Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια διαθετω γυρω στα 70 ευρω,ποια μαρκα-μοντελο ssd μου προτεινετε και απο που?Μενω Θεσσαλονικη...Να περιμενω να πεσουν οι τιμες ή να δωσω για κανποιον στα 64 γυρω στα 50ευρω?Οπως και να χει τι προτεινετε?

Δημοσ.

Καλημέρα. Ανεξαρτήτως budjet, ρίξε μια ματιά εδώ www.e-mac.eu (εάν διαθέτεις επαγγελματικό ΑΦΜ σου αφαιρείται αμέσως ο ΦΠΑ). Έχω κάνει πολλές αγορές. Είναι αξιόπιστοι και γρήγοροι...

Δημοσ.

Καλημέρα. Ανεξαρτήτως budjet, ρίξε μια ματιά εδώ www.e-mac.eu (εάν διαθέτεις επαγγελματικό ΑΦΜ σου αφαιρείται αμέσως ο ΦΠΑ). Έχω κάνει πολλές αγορές. Είναι αξιόπιστοι και γρήγοροι...

Το παρακάτω μαγαζί που αναφέρεις έχει 0 ποικιλία δεν μπορείς να φτιάξεις σύστημα απο εκεί. 

Το καλύτερο που μπορείς να φτιάξεις είναι κανά Η/Υ του κιλού...

Δημοσ.

Μέχρι 70€ παίρνεις νομίζω μικρό δίσκο, αν δεν κάνω λάθος.... 60GB που είναι μικρός. Για μένα βάλε άλλα 30€ και πάρε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο.

Μια πρόταση πχ. OCZ 128GB Vertex 450 VTX450 - http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35587&cat=6 με 109€ ;)

Δημοσ.

Απο μαρκα κ εγγυηση παιζει ρολο?Δν α θελα καποιον που να μου κανει προβληματα στιλ seagate κτλ..Επισης μεχρι τα Χριστουγεννα πως το βλεπετε θα εχει προσφορες ή μειωση στις τιμες τους?

Δημοσ.

Και εγω λεω να παρω αλλα μετα σκεφτομαι οτι σε κανα χρονο με 100 ευρω θα μπορω να παρω 250-500gb αντι των 120.. οποτε δεν ξερω καπως λιγα τα 120 ειδικα για ατομα που παιζουν μεγαλα σε μεγεθος παιχνιδια..

Δημοσ.

Απο μαρκα κ εγγυηση παιζει ρολο?Δν α θελα καποιον που να μου κανει προβληματα στιλ seagate κτλ..Επισης μεχρι τα Χριστουγεννα πως το βλεπετε θα εχει προσφορες ή μειωση στις τιμες τους?

Προσφορές έχει αρκετά συχνά ασχέτως χριστουγέννων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...