iignatios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Και μετά όλα τα apps από την αρχή; Ή μπαίνουν με κανένα batch τρόπο από το play store; Δοκίμασε με helium παίρνεις apps και data
lazlo1992 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 παλι καλά εγώ πέρασα την DN3 στο note 2 και έχω βρεί την υγειά μου! περίμενα με την official εδώ και πόσο καιρό! αλλα τπτ
toumpak33 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Για να δουμε τι θα γινει με αυτη την αναβαθμιση ρε παιδια παρα κολαει τωρα και ειδικα αυτη η μπαταρια 2φορες τη μερα...
Vassilis_X Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 προς το παρων απενεργοποιειστε το smart stay και τα κολληματα θα ειναι λιγοτερα..
Kostas7275 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά αν εγκαταστήσεις την cyanogenmod μέσω installer θεωρείται ρουτάρισμα; Με συνέπεια να χάνεις την εγγύηση;
qsis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά αν εγκαταστήσεις την cyanogenmod μέσω installer θεωρείται ρουτάρισμα; Με συνέπεια να χάνεις την εγγύηση;Το root περιμένεις να χάσεις την εγγύηση; το ότι θα βάλεις άλλο λειτουργικό δε σου λέει τίποτα; Επίσης η cm είναι rooted έτσι κι αλλιώς
Souljam Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εγω εβαλα προχθες την pardus white sensation και βρηκα την υγεια μου!!! Βασισμενη πανω στην στοκ δεν χανεις τα εξτραδακια και πολυ πιο γρηγορη και ελαφρια.ειναι τουμπανη!!!
toumpak33 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 προς το παρων απενεργοποιειστε το smart stay και τα κολληματα θα ειναι λιγοτερα.. Πως πας και το απενεργοποεις αυτο φιλος??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα