GiannisWalker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 όπως αναφέρω και στον τίτλο υποφέρουμε απο γείτονές που πολλές φορές μπορούν να γίνουν πολύ ζώα.είμαι φοιτητής και τόσα χρόνια δεν είχα κάποιο πρόβλημα.τον τελευταιο καιρό έχει μετακόμισει δίπλα μου μια κοπέλα φοιτήτρια η οποία κάθε μέσα σχεδόν κάνει φασαρία.κυρίως κάνουν τα άτομα που φέρνει.μεσημέρι και κυρίως βράδυ μέχρι πρώι πολλές φορές μίας και θα βγουν και θα γυρίσουν όλοι μαζι ή θα μείνουν μέσα όλοι μαζι.σκέφτηκα το θέμα ωτοασπίδες μίας και 3 φορές που έγινε παρατήρηση δεν κράτησε πάνω απο 1 μήνα η ησυχία.ευχαριστώ.αναμένω προτάσεις και ήδη απο ωτοασπίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonikios933 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Σήκω φύγε θα σου κάνουν τα νεύρα κουρέλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Άν είναι φακαμπλ πας και της λες."Αν δεν σταματήσεις θα σε γαμήσω"..πάντα πιάνει. Είχα ακριβώς την ίδια περίπτωση με σένα μόνο που ήταν όταν έδινα πανελλήνιες.Επειδή δεν ήταν σε ώρα κοινής ησυχίας δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.Οπότε συμβιβάστηκα με τις ωτοασπίδες. Μια άλλη λύση θα ήταν αν την δείτε και είναι χαζούλα-φοβιτσιάρα να πάτε 3-4 ένοικοι που ενοχλήστε και να της πείτε ότι θα κινηθείτε νομικά κτλ για εκφοβισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 απλως το άτομο είναι ζώο.νομίζει ότι είναι στο σπίτι της .απλως θέλω 1 χρόνο ακόμα για πτυχίο και δεν είναι ότι καλύτερο να τρέχω για σπίτι.επίσης έγιναν παρατηρήσεις αλλα το ανώτερο 1 μήνα κράτησε η ησυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το κακο με τους γειτονες ορισμενων δεν ειναι οτι κανουν φασαρια... αλλα το οτι ΟΠΟΤΕ κανουν τα ακουμε εμεις εδω μεσα ή εστω τα διαβάζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 απλως το άτομο είναι ζώο.νομίζει ότι είναι στο σπίτι της .απλως θέλω 1 χρόνο ακόμα για πτυχίο και δεν είναι ότι καλύτερο να τρέχω για σπίτι.επίσης έγιναν παρατηρήσεις αλλα το ανώτερο 1 μήνα κράτησε η ησυχία Πιέστε την όσο δεν πάει.Προφανώς εφόσον έχεις ένα χρόνο ακόμα δε φεύγεις.Με ωτοασπίδες λογικά όμως την παλεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 είχα δοκιμάσει μια φορά κατι απλές σαν σφουγγάρι ήταν δεν θυμάμαι μάρκα αλλα δεν έκανε τίποτε έκτος αν την έβαλα εγώ λάθος.επίσης είναι δίπλα τοίχος το δωμάτιο.γίνεται να βάλω τίποτε στον τοίχο να μειώσει την φασαρία?κυρίως ομιλία δυνατά και γέλια και φωνές είναι το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 σε ωτοασπιδες καλυτερες ειναι οι κερινες και οχι τα σφουγγαρακια.τα καλα μονωτικα για τοιχους ειναι ακριβα.απλα τις ξανακανεις παρατηρηση η οταν θα κοιματε βαζεις το woofer να βαραει .το εχω ζησει αυτο που λες και οκ ειναι να παρεις γκασμα φτυαρι και κασα να σπασεις τον τοιχο να τηνβαλεις μεσα στην κασα ζωντανη και να την αφησεις εκει να φωναζει.και να της λες .οσο αγχωνεσαι και οσο φωναζεις τοσο πιο γρηγορα τελειωνει ο αερας.φωναξε τωρα αμα θες. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 οι κέρινες είναι ότι πιο fail κυκλοφορεί Ξανά παρατήρηση και ξανά και ξανά... μέχρι να το χωνέψει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 πίστεψεμε το μόνο που με κρατάει απο το να την σπάσω στο ξύλο(πρώτη φορά στην ζωή θέλω να σηκώσω χέρι σε κοπέλα) είναι ότι λίγος καιρός έμεινε για να την κάνω.αλλα το βλεπω να με κλείνουν μέσα στο 6 μηνό μέχρι να φύγω.οι κερίνες που ανέφερες πόσο κάνουν περίπου και θα κάνουν δουλεια για φωνές και κτλ?δεν έχω ιδέα ούτε πως μπαίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 οι κέρινες είναι ότι πιο fail κυκλοφορεί εξαρτατε ποσο καλα θα τις βαλεις.αυτες που ειναι σαν σφουγαρι ειναι πιο ευκολο να μπουν αλλα μικροτερη προστασια.υπαρχουν και σιλικονης.η κερινη ειναι καλη αλλα ειναι λιγο διαδικασια γιατι αν δεν μπει καλα δεν κανει δουλεια.οι κερινες ειναι κοντα στο ευρω και του σφουγαριου κοντα στα 0,40.μπορει να παρει μια και μια και να δοκιμασει τι τον βολευει. στα φαρμακεια και οι 2.υπαρχουην και custom made δεν ξερω ποσο κανουν.υπαρχουν και σιλικονης επισης δενξερω ποσο κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 όπως αναφέρω και στον τίτλο υποφέρουμε απο γείτονές που πολλές φορές μπορούν να γίνουν πολύ ζώα.είμαι φοιτητής και τόσα χρόνια δεν είχα κάποιο πρόβλημα.τον τελευταιο καιρό έχει μετακόμισει δίπλα μου μια κοπέλα φοιτήτρια η οποία κάθε μέσα σχεδόν κάνει φασαρία.κυρίως κάνουν τα άτομα που φέρνει.μεσημέρι και κυρίως βράδυ μέχρι πρώι πολλές φορές μίας και θα βγουν και θα γυρίσουν όλοι μαζι ή θα μείνουν μέσα όλοι μαζι.σκέφτηκα το θέμα ωτοασπίδες μίας και 3 φορές που έγινε παρατήρηση δεν κράτησε πάνω απο 1 μήνα η ησυχία.ευχαριστώ.αναμένω προτάσεις και ήδη απο ωτοασπίδες Χτυπα της τη πορτα τσιτσιδι.μολις ανοιξει πες:"κοπελια ριξε λίγο τα ντεσιμπέλ.αντε.ΑΝΤΕ!!!" αυτη ή θα πει πάει τρελός είναι αυτος ή μπορει να παιξει κατασταση Αν ντρέπεσαι δοκιμασε ντυμένος αλλα κρατώντας μαχαίρι, τσεκουρι οτι αιχμηρο βρισκεις ευκαιρο.λογικα και αυτό θα κάνει δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Χτυπα της τη πορτα τσιτσιδι.μολις ανοιξει πες:"κοπελια ριξε λίγο τα ντεσιμπέλ.αντε.ΑΝΤΕ!!!" αυτη ή θα πει πάει τρελός είναι αυτος ή μπορει να παιξει κατασταση Αν ντρέπεσαι δοκιμασε ντυμένος αλλα κρατώντας μαχαίρι, τσεκουρι οτι αιχμηρο βρισκεις ευκαιρο.λογικα και αυτό θα κάνει δουλειά. στο δευτερο παιζει να ερθει και η αστυνομια μετα να τον μαζεψει.για το πρωτο ναι θα ηταν καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Λες ε?? Οκ ακυρο το δεύτερο.... ts πηγαινε τσιτσιδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Λες ε?? Οκ ακυρο το δεύτερο.... ts πηγαινε τσιτσιδος. το γυμνος οκ μπορει να της αρεσει.το μαχαιρι σιγουρα δεν θα της αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις