GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 πω ρε φίλε.απορώ δηλαδή πως υπάρχουν τετοια άτομα.θα μου πεις απο το σπίτι τους τι αρχές παίρνουν.εγώ μετά απο τόσες παρατηρήσεις θα ντρεπόμουν.έχεις δοκιμάσει και σιλικόνη και κερί και πως ακριβώς μπαίνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δε μπορείς να πας να τη πιάσεις και να της κάνεις σοβαρή κουβέντα ότι σε ενοχλεί η φασαρία που κάνει κτλ;Τόσο βλαμμένη είναι; Αλλιώς έχεις φέρει καμιά φορά αργά το βράδυ που κάνει φασαρία την αστυνομία μπας και φοβηθεί;Αν και απ'ότι κατάλαβα δεν έχει δυνατά μουσική κτλ απλά φωνές ακούγονται οπότε υποθέτω απλά επειδή δεν έχει καλή ηχομόνωση ακούγονται μόνο σε σένα που είστε κολλητά. Btw παίζει να μαζευτούν υπογραφές για να τη διώξετε; Ευτυχώς εγώ μένω σε μονοκατοικία και η μόνη φασαρία που ακούγεται είναι κανά απόγευμα που τραγουδάνε οι γέροι στο ΚΑΠΗ απέναντι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 το πρόβλημα το έχω εγώ κυρίως που είναι δίπλα μου.η μόνωση χάλια.την έχω πιάσει και ο ίδιος και όσο κατάλαβες εσύ που δεν σε ξέρω άλλο τόσο και αυτή.το έψαξα και απο αστυνομία.το μόνο που κάνουν είναι καταγραφή το σκηνικό και πας για μήνυση μετά.τρεχά γυρεύε δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 πω ρε φίλε.απορώ δηλαδή πως υπάρχουν τετοια άτομα.θα μου πεις απο το σπίτι τους τι αρχές παίρνουν.εγώ μετά απο τόσες παρατηρήσεις θα ντρεπόμουν.έχεις δοκιμάσει και σιλικόνη και κερί και πως ακριβώς μπαίνουν? συνηθως παιζουν και οδηγιες.το σφουγγαρακι το πλαθεις πιεζεις λιγακι να γινει μακροστενο το βαζεις στοα υτι και φουσκωνει .το κερι επισης το πλαθεις αλλα προσοχη με ζεστες κτλ μην μεινει κανα κομματι μεσα.οι περισσοτεροι λενε οτι τις σιλικονης ειναι οι καλυτερες και ειναι το ιδιο στυλ στο να μπει με το σφουγαρι σχεδον.απλα οπως ειπαν οτι κλεινει ερμητικα το βγαζουμε αργα αργα και οχι λες και τραβαμε ψαρι με καλαμι ψαρεματος.αλλιως θα πονεσεις στο τυμπανο.σιλικονη δεν εχω δοκιιμασει.δεν μου εχει σπασει τα νευρα κανεις τοσο πολυ.εδω και ενα παλιο θεμα http://www.insomnia.gr/topic/406224-%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/page-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iodna2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 την πρώτη φορά είναι η δύσκολη...χεχε no pun intended ζεσταίνεις με τα χέρια σου για να μαλακώσουν και μετά τις τοποθετεις στο αυτί (1η φορά θέλει λίγο παραπάνω δύναμη για να πάρουν το σχήμα) και τελικα "απλώνεις" το υλικο που περισευει εξωτερικα και στο πτερύγιο(ή όπως λέγεται) του αυτιού . να είναι δλδ ενα επιπεδο εξωτερικά με μια μάζα-μικρή πυραμιδα που δε φαινεται εσωτερικά. σρυ για την κάπως αηδιαστική περιγραφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 την πρώτη φορά είναι η δύσκολη...χεχε no pun intended ζεσταίνεις με τα χέρια σου για να μαλακώσουν και μετά τις τοποθετεις στο αυτί (1η φορά θέλει λίγο παραπάνω δύναμη για να πάρουν το σχήμα) και τελικα "απλώνεις" το υλικο που περισευει εξωτερικα και στο πτερύγιο(ή όπως λέγεται) του αυτιού . να είναι δλδ ενα επιπεδο εξωτερικά με μια μάζα-μικρή πυραμιδα που δε φαινεται εσωτερικά. σρυ για την κάπως αηδιαστική περιγραφη για τις κερινες αυτο γιατις σιλικονης πρεπει να ισχυει το ιδιο με του σφουγγαριου και εδω οι οδηγιες http://multimedia.3m.com/mws/mediawebserver?6666660Zjcf6lVs6EVs666vQ2COrrrrQ- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iodna2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 υπάρχουν σιλικόνης που μπαίνουν έτσι. (όπως οι κέρινες) αυτες είναι οι καλύτερες. έχουν τα πλεονεκτήματα των κέρινων χωρίς το μειονέκτημα ότι φθειρονται-κομματιάζονται εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εχετε ενημερωσει τον ιδιοκτητη του σπιτιου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ναι, έκανε και αυτός με την σειρά του παρατηρήσεις αλλά στις μέρες μας δεν μπορεί να διώξεις εύκολα άνθρωπο. Επίσης έχει ανάγκη τα χρήματα και ο καθένας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Στην αστυνομία. Επειδή δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας δεν σημαίνει ότι ο άλλος μπορεί να γκρεμίζει σπίτια με την μουσική. Ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη, μετά ενημέρωσε αυτή και έπειτα πάρε την αστυνομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εμενα οι ωτοσπιδες-ακουστικα που ειχα μια χαρα δουλεια καναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 μιας και σε ούτε χρόνο θα φύγω δεν βρίσκω λόγο να πάω σε αστυνομία και να μπλέξω δικηγόρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexme Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Αυτά δεν είναι τίποτα μπροστα στο μαρτύριο που πέρασα εγώ.Ο διπλανός μου ακουγε Παντελίδη ΟΛΗ μερα κι όταν λέω όλη μέρα εννοω 11 το βράδυ,11.30,12 (εφευγε τετοια ωρα) γυρνούσε στις 4 το πρωι και ξανά ,4.15,5,6, διάλειμμα, 7 η ώρα κοκ μεχρι τα μεσάνυχτα.Το τραγούδι ήταν δεν ταιριάζετε σου λέω και μετά απο κανένα μήνα υπήρχε εναλλαγή με ένα ντουέτο.Περασα μια περίοδο με διάφορες σκέψεις για τρόπους δολοφονίας...Κάποιοι άνθρωποι απλά είναι στον κόσμο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 δεν είναι στον κόσμο τους μόνο, βρήκαν και τα κάνουν πιστεύω , γιατί αν υπήρχε κάποιος τρελός που πήγαινε και την έστελνε στο νοσοκομείο δεν θα υπήρχε φασαρία. Απλώς λέμε να είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα σαν αυτούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 απλως το άτομο είναι ζώο.νομίζει ότι είναι στο σπίτι της Ενώ δεν είναι; Δεν ξέρω πως περνάς εσύ τα φοιτητικά σου χρόνια που κοντεύουν να τελειώσουν, αλλά οι φοιτητές συνήθως έχουν παρέα. Και γελάνε. Και ο Τσάκωνας όταν γελάει, τον γείτονα δεν τον ενοχλεί. Αν η ηχομόνωση δεν κρατάει τίποτα και νιώθεις πως βρίσκεσαι στο ίδιο δωμάτιο με τον δίπλα, τα παράπονά σου στον σπιτονοικοκύρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις