GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 τσεκούρι λέει ... να πάρω καμία καραμπίνα καλύτερα ? ή να σας μαζέψω όλους να έρθετε να γλεντήσουμε
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 τσεκούρι λέει ... να πάρω καμία καραμπίνα καλύτερα ? ή να σας μαζέψω όλους να έρθετε να γλεντήσουμε αν ειναι ωραια η γειτονισσα ειτε αυτη ειτε καμια αλλη οκ ερχομαι. 1
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ξεκίνα και έλα , εγώ λόγο χρόνιας σχέσης είμαι κατειλημμένος
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ξεκίνα και έλα , εγώ λόγο χρόνιας σχέσης είμαι κατειλημμένος αν δεν εχεις παντρευτει δεν εισαι κατελημμενος
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 μπορεις να πας με αυτο το βιβλιο https://www.greekbooks.gr/ProductImages/XtraLarge/Book/%CE%A0%CE%99%CE%A1%CE%9F%CE%93%CE%91/195968.jpg παραμασχαλα και να της πεις.μην με αναγκασεις να σου κανω οτι εμαθα.
iodna2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 οι σιλικόνης είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. κανουν 2.5- 3.5 το ζευγάρι. παίρνουν το σχήμα του εσωτερικου του αυτιού και "κουμπώνουν" (με μια υπερβολή )"αεροστεγώς" τα υπόλοιπα φωνές-εκφοβισμοί εινα για τους Νεάντερταλ. Εκτός και αν υπάρχει θέμα σε ώρα κοινής ησυχίας. Τότε μπουκάρεις στο σπιτι της μαζί με την πόρτα.
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 θα πάω να πάρω για να έχω το κεφάλι μου όσο πιο ήσυχο γίνεται.αλλιώς θα κάνω ανακοίνωση εδώ να έρθετε όσοι θέλετε για όσο θέλετε .
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 απλα λιγο προσοχη γενικοτερα με τις ωτοασπιδες και το θεμα καθαριοτητας για να μην καταληξεις με καμια ωτιτιδα.δεν τις πεταμε οπου να νε και δες γενικοτερα αν θελουν καποιο καθαρισμο κτλ(για τις σιλικονης που ειναι ακριβες).αυτες που ειναι σαν σφουγγαρι τις πετας και παιρνεις αλλες ειναι παμφτηνες.του κεριου σιγα σιγα χαλανε επισης οποτε τις αλλαζεις υποχρεωτικα καθε χ καιρο. 1
iodna2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 οι σιλικόνης πλένονται αλλά καλύτερα μια-δύο φορές το μήνα να τις αλλάζεις.
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 σκέφτομαι να πάρω αυτές απο κερί μίας και μου φαίνονται καλές και απο σιλικόνης όμως μπορεί να αξίζουν.έχει δοκιμάσει κάνεις κυρίως για φωνές και ομιλίας μίας και με το σφουγγάρι οι άλλες άκουγες της φωνές και τα γέλια και έχανες όλα τα αλλα
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 σκέφτομαι να πάρω αυτές απο κερί μίας και μου φαίνονται καλές και απο σιλικόνης όμως μπορεί να αξίζουν.έχει δοκιμάσει κάνεις κυρίως για φωνές και ομιλίας μίας και με το σφουγγάρι οι άλλες άκουγες της φωνές και τα γέλια και έχανες όλα τα αλλα επειδη ειναι φτηνες παρε και δοκιμασε τες.ειναι πιο καλες απο το σφουγγαρι.το σφουγγαρι δεν κοβει τα παντα.λες και κοβει bands of noise ειναι.και Take ur time για να τις βαλεις the first time.αλλα ριξε και καμια παρατηρηση.
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ευχομαι να σταμάτησει τ θέμα ώστε να μην πάμε πάλι για παρατήρηση.εδώ βαρέθηκα εγώ αυτή ακόμα ρε γάμωτο?
iodna2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 με οτιδήποτε εκτός από σφουγγάρι θα είσαι καλλυμένος. στην ουσία θες να κλείνει ερμητικά και για όσο περισσότερο διάστημα γίνεται. ομιλία-φασαρία χάνεται ,σε φάση που ακους πιο πολύ την αναπνοή σου μόνο όσο ειναι ερμητικό το κλείσιμο. επίσης να προσέξεις όταν τις βγάζεις να το κάνεις σιγά σιγα "μεχρι να μπει λιγο αέρας" γιατί μπορει να πονέσει το αυτί,αν τις βγάλεις γρήγορα. Σε περίτωση που αναρωτιέσαι, αυτά τα ξέρω γιατι 5 χρόνια μέρα-νυχτα ειχα τρελή φασαρία απο καφενειο με παλαίουρες το πρωί μεχρι απόγευμα και το βράδυ μπαράκι ακριβώς κάτω απο το διαμέρισμα που έμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις