Federacion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Όχι δυστυχώς! Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο! παρεπιμπτόντως αυτή η mobo παρουσίασε το εξής περίεργο πρόβλημα σε άλλους: Δεν πόσταρε από την 1.9 εκδοχή και μετά αν είχες συνδεδεμένες usb συσκευές. http://www.tomshardware.co.uk/forum/276526-30-k9a2-post-phenom#. Επειδή από την 1.3 στην 1.4 φλασαρίστηκε αλλά όχι στην 1.D0 kai 1.C0 που είναι μεταγενέστερες από την 1.9, πιστεύεται ότι μπορεί το θέμα μου να έχει να κάνει με αυτό; Αλλά τότε αν επιστρέφει στην 1.3 πως έχω AHCi υποστήριξη στο RAID κάτι που ήρθε με την έκδοση 1.Β0;
Federacion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Παράνοια τελικά της msi. Η εκδοχή 1.3 είναι ο τρόπος της να πεί πως είναι η 1.13 δηλαδή η 1.D0 η 1.12 είναι αντίστοιχα η 1.C0... Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική τους, ίσως το BIOS δεν μπορεί να εμφανίσει έκδοση 1.D0 για κάποιον απίθανο λόγο... Σας ευχαριστώ, όλους πάρα πολύ, ιδιατέρως τον super Goofy και τον cliobaccarra. Λύθηκε. Τώρα περιμένουμε τον Phenom για να δέσει το γλυκό...
Liakos10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μιας που ο τιτλος του θεματος με καλυπτει απολυτα, λεω να μην ξεκινησω αλλο θεμα. Λοιπον εχω την μητρικη και τον cpu της υπογραφης μου και θελω να βαλω τον 8320 που απο τι βλεπω θελει το F7 bios update (http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=4417), εγω απο τι βλεπω στο everest εχω F6. Δεν εχω κανει ποτε bios update και ειδα σε αυτο το site http://www.pcworld.com/article/187437/how_to_update_your_bios.html οτι απλα κατεβαζεις το αρχειο exe και το τρεχεις. τελικα το κατεβασα το exe αλλα διστασα να το τρεξω ετσι απλα. υπαρχει καποιος φοβος ή να το τρεξω κανονικα; επισης αν πιστευετε οτι το bios version που εχω ηδη ειναι αρκετο για τον 8320 πειτε το, δεν ειμαι διατεθειμενος να κανω update χωρις λογο Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2013 από Liakos10
Federacion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Όντως λέει since F7. Πάντως αν τον αναγνωρίζει και τρέχει φούλ κομπλέ χωρίς προβλήματα, δεν θα έκανα update. έγω το προσπάθησα γιατί αλλάζω επεξεργαστή και ήθελα να είμαι έτοιμος, καθως απέχουν αρκετα ο παλιός με το νέο. Τέλος αν επιμένεις θα σου πρότεινα να κάνεις τα βήματα που προτείνει ο cliobaccarra λίγο πιό πίσω (3η σελίδα) υγ. γιατί αναβαθμίζεις cpu; σου έβγαλε θέματα;
Liakos10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι ότι αύριο θα πουλησω τον δικο μου και τον καινούριο θα τον παρω μετά από λίγες μερες και ελεγα να κάνω update όσο εχω τον τωρινο. Γιαυτό θα ήθελα βοήθεια επειδή πρώτη φορά θα ναι. Ο λογος που τον αλλάζω είναι οτι τώρα μπορώ να τον σπρωξω με καλα λεφτά γιατί είναι μόνο μερικών μηνών και επειδή αλλαξε η γενιά στις κονσόλες θα ανεβούν οι απαιτήσεις κ στους επεξεργαστές και θεωρώ οτι ο 8320 είναι πολύ καλή περίπτωση. αλλά γενικά προς το παρον είμαι ικανοποιημένος.
Federacion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Όταν δοκιμάσεις πες μας αποτελέσματα. Πόσο λες να τον δώσεις; Εγώ πάντως είμαι μια γενιά πίσω από σένα καθώς παρήγγειλα τον 810.
Liakos10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 70 ευρω εχει κλεισει αυριο τον στελνω κ αυριο παραγγελνω τον 8πυρινο. Αν δοκιμασω update θα γράψω αλλα φοβάμαι λιγο :s ποση ωρα κραταει;
Federacion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 20 δευτερόλεπτα. κάνε ότι λενε οι οδηγίες και θα είσαι σουπερ. είναι ευκολο.
Liakos10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 ουφ ξαλαφρωσα!! την πηρε κανονικα την version με την πρωτη. τελικα το εκανα με το utility q-flash της gigabyte (το οποιο υπηρχε ηδη στην μητρικη μου) σε περιβαλλον dos. διαβασα το manual της mobo μου και το εκανα ετσι και εχεις δικιο ηταν πολυ ευκολο ασχετα που σε καθε κουτακι που φορτωνε παρακαλουσα να μην κοπει το ρευμα edit: η διαδικασια εγινε παλι με στικακι αλλα δεν χρειαστηκε να το κανω bootable καθως το q-flash τα εκανε ολα μονο του
Federacion Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίος! Καλόδουλευτος λοιπόν ο 8πυρηνος! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
Federacion Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Παρέλαβα κι εγώ από ebay Η διαφορά είναι χαώδης από τον προηγούμενο που είχα.. τελικά 2πύρηνο με 4πύρηνο βλέπω τεράστια διαφορα ακόμη και παλαίοτερης γενιάς όπως οι δικοί μου. http://www.cpu-world.com/Compare/188/AMD_Athlon_64_X2_5050e_vs_AMD_Phenom_II_X4_810.html (τρέχω ν αλλάξω την υπογραφή ) 1
Liakos10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Άντε μεγεια. Εγώ παντως εμεινα ευχαριστημένος απο τον φενομ. μόνο με την ψυκτρα είχα θέμα το καλοκαιρι. και πραγματικά δεν μπορω να καταλαβω γιατι απέσυραν τους φενομ κ κυκλοφορούν μόνο αθλον
Federacion Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Είμαι μέ την στοκ και είμαι στους 48 50 βαθμούς σταθερά. Θα δούμε το καλοκαιράκι. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Liakos10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 50 με ανοιχτο παιχνίδι ειναι ενταξει. Το καλοκαίρι με τομπ ραιδερ είχα 60. Προχθες τσεκαρα με μονο Chrome ανοιχτό κ ειχα 35
Federacion Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 60 δεν είναι άσχημα για καλοκαίρι. Μέχρι 75 λένε στην εταιρία του. Μια χαρά σε βρίσκω. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα