Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερώτηση...

Εχουμε νοβα στο σαλόνι. Εχω και τιβι στο δωμάτιο μου.

Με αυτό το nova go μπορώ να βλέπω κι εγώ νοβα μεσα απ'το λαπτοπ πχ; δωρεάν; θα βλέπω ομως οτι κανάλι παίζει ο αποκωδικοποιητής στο σαλόνι;

Είναι μέσω δορυφόρου-δε γνωρίζω αν παίζει ρολο-.

Δημοσ.

Πώς θα γίνει να δούμε NOVA GO στην επέκταση οθόνης, δηλαδή να "κοροϊδεύαμε" το plugin, να μην το καταλάβαινε και να μην μας σταμάταγε το βίντεο? Θα ήταν τρομερά εύχρηστο...

Δημοσ.

Μια ερώτηση...

Εχουμε νοβα στο σαλόνι. Εχω και τιβι στο δωμάτιο μου.

Με αυτό το nova go μπορώ να βλέπω κι εγώ νοβα μεσα απ'το λαπτοπ πχ; δωρεάν; θα βλέπω ομως οτι κανάλι παίζει ο αποκωδικοποιητής στο σαλόνι;

Είναι μέσω δορυφόρου-δε γνωρίζω αν παίζει ρολο-.

Ότι θες μπορείς να βλέπεις αλλά όχι στην τηλεοραση σου παρα μόνο σε κάποια φορητή συσκευή!

δεν βγαζει μηνυμα οτι εχει συμπληρωθει ο αριθμος των συσκευων , αλλα οτι δεν υποστηριζεται απο τη συγκεκριμενη συσκευη ( το desktop δηλαδη)

πως διαγραφω το λαπτοπ που μπηκα αρχικα απ οτι θυμαμαι για να βαλω μονο το desktop ? μηπως ισχυει αυτο που λες φιλε?

Δεν έχει μειωθέι ο αριθμός,απλά με κάποιο τρόπο (ίσως κάποια ενημέρωση στο plugin) έπαψε να λειτουργεί η υπηρεσία σε εξωτερικά monitors!Είτε πρόκειται για επέκταση οθόνης(στην τv) είτε στην οθόνη του σταθερού σου υπολογιστή

• Like 1
Δημοσ.

Ότι θες μπορείς να βλέπεις αλλά όχι στην τηλεοραση σου παρα μόνο σε κάποια φορητή συσκευή!

Δεν έχει μειωθέι ο αριθμός,απλά με κάποιο τρόπο (ίσως κάποια ενημέρωση στο plugin) έπαψε να λειτουργεί η υπηρεσία σε εξωτερικά monitors!Είτε πρόκειται για επέκταση οθόνης(στην τv) είτε στην οθόνη του σταθερού σου υπολογιστή

αυτο ακριβως παρατηρησα και  σε φιλο με συνδεση απο λαπτοπ σε τηλεοραση στο σαλονι .. μολις ειχε το hdmi το λαπτοπ δεν εβγαζε εικονα , και οταν δεν ηταν πανω το hdmi επαιζε κανονικα . μου ειπε οτι και αυτος εκανε ενημερωση πριν 10 μερες περπου το plugin που ζητουσε . 

στους σταθερους υπολογιστες τι κανουμε τωρα?  κανας τροπος να αναγνωριζεται το  πισι  σαν λαπτοπ??

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν το προνόμιο αυτό μπορούν να το εκμεταλέυονται συσκευές που δεν εξυπηρετούνται κατά τη live μετάδοση από την ίδια σύνδεση στο ίντερνετ, δηλ να βρίσκονται και σε διαφορετική πόλη; (επιλογή διαμοιρασμός με τα μέλη οικογένειας)

Δημοσ.

απο αρχες φλεβαρη κ με το νεο plugin(version 3) δεν γινεται να δινεις εικονα σε τηλεοραση απο λαπτοπ,tablet κλπ.για τον ιδιο λογο δεν παιζει πλεον και σε σταθερο pc(αντιλαμβανεται το μονιτορ σαν εξωτερικη συσκευη προβολης).

ο μονος τροπος που μου δουλεψε ειναι να απεγκαταστησεις το webtvplugin το καινουριο, κ να εγκαταστησεις την πιο παλια του εκδοση,την 2.2.5.19.την βρισκεις εδω http://www.easybytez.com/p6nodg8r1sv6

μ'αυτην,συνδεεις λαπτοπ με tv μεσω hdmi.δουλευει μονο το livetv κ οχι το on demand πχ,αλλα τους αγωνες τους βλεπεις.

κ πιστευω οτι συντομα θα μπλοκαρει η nova κι αυτο.

Δημοσ.

Το έβαλα στο laptop, δουλεύει άψογα σε Firefox. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα μέσω HDMI σε TV, θα το δώ αύριο και θα γράψω τι παίζει. Μεγάλη μαλακία αν όντως το μπλοκάρει.

Δημοσ.

Εγω το εβαλα σε σταθερο pc και δουλευει μονο το livetv οπως ειπε και ο φιλος jorge97 οποτε ειναι μια χαρα για οποιον προτιμαει να βλεπει τους αγωνες...αρκει να μην το μπλοκαρουν! να σαι καλα φιλε για το plugin.

Δημοσ.

εχουν μπλοκάρει και δυνατότητα να μπορεί κάποιος απο το εξωτερικό ,οπως την Γερμανία να βλέπει nova go?Γιατί δοκίμασε ο αδερφός μου να μπει απο το λαπτοπ του και δε μπορεί

Δημοσ.

εχουν μπλοκάρει και δυνατότητα να μπορεί κάποιος απο το εξωτερικό ,οπως την Γερμανία να βλέπει nova go?Γιατί δοκίμασε ο αδερφός μου να μπει απο το λαπτοπ του και δε μπορεί

αυτο φιλε δεν γινεται και το διευκρινιζουν λεγοντας οτι μπορεις να βλεπεις οπου κι αν εισαι εντος Ελλαδας μονο.

Δημοσ.

Ξερει κανεις με σιγουρια τι γινεται με αυτο ?

Πχ θελω να το βαλω σε κινητο και λαπτοπ

Πες οτι το βαζω και μετα το πουλαω και παιρνω αλλο κινητο Μπορω να το βαλω μετα στο αλλο ?

Δηλαδη μπορω να προσθετω και να αφαιρω συσκευες αρκει να ειναι παντα 2?

ακυρο το βρηκα

18. Θέλω να ανανεώσω /αντικαταστήσω μια συσκευή μου, τι πρέπει να κάνω; Με βάση την Πολιτική Ορθής Χρήσης η ανανέωση και των 2 συσκευών επιτρέπεται μια φορά το μήνα. Μπορείτε αυτόματα να ανανεώσετε τις συσκευές σας μέσω του www.novago.gr -> «Πληροφορίες υπηρεσίας» -> «Ανανέωση συσκευών».       

Το εβαλα στο κινητο αλλα μολις παω να δω κατι λεει προς το παρον δεν υποστηριζεται 

Ξερει κανεις ποια κινητα πρεπει να αγορασουμε για να το βλεπουμε ? :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...