papajohnnnn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Εχω το παρακατω συστημα που γραφει στην υπογραφη. Εχω ένα θεματακι!Πολλες φορες ανοιγω τον υπολογιστη από το power button δεν μου εμφανιζει καθολου εικονα και το λαμπακι της μητρικη είναι κοκκινο (boot led),συνεπως δεν φορτωνει τιποτα και κανω restart. Άλλες φορες όμως ο υπολογιστης ανοιγει με την μια και άλλες όχι.Αλλες καθυστερει να εμφανισει εικονα δηλαδή παραμενει το boot led και μετα από 30 δευτερολευτα εμφανιζει εικονα και φορτωνει τα windows. Τι είναι αυτό ρε παιδια?Εχει κανενας τιποτα παρομοιο πρόβλημα? Οι Ram δεν εχουνε θεμα.Μηπως είναι θεμα καρτα γραφικων,αλλα δεν εχω κανενα απολυτως πρόβλημα στην λειτουργεια (games κλπ).Τι προαλλες παντως μου 'κανε 1 μακρυ beep και 3 μικρα γρηγορα που αυτό σημαινει ειτε καρτα γραφικων ειτε μνημες! Εχω κανει update bios της μητρικης με το πιο προσφατο. Αν μπορειτε να με βοηθεσετε... Ευχαριστω!
WalkerSW Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το πιο πιθανο ειναι μνημες και ας εισαι σιγουρος εσυ οτι ειναι οκ... 1
papajohnnnn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστω!Οποτε τις στελνω πισω στο e-shop να τις τσεκαρουν!
adtakhs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Εχω το παρακατω συστημα που γραφει στην υπογραφη. Εχω ένα θεματακι!Πολλες φορες ανοιγω τον υπολογιστη από το power button δεν μου εμφανιζει καθολου εικονα και το λαμπακι της μητρικη είναι κοκκινο (boot led),συνεπως δεν φορτωνει τιποτα και κανω restart. Άλλες φορες όμως ο υπολογιστης ανοιγει με την μια και άλλες όχι.Αλλες καθυστερει να εμφανισει εικονα δηλαδή παραμενει το boot led και μετα από 30 δευτερολευτα εμφανιζει εικονα και φορτωνει τα windows. Τι είναι αυτό ρε παιδια?Εχει κανενας τιποτα παρομοιο πρόβλημα? Οι Ram δεν εχουνε θεμα.Μηπως είναι θεμα καρτα γραφικων,αλλα δεν εχω κανενα απολυτως πρόβλημα στην λειτουργεια (games κλπ).Τι προαλλες παντως μου 'κανε 1 μακρυ beep και 3 μικρα γρηγορα που αυτό σημαινει ειτε καρτα γραφικων ειτε μνημες! Εχω κανει update bios της μητρικης με το πιο προσφατο. Αν μπορειτε να με βοηθεσετε... Ευχαριστω! Εχεις εξωτερικό σκληρό δίσκο επάνω? Παίζει να προσπαθεί να τον ανιχνεύσει το σύστημα, να μην βρίσκει τι είναι και να καθυστερεί. Παίζει βέβαια να είναι και κανένα DVD-RW καθώς και μνήμες. 1
papajohnnnn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Επεισης μου κανει και το άλλο.Καμια φορα τα φορτωνει όλα.εκτος από την καρτα γραφικων. Εννοω δηλαδή ότι ανοιγω το pc και το λαμπακι της καρτας γραφικων πανω στην μητρικη είναι κοκκινο και φυσικα δεν εχω εικονα Τι κουφα είναι αυτά ρε γαμωτη!
Caiden Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Κοιτα πρωτα μηπως βρεις αλλες μνημες να δοκιμασεις γιατι με τις vengeance εχουν παρουσιαστει ασυμβατοτητες με AMD και μετα αν δεν λυθει τσεκαρεις τα υπολοιπα
Thanos1972 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 οταν ειναι ανοιχτο το pc και δεν bootαρει,πατα μια το memok κουμπι και πες μας.
papajohnnnn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μου το ξανακανε παλι,πατησα το memok και μου εβγαλε memory succed...δεν εχουν καποιο πρόβλημα απ'οτι φενεται. Στα καπακια το κλεινω...Το ξαναανοιγω και παλι τα ιδια,κολλαγε στην καρτα γραφικων απ ότι καταλαβα ητανε κοκκικο το ledακι της στην πρωτη pci-e
papajohnnnn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Όχι δεν την δοκιμασα!Απ'το μεσημερι παντως δεν μου το ξανακανε! Μου ρθε και μια άλλη σκεψη στο μυαλο,μηπως είναι η οθονη,ειτε το καλωδιο της! Εννοω δηλαδή όταν ανοιγω το pc,να μην αναγνωριζει την οθονη και να μην μπουταρει,σαν να μην είναι συνδεδεμενη με λιγα λογια!
AiWaaa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε την και σε άλλη και δες αν έχει ίδια συμπεριφορά. Αν έχεις ψάξου για κάρτα καλώδια αν όχι εχει θέμα το σλοτ
papajohnnnn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Θα το τσεκαρω. Αλλαξα τα ρολογια απο τις μνημες μεσα απο τα bios και τα εβαλα οπως τα εγραφε πανω η μνημη (8-8-8-24 και 1,50 volt κλειδωμενο οχι auto)καλα εκανα?
papajohnnnn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Εχεις εξωτερικό σκληρό δίσκο επάνω? Παίζει να προσπαθεί να τον ανιχνεύσει το σύστημα, να μην βρίσκει τι είναι και να καθυστερεί. Παίζει βέβαια να είναι και κανένα DVD-RW καθώς και μνήμες. Γεια σου ρε φιλε!!! Τελικα εφταιγε το dvd-rw,γι αυτο καθυστερουσε. Αν και δεν ειχα θεματα με το drive μεσα απο τα windows,αλλα αυτο ητανε τελικα που κολλαγε το boot!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα