Thrylos7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον θελω να ρωτησω το εξης. Εχω κανονικη συνδρομη της Nova μαζι με ολα τα novasports καναλια (προσφορα double play 30ε +10ε για τα αθλητικα). Κυριως τα εχουμε βαλει επειδη ειναι καλη η τιμη πλεον, και για να βλεπει ο πατερας ποδοσφαιρο. Λοιπον ενας φιλος του, του ειπε οτι υπαρχει καποια δυνατοτητα για καθε συνδρομη να δηλωσεις 2 ατομα και να τους δινεις nova μεσω internet, κατι τετοιο... το τονιζω μιλαω για NOMIMH κατασταση, οτι δηλαδη του ειπε προβλεπεται κατι τετοιο για μεχρι 2 ατομα, τωρα τι και πως δεν ξερει και με ρωταει ο πατερας μηπως του δωσουμε να βλεπει... Εμενα μου φανηκε πολυ περιεργο, και με λιγο ψαξιμο online δε βρηκα κατι...ξερει κανεις κατι σχετικο? Μπορει καλλιστα να ειναι παπατζα που οι (συμπαθεις κατα τ'αλλα) 65αρηδες , ειπε καποιος καπου καποτε και καταλαβαν τα μισα και με ζαλιζουν χωρις λογο....αλλα οφειλω να το ψαξω λιγο παραπανω γι'αυτο ρωταω εδω αν ξερει κανεις... Μιλαμε για νομιμη υπηρεσια που πιθανον υπαρχει για να δινεις στο εξωχικο σου ξερωγω ή στον απο πανω οροφο ισως κατι τετοιο...δε μιλαω για card sharing Με dreambox και τετοια κολπα ουτε για κλειδια μεσω internet παρανομα κλπ... Αν ξερει καποιος κατι ας με διαφωτησει!
Thrylos7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εψαξα λιγο ακομα και ψιλιαζομαι οτι εννοει το nova extra επιγεια....που με 10 ευρω εφοσον εχει αποκωδικοποιητη μπορει να βλεπει ολα τα αθλητικα καναλια επειδη εγω εχω αυτο το πακετο ενεργοποιημενο... Αλλα δε ξερω πως λειτουργει αυτο, πως γινεται η ταυτοποιηση και του ενεργοποιειται μεσω του δικου μου λογαριασμου? Γιατι λεει υποτιθεται οτι ειναι για μεσα στην ιδια κατοικια, αλλα εφοσον δεν εχει καποια συνδεση με τον βασικο αποκωδικοποιητη παρα μονο με εξωτερικη κεραια, λογικα δε μπορουν να το ξερουν αν ο επιγειος αποκωδικοποιητης ειναι σε αλλο σπιτι χιλιομετρα μακρυα, ε?
psapikas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Για ψάξε για την υπηρεσία nova go. Δεν έχω nova αλλά νομίζω αυτό εννοείς-θέλεις Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App 1
janpap08 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μήπως αναφέρεται στο Site: Nova GO ,όπου μπορείς να βλέπεις κάποια κανάλια της nova μέσω ιντερνετ σε δύο φορητές συσκευές(πχ laptop,tablet)?
johnbond Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει το multiview. Το οποίο όμως χρειαζεται καλώδιο από τον ενα δέκτη στο άλλο οποτε είναι για μικρές αποστάσεις, Επίσης έχει κάποια μηνιαία χρέωση και χρειαζεται δυο δέκτες. http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5572
Mortem Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Για το Nova Go μιλάει ξεκάθαρα ο φίλος και ναι, γίνεται, αλλά για χρήση μόνο από φορητό υπολογιστή, ταμπλέτα, όπως αναφέρουν και τα παιδιά πιο πάνω. 1
Thrylos7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 εχετε δικιο, με βαση την περιγραφη για το Nova GO μιλαει! Απ'οτι ειδα ειναι δωρεαν....και μπορεις να συνδεσεις μεχρι 2 συσκευες. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως καταλαβαινει ποιες συσκευες συνεδεσες και αν ειναι σταθερος ή φορητος... Δηλαδη, ψιλιαζομαι ολα γινονται μεσω του plugin που σε υποχρεωνει να βαλεις, αλλα αποκει και περα τι κανει για να καταλαβει οτι ειναι σταθερος ή φορητος? Στελνει στοιχεια για τον επεξεργαστη στη nova πχ? Και το να καταλαβει αν παω να συνδεσω τριτη συσκευη ταυτοχρονα το καταλαβαινω, αλλα πως θα καταλαβει οταν δεν εχει συνδεθει καμια συσκευη και συνδεθει μια, αν ειναι απο τις 2 "δηλωμενες" ? Παλι παιρνει στοιχεια για το hardware των μηχανηματων?
jorge97 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 εχω κανει τη διαδικασια πριν κανα μηνα.ο πατερας μου εχει το nova sports pack(μαζι με forthnet ιντερνετ κ τηλεφωνο). κανε ο,τι λεει εδω http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=6449 δηλ. -μπαινεις απο το λαπτοπ η ταμπλετ στη σελιδα της novago. -κατεβαζεις κ εγκαθιστας το plugin -ανοιγεις εναν απο τους προτεινομενους browsers(εγω χρησιμοποιησα τον google chrome) και πας εδω http://www.forthnet.gr/iServices.aspx?a_id=6913 (κωδικος συνδρομητη: αναγραφεται στο εντυπο του λογαριασμου αριθμος καρτας προσβασης:πανω στην καρτα που ειναι μεσα στον αποκωδικοποιητη) -σου στελνουν mail (σε μενα,σε 2-3 μερες)για να επιβεβαιωσεις τα στοιχεια και αλλο ενα (την επομενη) οτι ολα οκ κ η υπηρεσια ενεργοποιηθηκε.σου στελνουν κ ενα sms(αμεσως) με το password k pin.αυτα τα δυο ειναι το ιδιο (επταψηφιο νουμερο σε μενα). απο τοτε κ απο το ιδιο παντα λαπτοπ,με chrome μπαινω κ βλεπω τα novasport1,2,3,6,7(δεν εχει τα 4,5) κ history chαννελ,boomerang(παιδικα). απο οσο εχω διαβασει ψαχνοντας,καποιοι εχουν δηλωσει και desktop pc χωρις θεμα.σιγουρα παντως μεχρι 2 συσκευες(δε ξερω πως αληθεια το ελεγχει αυτο η nova).αυτες μπορεις να τις 'αλλαξεις' μετα απο 2 μηνες. η εικονα γενικα ειναι αρκετα καλη,χωρις τα 'σπασιματα' των streaming.φυσικα μπορεις να στελνεις την εικονα απ το λαπτοπ σε τηλεοραση πχ(αυτο κανω συνηθως). ειναι δωρεαν(για σιγουρια,θα σας πω μολις ερθει ο επομενοσ λογαριασμος...)
fanis8791 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 με τη διαδικασια που αναφερουν γνωριζεται μηπως αν το ενα λαπτοπ βρισκεται στην Αγγλια π.χ. δουλευει?
iziogas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αν κάποιος έχει διαθέσιμη σύνδεση NovaGo που δεν την χρησιμοποιεί, please pm
Zipcode80 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 εμένα ρε παιδιά μόλις βάζω το username και password μου ζητάει ένα pin σαν διαχειριστής προφίλ....ξέρει κανείς τί είναι αυτό?
xrit86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα , εδω και 2 μηνες περιπου εχω το nova go σε 1 λαπτοπ και 1 desktop . ομως απο χθες στο desktop δεν μπορει να κανει αναπαραγωγη το streaming . σταματαει αμεσως . ενω στο λαπτοπ ολα οκ. πως μπορω να κανω το desktop να φιανεται σαν λαπτοπ αραγε?
solution1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Έχω την εντύπωση ότι πλέον το nova go ενεργοποιείται σε μία μόνο συσκευή
xrit86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 δεν βγαζει μηνυμα οτι εχει συμπληρωθει ο αριθμος των συσκευων , αλλα οτι δεν υποστηριζεται απο τη συγκεκριμενη συσκευη ( το desktop δηλαδη) πως διαγραφω το λαπτοπ που μπηκα αρχικα απ οτι θυμαμαι για να βαλω μονο το desktop ? μηπως ισχυει αυτο που λες φιλε?
nikostrah Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον φιλε μου εχω nova και επειδη ηθελα να βλεπω nova σε αλλα δυο δωματια δοκιμασα το nova go κανω streaming ολα τα novasports φυσικα επειδη ειναι μεσα στο πακετο μου το history το boomerang to mad greek και ειναι κανα δυο καναλια ακομα η υπηρεσια ειναι beta ακομα οποτε εχει λιγα καναλια να και η διαδικασια για να το αποκτησεις ειναι free πας στο url πατας novago.gr πατας εγγραφη εκει βαζεις αριθμο συνδρομητη που ειναι στην τριτη σελιδα του λογαριασμου σου πανω αριστερα και αριθμο καρτας αποδικοποιητη ειναι πισω απο την καρτα μετα βαζεις τα στοιχεια σου οπως σου λεει σου στελνουν κατι κωδικους μπανεις απο τις 2 συσκευες που θες και εισαι ok εικονα hd και καλο ηχο οσο για το αν εχεις σταθερο η laptop δεν το αναγνωριζει γιατι εγω σε σταθερο το εχω βαλει και κατι τελευταιο πρεπειι να κανεις install ενα plugin. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα