maxairas7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα θελω τα φωτα σας για το ποσο ευκολη ειναι η υλοποιηση αυτου του project και τι γνωσεις θα χρειαστω..!Λοιπον η ιδεα εχει ως εξης..Υποθετικα μιλωντας ειμαι ο ιδιοκτητης ενος δικτυου σε μια πολη που πουλαει "internet".Εχω πελατες οι οποιοι χρεωνονται με το μηνα..Για να εχουν προσβαση θα πρεπει να αγοραζουν κωδικους μηνιαιους..!Λοιπον εγω θελω απο αυτο το Site να πουλαει για εμενα χωρις " κοπο" τους κωδικους στους πελατες μου..χωρις να σηκωνονται απο το καναπε να αγοραζουν τον κωδικο του μηνα μεσω paypal ας πουμε..! Αυτα...!! Αν εχει καποιος τις γνωσεις παρακαλω να βοηθησει..!!!
kormos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου για να κάνεις αυτό που ζητάς... Ξεκίνα απο τα βασικά πρώτα...
leonidas_fs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου για να κάνεις αυτό που ζητάς... Ξεκίνα απο τα βασικά πρώτα... Ε καλά μην τρελένεσαι δεν είναι και τίποτα τρομερό όλο αυτο! Σκέψου οτι το project θα γίνεται "Υποθετικά!" Λοιπόν φίλε, αν κατάλαβα καλά τι θες, θα χρειαστείς μια σελίδα που θα κάνει ο πελάτης login, και έπειτα θα πατάει σε ενα link το οποίο θα λέει π.χ "Ανανέωση Συνδρομής". Απο κει και πέρα αν το κάνεις να πληρώνεσαι μέσω PayPal, σου δίνει το PayPal ενα ολόκληρο "εργαλείο", χωρις να χρειαστεί να κάνεις κάτι τρομερό απο πλευράς σου. Θα είχε ταλαιπωρία αν ήθελες να το κάνεις μέσω πιστωτικής.
kormos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ε καλά μην τρελένεσαι δεν είναι και τίποτα τρομερό όλο αυτο! Σκέψου οτι το project θα γίνεται "Υποθετικά!" Λοιπόν φίλε, αν κατάλαβα καλά τι θες, θα χρειαστείς μια σελίδα που θα κάνει ο πελάτης login, και έπειτα θα πατάει σε ενα link το οποίο θα λέει π.χ "Ανανέωση Συνδρομής". Απο κει και πέρα αν το κάνεις να πληρώνεσαι μέσω PayPal, σου δίνει το PayPal ενα ολόκληρο "εργαλείο", χωρις να χρειαστεί να κάνεις κάτι τρομερό απο πλευράς σου. Θα είχε ταλαιπωρία αν ήθελες να το κάνεις μέσω πιστωτικής. Λεωνίδα ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο το γνωρίζω αρκετά καλά θα έλεγα, απλά το να "πάρεις στημένο" ένα τέτοιο project και απλά να καθίσεις μετά στον "καναπέ" δεν έχει νόημα, συνεπώς καλύτερα να ξεκινήσει απο τα βασικά βήματα, πχ Domain, Server, Install CMS, κλπ κλπ και εν συνεχεία να "βουτήξει" λίγο ποιο πέρα για αυτό το οποιό αναζητάει... Δεν τα αναφέρω κακοπροέραιτα, απλά είμαι της άποψης να "γνωρίζεις τι κάνεις και όχι να σου το δώσουν έτοιμο" και εδώ τα αναφερόμενα δείχνουν πως υπάρχουν πολλά κενά στα βασικά σημεία...
maxairas7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Βασικα θελω να εμφανιζεται μια επιπλεον σελιδα που θα τους δινει το κωδικο...οχι να την στελνω στο mail τους μοναδικος κωδικος.... Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
vacilis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικά εύκολο μου φαίνεται. Στείλε μου PM για βοήθεια.
PC_MAGAS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ακόμα θες Αλγόριθμο gia ρανδομτεχτ ή hashing. Καλό είναι για επικοινωνία με την DB να χρησιμοποιείς PDO και p-repared statements για Mysql Injection proof σελίδα. (http://php.net/manual/en/book.pdo.php) Τέλος και σε CMS να το κάνεις μπορείς να κάνεις Compoment πχ gia joomla http://extensions.joomla.org/ Αν και είναι υποθετικό αποτελεί καλή ιδέα για συνέχεια πχ. για Startup business καλό είναι αν δεν κάνεις compoment για CMS να αξιοποιήσεις frameworks για εύκολη συντήρηση αν δεν το κάνει compoment. Τέλος βάλτο και σε κάνα github γιατί μετράει σαν portfolio μαζί με το βιογραφικό (Πολύ ζητάνε τι έχεις κάνει από project). Θα χρειαστείς: BAckend Γλώσσα που μπορεί να είναι php ή Ruby On Rails ή .NET ή Java Servlet/JSP/JSF Webserver που να μπορεί να τρέχει php (Apache2, NginX), .NET(ISS (μπλιάξ έχω αλλεργία στην ΜΣ), Apache2 σίγουρα, NGINX δεν ξέρω) ή Ruby On Rails (Δεν ξέρω που τρέχει) ή AppServer για Java Servlet/JSP/JSF (Tomcat, JBoss) BDMS που μπορεί να είναι Mysql (Δες καλύτερα MAriaDB ή ίδια είναι με Mysql) ή PostgreSQL ή οποιοδήποτε άλλο DBMS πχ MSSQL, ή και NOSQL BD πχ. Mongo BD. Server που θα τρέχει που μπορείς να έχεις ένα δωρεαν Ζευγαράκι server από το okeanos (https://okeanos.grnet.gr/home/) η και σε local περιβάλλον πχ μέσω XAMMP. Κάποιο domain. (Όχι απαραίτητα) Γνώσεις HTML5 (Είναι το νέο Standart), CSS, Javascript. Για βοήθεια θα βρείς στα: w3Schools php.net και εδω πέρα. Τέλος για τεκμηρίωση και για Σχεδιασμό συστήματος σου συστήνω: Διάγραμμα ER Σχεδιαγράμματα UML. Που μπορούν να μπούν και στο κείμενο της πτυχιακής (γιατί όσο κώδικα να κάνεις θες και να γράψεις κάτι σαν κείμενο). Το πόσο εύκολο είναι εξαρτάτε στο πόσο θες να εμβαθύνεις πχ να κάνεις ένα ολοκληρωμένο app με ξεχωριστό frontent και Backend ή frontend backend μαζί. Ακόμα δες τα APIs που θές από το Paypal: https://developer.paypal.com/webapps/developer/docs/classic/api/ που θα σου κάνουν την ζωή ποιο εύκολη. Καθώς και παραδείγματα: http://paypal.github.io/sample-apps/ Εγώ σου προτείνω να πάρεις php mysql ή καλύτερα PostreSQL (έχει καλύτερο integrity εφόσον υποτίθεται θα αποθηκεύει πληροφορίες πελάτη). Και σαφώς HTML5,JS,CSS για την "μούρη" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα