GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 και επειδή ο καθένας θέλει να γλεντάει συνέχεια και να πάρει πτυχίο του αγίο μπλα μπλα πρέπει να σπάει τα νεύρα στους γείτονες ? Η ελευθερία του καθενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.Μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε πολυκατοικία και όχι σε μονοκατοικία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Αν το να είσαι με την παρέα σου και να γελάς το θεωρείς "γλέντι", ναι, πρέπει να το κάνεις συνέχεια. Κάνει καλό και στα νεύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχουν άτομα που πάνε για να σπουδάσουν και θέλουν γρήγορα πτυχίο και άτομα που δεν τους νοιάζει γιατί έχει χρήματα ο μπαμπάς και η μαμά και περνάνε ζωάρα. Και σε ρωτάω το εξής, τι με νοιάζει εμένα αν θέλει ο καθένας να γλεντήσει ή όχι . Αυτό είναι δικό του θέμα, η φασαρία απο το γλέντι όμως είναι και δικό μου θέμα. Δηλαδή τι φταίω εγώ που έχω εργαστήριο 8-11 και 2-7 μάθημα να είμαι άυπνος γιατί ο καθένας θέλει γλέντια ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balander10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τι κάθεστε και συζητάτε τώρα ρε παιδιά αν είναι σε ώρες κοινής ησυχίας αστυνομία τηλέφωνο και ξεμπερδεύεις. Αν δεν είναι σε ώρα κοινής ησυχίας εντάξει υπομονή τα έχουν αυτά οι πολυκατοικίες και οι πόλεις. Αν έχετε τον ίδιο σπιτονοικοκύρη πες του να της μιλήσει και αυτός. Κάνε και κανά αντίποινο να δει τη γλύκα πχ πρωί πας πανεπιστήμιο άσε τη μουσική να παίζει δυνατά αν η κοπελιά όντως ξενυχτά ως το πρωί σιγά μην ξυπνάει να πάει σχολή. Θα της σπάσεις τα νεύρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Διαφορετικός είναι . Η αστυνομία πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Κάνει καταγραφή του σκηνικού και την επόμενη μέρα αν την εγκρίνει ο εισαγγελέας τότε κάνεις μήνυση . Δεν είναι όπως παλιά που είχε αυτόφωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τοτε το μονο που σου μενει ειναι να περασεις στην αντεπιθεση με καθε τροπο,βαλε φαντασια και καλη τυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Για αρχή θα δοκιμάσω τις ωτοασπίδες που μου πρότειναν και τα παιδιά (κέρινες ή σιλικόνη) και αν δεν κάνουν τίποτε θα γίνει πάλι παρατήρηση. Αν δεν πετύχει και αυτό να μου φέρνεται τσιγάρα στην φυλακή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πέρνα στην αντεπίθεση ναι. Βρες κι εσύ κόσμο να σε κάνει παρέα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πέρνα στην αντεπίθεση ναι. Βρες κι εσύ κόσμο να σε κάνει παρέα. Καλα, εσυ εισαι γτπ...Ευχομαι να μεινεις και εσυ αυπνος απο βλακες γειτονες να δεις τη γλυκα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 προτιμώ την παρέα μου απο τα άτομα που φωνάζουν και κτλ τέτοια ώρα το πρωί. Γιατί τέτοια άτομα τα λέμε ζώα και όχι ανθρώπους. Δεν ξέρω τι αρχές έχει ο καθένας απο το σπίτι του αλλά πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον άλλον , δεν είναι τυχαίο που τέτοια άτομα είναι μια ζωή στο μηδέν. Μιας και μια ζωή μένουν στην ηλικία των 10 ετών και δεν μπορούν να προχωρήσουν στην ζωή τους ή να πάρουν ευθύνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 προτιμώ την παρέα μου απο τα άτομα που φωνάζουν και κτλ τέτοια ώρα το πρωί. Γιατί τέτοια άτομα τα λέμε ζώα και όχι ανθρώπους. Δεν ξέρω τι αρχές έχει ο καθένας απο το σπίτι του αλλά πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον άλλον , δεν είναι τυχαίο που τέτοια άτομα είναι μια ζωή στο μηδέν. Μιας και μια ζωή μένουν στην ηλικία των 10 ετών και δεν μπορούν να προχωρήσουν στην ζωή τους ή να πάρουν ευθύνες Άλλοι μένουν μια ζωή στα 10, άλλοι γίνονται γεροντοκόρες από τα 10. Με αρχές βεβαίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 φίλε φαίνεται ότι είσαι ίδιος με αυτούς . Και κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχω εγώ πρόβλημα που άτομα σαν εσένα είναι ζώα και δεν σέβονται τους άλλους. Θέλεις να γλεντήσεις ? τράβα νοίκιασε δική σου μονοκατοικία και σπάστα όλα. Μην σου φανεί περίεργος αν σου σπάσει τα μούτρα κανένας γείτονας όμως κάποια στιγμή . Και όπως είπα δεν ρίχνω το φταίξιμο στο παιδί αλλά στην οικογένεια του που φαίνεται τι επιπέδου είναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τέτοιος είμαι βρε, με βρήκες, πάρτι άνιμαλ. Ευτυχώς που οι γείτονές μου δεν έχουν αρχές από την οικογένειά τους, αλλιώς θα μέτραγα ανθρώπινες μπουνιές υψηλού επιπέδου στα μούτρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 1)Μπορείς να μιλήσεις με την κοπέλα και να της πεις να κάνει ησυχία. Πράγμα που νομίζω ότι δεν το έχεις κάνει. 2)Φέρνεις και εσύ παρέα στο σπίτι και βάζεις δυνατά μουσική. 3)Βάζεις τσόνες στο τέρμα. lol Γενικά κάνεις φασαρία μέχρι να νιώσει η κοπέλα... Γκρεμίστε την πολυκατοικία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις