hackertom Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για κατασκευή site σε aspx? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2013 από hackertom
Gigenis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ότι και με το notepad++ κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά. Αν θέλεις κάτι πιο σύνθετο, κοίταξε το eclipse και για πιο hardcore το visual studio 1
hackertom Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ότι και με το notepad++ κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά. Αν θέλεις κάτι πιο σύνθετο, κοίταξε το eclipse και για πιο hardcore το visual studio ένα asp site μπορεί να παίξει σε xampp;
Gigenis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει, καθώς έχω παρατήσει την asp από το 2002, αλλά μπορείς να το τσεκάρεις http://www.todayinwindows.com/2011/08/how-to-run-asp-net-on-xampp/
Thiseas! Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά για να αναπτύξετε στοιχειωδώς κάποιο site σε .net τότε το Visual Studio (άντε το Web Developer) είναι μονόδρομος, αν θέλεις να πεις οτι ασχολείσαι σοβαρά και δεν το κάνεις για να χάσεις τον χρόνο σου... Φυσικά δεν μιλάμε ούτε για Xamp, ούτε για mono, ούτε για appache και άλλα τέτοια ωραία. Μιλάμε για περιβάλλον Windows και φυσικά IIS. Προτείνω μάλιστα να ξεκινήσεις από το VS 2010 και πάνω με IIS 7+ και φυσικά σε Win 7 - που συνεργάζονται και άψογα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα