Hal9000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Αν και η Samsung είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία της αναβάθμισης σε Android 4.3 Jelly Bean για το Galaxy S ΙΙΙ στις αρχές Νοεμβρίου, με σημερινή επίσημη ανακοίνωση η εταιρεία δηλώνει ότι αναβάλλει τη διαδικασία αναβάθμισης εξαιτίας σημαντικών προβλημάτων.Στα προβλήματα που έχουν αναφέρει ήδη οι χρήστες, περιλαμβάνονται η σημαντική καθυστέρηση επαναφοράς της συσκευής μετά από κλείσιμο της οθόνης, τυχαία κολλήματα, μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας που οδηγεί σε μειωμένη αυτονομία, προβλήματα σύνδεσης με ασύρματα δίκτυα και αναπαραγωγής μουσικής μέσω bluetooth με ηχοσυστήματα αυτοκινήτων. Με δήλωση της η Samsung αναφέρει ότι πολύ σύντομα θα επιδιορθώσει τα παραπάνω θέματα, με την υπάρχουσα αναβάθμιση να αφαιρείται προσωρινά και ως OTA επιλογή αλλά και από το λογισμικό KIES της Samsung. Site: SamMobile
Radiatedsoul Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 εντωμεταξυ εχει βγει και η επομενη εκδοση 4.4 και αυτο ακομα δεν εχει παρει την 4.3 3
nfsmw_gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 εντωμεταξυ εχει βγει και η επομενη εκδοση 4.4 και αυτο ακομα δεν εχει παρει την 4.3 Γιατι το S4 και το HTC One ποσο πιο πριν πηραν την 4.3 δηλαδη? Αν θες 4.4 (και γενικως οτι ποιο τελευταιο) με το καλημερα παρε nexus.
JohnyFire Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 σαμμυ σαμμυ... οταν ερθει ο καιρος που θα στρωσεις το υι σου θα ειναι μεγα μερα η νυχτα ανιστιχα... ακομα και το s5 να βγαλεις αν εχει το ιδιο υι ολοι θα πουμε ελεος!!!
Captain Nemo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Hal9000, on 19 Nov 2013 - 02:20 AM, said:Στα προβλήματα που έχουν αναφέρει ήδη οι χρήστες, περιλαμβάνονται η σημαντική καθυστέρηση επαναφοράς της συσκευής μετά από κλείσιμο της οθόνης, τυχαία κολλήματα, μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας που οδηγεί σε μειωμένη αυτονομία, προβλήματα σύνδεσης με ασύρματα δίκτυα και αναπαραγωγής μουσικής μέσω bluetooth με ηχοσυστήματα αυτοκινήτων. Εντάξει μωρέ ψιλοπράγματα μόνο τα πάντα όλα 5
taksidiotis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Αυτή η samsung από software δε σκαμπάζει.το
tsakitsan95 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 πάνω που χαρήκαμε λιγο και μεις πως θα δουμε update...
deschri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εγω έχω παρει ήδη την 4.3 στο siii. Πραγματι η μπαταρία αδειαζει πιο γρηγορα απο πριν κι εχω και καποιο θεμα με το home button ,το παταω κι αργει να ανταποκριθει και να "ξυπνησει η συσκευη ".
Snip Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Την είχα βάλει κι εγώ και ήταν φουλ στα προβλήματα. Αργούσε να ανταποκριθεί το home button, πολύ lagάρισμα, κολούσε κι έπρεπε να βγάλεις μπαταρία για να ξαναξεκινήσει, δεν λειτουργούσε το ξυπνητήρι, μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας κ.α. Πήγα να βγάλω την 4.3 και να επιστρέψω στην 4.1.2 που λειτουργούσε κανονικά. Και εντελώς απο περιέργεια, του περνάω την CyanogenMod... εντάξει, απλά δεν υπάρχει... άλλο τηλέφωνο. Παίζει να μην ξαναβάλ rom της samsung και να παραμείνω για πάντα στη CyanogenMod. Είναι πολύ πίσω η Samy στις rom. 4
aris71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Την είχα βάλει κι εγώ και ήταν φουλ στα προβλήματα. Αργούσε να ανταποκριθεί το home button, πολύ lagάρισμα, κολούσε κι έπρεπε να βγάλεις μπαταρία για να ξαναξεκινήσει, δεν λειτουργούσε το ξυπνητήρι, μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας κ.α. Πήγα να βγάλω την 4.3 και να επιστρέψω στην 4.1.2 που λειτουργούσε κανονικά. Και εντελώς απο περιέργεια, του περνάω την CyanogenMod... εντάξει, απλά δεν υπάρχει... άλλο τηλέφωνο. Παίζει να μην ξαναβάλ rom της samsung και να παραμείνω για πάντα στη CyanogenMod. Είναι πολύ πίσω η Samy στις rom. Ποιά έκδοση του CyanogenMod έβαλες? Χρησιμοποίησες τον installer ή με custom recovery? Υπάρχει κάποια λειτουργία που δεν παίζει σωστά? από διάρκεια μπαταρίας πως πάει? ευχαριστώ!
P270 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ναι με τον instaler μπαινει και ειναι εξαιρετικη την εχω εδω και 4 ημερες και το τηλ παει σφαιρα
Link Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 οταν έβαλες CyanogenMod έκανες backup και restore για να έχεις όλα τα αρχεία σου ? έχασες κάποιο contact , φωτογραφίες, ρυθμίσεις η κάτι τέτοιο ?
thephotoshoped Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εκανα ακριβως το ίδιο με τον φιλο. Στο i9305 πέρασα την cyanogenmod 10.1 stable και επιτέλους έχω τηλέφωνο που ανταποκρίνεται ατα χρήματα που έδωσα. Σιχαθηκα με την εταιρία αυτή..
P270 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ναι πρεπει να κανεις backup τα σβηνει ολα το τηλ γινεται καθαρο οπως οταν το βγαζεις απο το κουτι και ναι και η samsung ακολουθει την τακτικη πλεον τις lg δεν θα ξεχασω τις τραγικες rom που ειχε για το 2Χ στο επομενο τηλ μαλλον θα παω στην αλλη πλευρα αν και δεν τους γουσταρω
Black Demis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ναι πρεπει να κανεις backup τα σβηνει ολα το τηλ γινεται καθαρο οπως οταν το βγαζεις απο το κουτι και ναι και η samsung ακολουθει την τακτικη πλεον τις lg δεν θα ξεχασω τις τραγικες rom που ειχε για το 2Χ στο επομενο τηλ μαλλον θα παω στην αλλη πλευρα αν και δεν τους γουστάρω τουλάχιστον η lg μεν αργεί στης αναβαθμίσεις αρκετά αλλά από το optimus g και μετά rom που βγάζει είναι εξαιρετικέςστην samsung περα απο note σε όλα τα υπολικα κινιτα είναι μονόδρομος η cyanogenmod 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα