Προς το περιεχόμενο

γείτονές

GiannisWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

την είχα πιάσει όπως ανέφερα σε κάποιο ποστ αλλά ότι κατάλαβες εσύ άλλο τόσο και αυτή . Μωρέ το θέμα είναι να περάσει ο καιρός μέχρι το πάσχα και τελείωσα και τότε θα σου πω εγώ τι εστι φασαρία. θα κανονίσω να βρεθώ με το συγκρότημα που παίζω κιθάρα (μεταλ) και έχει να πέσει το κτήριο. Θα προτείνω και στον poulino να έρθει μιας και του το υποσχέθηκα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1)Μπορείς να μιλήσεις με την κοπέλα και να της πεις να κάνει ησυχία.

Πράγμα που νομίζω πιστεύω ότι δεν το έχεις κάνει.

την είχα πιάσει όπως ανέφερα σε κάποιο ποστ αλλά ότι κατάλαβες εσύ άλλο τόσο και αυτή . Μωρέ το θέμα είναι να περάσει ο καιρός μέχρι το πάσχα και τελείωσα και τότε θα σου πω εγώ τι εστι φασαρία. θα κανονίσω να βρεθώ με το συγκρότημα που παίζω κιθάρα (μεταλ) και έχει να πέσει το κτήριο. Θα προτείνω και στον poulino να έρθει μιας και του το υποσχέθηκα 

Αλλάζω το νομίζω με το πιστεύω.

Δεν μπορεί να είναι τόσο αναίσθητη...

Διαφορετικά σκέψου να κάνεις αυτό που λέει το γατοκόριτσο στην αρχή.

Άλλοι μένουν μια ζωή στα 10, άλλοι γίνονται γεροντοκόρες από τα 10.

Με αρχές βεβαίως.

Ναι φίλε μου . Είμαστε και εμείς φοιτητές και έχουμε φέρει και εμείς παρέα στο σπίτι αλλά 12 η ώρα σταματάμε να μιλάμε δυνατά και μιλάμε χαμηλόφωνα για τον απλό λόγο ότι σεβόμαστε τον διπλανό . Το μάθαμε και αυτό όσοι δουλεύουν από το πρωι και θέλουν απλά να κοιμηθούν το βράδυ είναι γεροντοκόρες ενώ τα άλλα τα κακομαθημένα παιδάκια που δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει συμβίωση σε μια πολυκατοικία είναι cool . Όσο για τον ts να ξέρεις ότι θα την πληρώσει η κοπελιά όταν θελήσει να σοβαρευτεί στην σχολή της και της πέσει κανένας αντίστοιχος γείτονας . Γιατί δυστυχώς τα μουλάρια στην Ελλάδα είναι πολλά που δεν σέβονται ώρες κοινής ησυχίας !! 

• Like 1

απλώς φαίνεται η διαφορά 

digia

εγώ βγαίνω για πτυχίο σε λίγο και αυτή δεν πρόκειται ούτε σε 5 χρόνια. Εγώ όμως ίσως να είμαι βλάκας που θέλω να κοιμηθώ επειδή τρέχω στην σχολή και δουλεύω για να βγάζω τα χρήματα μου. Ενώ τα άτομα που κάθονται όλοι μέρα και γλεντάνε είναι οι μάγκες. Η διαφορά φαίνεται όμως σε λίγα χρόνια που εγώ θα έχω δουλεία ενώ ο κάθε "τυπάς" ή γκόμενα θα παρακαλάει τους γονείς του για 5 ευρο και κτλ 

Οκ.Είστε 12 η ώρα σπίτι για να μιλήσετε....χαμηλόφωνα κιόλας...οκκκκκκ

Μήπως ψιθυρίζετε??

Όταν μείνεις δίπλα μου έλα να μου πεις αν και πως μιλάω μετά τις 12 . Και βασικά φέτος που καθημερινά είμαι στο εργαστήριο της σχολής λόγω διπλωματικής απο το πρωί μέχρι το βράδυ απαιτώ τον σεβασμό που έδειχνα τόσα χρόνια τουλάχιστον μετά τις 12 τις καθημερινές . 

απλώς φαίνεται η διαφορά 

digia

. Η διαφορά φαίνεται όμως σε λίγα χρόνια που εγώ θα έχω δουλεία ενώ ο κάθε "τυπάς" ή γκόμενα θα παρακαλάει τους γονείς του για 5 ευρο και κτλ 

τι θα χεις?xaxaxaxaxaxa

απλώς φαίνεται η διαφορά 

digia

εγώ βγαίνω για πτυχίο σε λίγο και αυτή δεν πρόκειται ούτε σε 5 χρόνια. Εγώ όμως ίσως να είμαι βλάκας που θέλω να κοιμηθώ επειδή τρέχω στην σχολή και δουλεύω για να βγάζω τα χρήματα μου. Ενώ τα άτομα που κάθονται όλοι μέρα και γλεντάνε είναι οι μάγκες. Η διαφορά φαίνεται όμως σε λίγα χρόνια που εγώ θα έχω δουλεία ενώ ο κάθε "τυπάς" ή γκόμενα θα παρακαλάει τους γονείς του για 5 ευρο και κτλ 

Εδώ είσαι λάθος και θα το καταλάβεις στην πορεία όταν βγεις στην αγορά εργασίας...

Όταν μείνεις δίπλα μου έλα να μου πεις αν και πως μιλάω μετά τις 12 . Και βασικά φέτος που καθημερινά είμαι στο εργαστήριο της σχολής λόγω διπλωματικής απο το πρωί μέχρι το βράδυ απαιτώ τον σεβασμό που έδειχνα τόσα χρόνια τουλάχιστον μετά τις 12 τις καθημερινές . 

1)Δεν μπορώ να έρθω δίπλα σου (φαντάζομαι).

2)Δεν διαφωνώ ότι θες ησυχία μετά τις 12.

Μου κάνει εντύπωση πώς μετά τις 12 η ώρα μιλάς χαμηλόφωνα με την παρέα σου. :wacko:

είμαι ήδη 4 χρόνια σε εργασία γιατί όπως ανέφερα βγάζω τα χρήματα μόνος μου. 

Δουλεύεις πάνω στο αντικείμενο που σπουδάζεις?Γιατί πίστεψε με στην Ελλάδα δεν κοιτάνε αν ο άλλος έκανε 6 χρόνια να τελειώσει ή 4.Όταν θα βγείτε στην αγορά εργασίας θα είστε στην ίδια σκατοθέση

Eιχαμε και μεις κατι ζωαδια απεναντι. Τους μιλησαμε ευγενικα οτι μας ενοχλουν (μεχρι τις 3 το βραδι νταπα ντουπα). Δεν καταλαβαιναν.

Ε, ενα ωραιο βραδι, απο το διπλα σπιτι, κατα τις 2 τους εφεραν την αστυνομια, και τελειωσε η υποθεση. Δεν ξαναενοχλησαν ποτε.

Απλα και ωραια.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...