ?

Αν ειναι να παω σε καφετερια που εχει wifi, βλεπω τον αγωνα στην τηλεοραση που θα εχει

ξερεις τη megabyte καταναλωνει?αστο καλυτερα μονο wifi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγουρα αλλα γιατι να το απαγορευει ?

Εγω μπορει να ειμαι σε μερος που δεν εχει wifi  και να θελω να δω κατι 

Δεν ξερω αν γινεται να κανω hotspot απο αλλο κινητο και να μπω απο το δικο μου με το wifi αυτο

Επεξ/σία από adi32
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Eέχω το εξής θέμα και θέλω την βοήθεια σας ενώ μέχρι χτες έβλεπα κανονικά nova go σήμερα που προσπάθησα να μπω μου βγάζει το μήνυμα κατεβαστέ το web plunking για προβολή ενώ το έχω εγκατεστημένο κανονικά το plugin το ξανά κατέβασα το εγκατέστησα κ μόλις πατώ σύνδεση για να περάσω τους κωδικούς μ βγάζει πάλι κατεβαστέ το plugin για προβολή….έχετε καμία ιδέα τι να κάνω????

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Katebasa to lug in το εγκτεστησα αλλα οταν παω στο site της nova μου λεει ότι πρέπει να κατεβασω το plugin

Katebasa to lug in το εγκτεστησα αλλα οταν παω στο site της nova μου λεει ότι πρέπει να κατεβασω το plugin

Ante repaidia k arxizei o agonas..edometaxi gia na katalaveis poso gidia einai to it...pes oti kata lathos to egatestisa sto desktop ke thelo na allaxo.... pas na kaneis ananeosi suskevis ke su zitaei kodiko kartas nova...afu den eime syndromitis vre giiidi pou na ti vro

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ξέρει κανείς πως μπορώ να βλέπω με το novago στην τηλεόωραση με HDMI h VGA τι πρέπει να κάνω κ αν γίνεται?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...