Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitor <=200Euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστέυετε τα 8ms της Dell UltraSharp U2312HM δεν θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα στο gaming(ghosting/input lag) ? Υπάρχει κανέις με αυτη την οθόνη να μας πει την εμπειρια του ?

Δημοσ.

Απο 8ms και κάτω δεν υπάρχει διαφορά...κόλπα είναι για να πληρώνεις περισσότερο για το τίποτα!

Είναι για αυτούς που με το πουν δουν κάτι να συνοδεύετε απο την λέξη gaming θα πληρώσουν όσο όσο!!

Βέβαια αυτό γίνεται με πολλά πράγματα τα ms είναι μόνο ένα παράδειγμα!

Δημοσ.

Παρήγγειλα την DELL UltraSharp™ U2312HM , λογικα αυριο-μεθαύριο θα την έχω οπότε θα σας πώ εντυπώσεις.

Οταν την παρεις με το καλο και δεν θελω να γινομαι καρμηρης αλλα την βαζεις στο pc μετα στο καπακι κατεβαζεις μια μαυρη εικονα και μπαινεις να την δεις σε fullscreen, αν δεις πουθενα bleeding την στελνεις πισω κατ'ευθειαν, αλλα πρεπει να εχεις πολυ γιατι αν εχει ενα τσακ στην κατω η πανω γωνια δεν αξιζει να ρισκαρεις να σου φερουν αλλη που μπορει να εχει περισσοτερο!!! Εμενα παντως ειναι τελειο κομματι ελπιζω να μην διαφερει η δικια σου!!! GOOD CHOICE

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους βάζετε ολους σο τριπάκι να ψάξουν για light bleeding??

Αν πάρουν την οθόνη την χρησιμοποιήσουν και δεν το δουν με το μάτι τους σημαίνει ότι δεν είναι αισθητό ή ότι τουλάχιστον στο δικό τους μάτι δεν φαίνετε κάποιο πρόβλημα!!

Γιατί τους κάνετε όλους καχύποπτους και τους βάζετε να κάνουν τέστ και να ψάξουν να βρούν κάτι που ύπο φυσιολογικές συνθήκες δεν θα πέρναν χαμπάρι??

Αν το πρόβλημα του light bleeding στην οθόνη είναι αισθητό θα το καταλάβει και χωρίς τεστάκια...

• Like 4
Δημοσ.

Παιδια την πήρα την οθόνη, με εχε πεσει το σαγονι. Τρομερη, και απιστευτα βολικη. Εκανα τεστ με μαυρο φοντο και δεν ειδα backlight-bleeding πλην απο γυαλαδα στην οθονη.

Δημοσ.

παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Αυτη η οθονη https://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html πιστευτε ειναι η καλυτερη στα λεφτα της. Για απλη χρηση.... απλα να μν κουραζει στο ματι, να εχει καλα χρωματα κλπ.

εγώ που την πήρα έχω μείνει ευχαριστημένος και δεν έβαλα 75 ευρώ παραπάνω για την dell.Είναι ξεκούραστη κ φοβερά χρώματα...ένα θα σου πω το άσπρο χρώμα είναι πλεον άσπρο κ οχι κρεμ.

Δημοσ.

παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Αυτη η οθονη https://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html πιστευτε ειναι η καλυτερη στα λεφτα της. Για απλη χρηση.... απλα να μν κουραζει στο ματι, να εχει καλα χρωματα κλπ.

Για αυτα που προσφερει,στην τιμη που ειναι και για την χρηση που την θες νομιζω ειναι αρκετα καλη επιλογη.Εχει και εγγυηση καμμενου pixel(Lg σταθερη αξια σε αυτα  ;) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...