Simos805 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τον επόμενο μίνα θα πάρω mac! Ως τώρα έχω pc με windows και έχω αρκετά παιχνίδια σε αυτό. Απ'όσο ξέρω πολλά σύγχρονα παιχνίδια δε παίζουν στο mac os x. Διάβασα λοιπόν ότι για να παίξουν αυτά τα παιχνίδια στο mac πρέπει να εγκαταστήσω windows μέσω boot camp. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να παίξουν ώστε να μην εγκαταστήσω τα windows? Το λέω επειδή το mac που θα πάρω έχει μόνο 512GB χωριτικότητα και θα ήθελα να αποφύγω να μου πιάσουν χώρο τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 1. Μήνα!!!!! 2. 80GB για windows και ένα παιχνίδι δεν είναι too much. Σε κάθε περίπτωση, περίμενε να το πάρεις και δες τι παιχνίδια παίζουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τον επόμενο μίνα θα πάρω mac! Ως τώρα έχω pc με windows και έχω αρκετά παιχνίδια σε αυτό. Απ'όσο ξέρω πολλά σύγχρονα παιχνίδια δε παίζουν στο mac os x. Διάβασα λοιπόν ότι για να παίξουν αυτά τα παιχνίδια στο mac πρέπει να εγκαταστήσω windows μέσω boot camp. Δεν είναι θέμα σύγχρονων ή μη παιχνιδιών. Τα παιχνίδια που είναι φτιαγμένα για Windows παίζουν σε Windows...τόσο απλό. Με κάποιες "πατέντες" μπορείς να τα τρέξεις και σε MACOS αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά. Μοναδική λύση λοιπόν για να τρέξεις σωστά τα παιχνίδια σου είναι το bootcamp. Γνώμη μου είναι να παραχωρήσεις 100GB στα Windows για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης αν το Macbook σου είναι καινούργιο και διαθέτει USB 3.0 μπορείς να εγκαταστήσεις τα παιχνίδια σου και σε εξωτερικό USB HDD 3.0 όπου και πάλι θα παίζουν μιά χαρά. (πάντα σε Windows μιλάμε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ναι έχει USB 3.0 και έχω και σκληρό δίσκο 2TB για USB 3.0. Τι γίνεται όμως με τα παιχνίδια που έχω αγοράσει από το Steam? Αυτά δεν ξέρω που είναι εγκατεστημένα και δεν κέρω αν γίνεται να τους αλλάξω θέση. Κάτι άλλο: τα windows θα εγκατασταθούν σε διαφορετικό partition στον σκληρό? Και επίσης θα πρέπει να τα εγκαταστλησω μόλις αγοράσω τον MacBook ώστε να είναι άδειος για να κάνει format και repartition ή κάτι τέτοιο ή μπορώ να τα εγκαταστήσω και πιο μετά χωρίς να έχω πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Και πιο μετά τα εγκαθιστάς, και χωρίς partition γίνεται (μόνο εικονικά) και ό,τι θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τα παιχνίδια που έχεις Steam μπορείς να τα ξανακατεβάσεις όποτε θέλεις, συνεπώς, και με δεδομένο ότι στα Windows που θα εγκαταστήσεις στο mac σου ούτως ή άλλως θα εγκαταστήσεις ξανά Steam, θα στα κατεβάσει αυτό και θα τα βάλεις να εγκατασταθούν όπου σε βολεύει. Προχώρα και μη σε νοιάζει τίποτα, τα windows από μόνα τους πόσο να πιάσουν, 25GB? Και 40 να πιάσουν, σιγά... Αν θέλεις να παίζεις είναι αναγκαίο κακό, αλλά αφού έχεις και external USB3 τί το συζητάμε.. Όσο για το δεύτερο ερώτημά σου, μπορείς να βάλεις τα Windows όποτε θες, οπότε μην ανησυχείς. Πάντως πρόσεξε μην πέσεις στην παγίδα να χρησιμοποιεις περισσότερο τα Windows απ'ότι τα OSX τελικα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τα παιχνίδια που έχεις Steam μπορείς να τα ξανακατεβάσεις όποτε θέλεις, συνεπώς, και με δεδομένο ότι στα Windows που θα εγκαταστήσεις στο mac σου ούτως ή άλλως θα εγκαταστήσεις ξανά Steam, θα στα κατεβάσει αυτό και θα τα βάλεις να εγκατασταθούν όπου σε βολεύει. Προχώρα και μη σε νοιάζει τίποτα, τα windows από μόνα τους πόσο να πιάσουν, 25GB? Και 40 να πιάσουν, σιγά... Αν θέλεις να παίζεις είναι αναγκαίο κακό, αλλά αφού έχεις και external USB3 τί το συζητάμε.. Όσο για το δεύτερο ερώτημά σου, μπορείς να βάλεις τα Windows όποτε θες, οπότε μην ανησυχείς. Πάντως πρόσεξε μην πέσεις στην παγίδα να χρησιμοποιεις περισσότερο τα Windows απ'ότι τα OSX τελικα!! Προφανώς και δεν θα χρησιμοποιώ τα windows μόνο για τα games θα τα έχω... Απλά επειδή στα PC έχω ακούσει ότι αν κάνεις partitition μετά την εγκατάσταση μπορεί να υπάρξει πρόβλημα δεν ισχύει το ίδιο και για τα mac? Επίσης αν υπάρχουν τα windows εγκατεστημένα υπάρχει περίπτωση να καθυστερούν την εκκίνηση του OS X? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Προφανώς και δεν θα χρησιμοποιώ τα windows μόνο για τα games θα τα έχω... Απλά επειδή στα PC έχω ακούσει ότι αν κάνεις partitition μετά την εγκατάσταση μπορεί να υπάρξει πρόβλημα δεν ισχύει το ίδιο και για τα mac? Επίσης αν υπάρχουν τα windows εγκατεστημένα υπάρχει περίπτωση να καθυστερούν την εκκίνηση του OS X? Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει με τα partition? Κανένα link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Απλά επειδή στα PC έχω ακούσει ότι αν κάνεις partitition μετά την εγκατάσταση μπορεί να υπάρξει πρόβλημαΌχι. δεν ισχύει το ίδιο και για τα mac?Όχι Επίσης αν υπάρχουν τα windows εγκατεστημένα υπάρχει περίπτωση να καθυστερούν την εκκίνηση του OS X?Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Και πιο μετά τα εγκαθιστάς, και χωρίς partition γίνεται (μόνο εικονικά) και ό,τι θες Όταν λες εικονικά? Σαν το virtual box στα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα