Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αποφάσισα τα Χριστούγεννα να πάρω επιτέλους Mac! Και συγκεκριμένα το MacBook Pro with Retina Display του 2013 στις 15 ίντσες. Είμαι σίγουρος για τα παρακάτω:

Θα έχει 16GB Ram

Θα έχει 512GB χωρητικότητα

Θα έχει γραφικά NVIDIA GeForce GT 750M 2GB

Διατίθεται με επεξεργαστή Quad-Core Itel core i7 στα 2,3GHz με έως 3,5GHz turbo boost στην τιμή των 2,800€, και με επεξεργαστή Quad-Core Intel Core i7 στα 2,6GHz με turbo boost στα 3,8GHz και προστίθενται στην τιμή +218€.

Η απορία μου: οι δυο επεξεργαστές έχουν μεγάλη διαφορά? Από τη μία σκέφτομαι ότι Mac μια φορά παίρνεις οπότε πάρτο όσο καλύτερο γίνεται, από την άλλη όμως αν η διαφορά είναι ελάχιστη κρίμα είναι να δώσω 200€ παραπάνω για το τίποτα. Εσείς τι λέτε?

Δημοσ.

Καλησπέρα, αποφάσισα τα Χριστούγεννα να πάρω επιτέλους Mac! Και συγκεκριμένα το MacBook Pro with Retina Display του 2013 στις 15 ίντσες. Είμαι σίγουρος για τα παρακάτω:

Θα έχει 16GB Ram

Θα έχει 512GB χωρητικότητα

Θα έχει γραφικά NVIDIA GeForce GT 750M 2GB

Διατίθεται με επεξεργαστή Quad-Core Itel core i7 στα 2,3GHz με έως 3,5GHz turbo boost στην τιμή των 2,800€, και με επεξεργαστή Quad-Core Intel Core i7 στα 2,6GHz με turbo boost στα 3,8GHz και προστίθενται στην τιμή +218€.

Η απορία μου: οι δυο επεξεργαστές έχουν μεγάλη διαφορά? Από τη μία σκέφτομαι ότι Mac μια φορά παίρνεις οπότε πάρτο όσο καλύτερο γίνεται, από την άλλη όμως αν η διαφορά είναι ελάχιστη κρίμα είναι να δώσω 200€ παραπάνω για το τίποτα. Εσείς τι λέτε?

υπάρχει διαφορά σαφώς και μπορείς να την δεις και σε συγκριτικά benchmarks

αυτό βέβαια εξαρτάται για το τι δουλειά το θέλεις..

το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι ήδη όμως πολύ δυνατό ούτως η άλλως...νομίζω και με τον 2.3 θα είσαι κάτι παραπάνω από ΟΚ!

Δημοσ.

Κυρίως καθημερινή χρήση, λίγο gaming και λίγη χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας βίντεο που χριάζονται render. Ειδικά στο τελευταίο θα δω αρκετή διαφορά στον χρόνο που θα γίνεται το render?

Δημοσ.

δωσε την διαφορα να παρεις επεκταση εγγυησης.

προσεξε μην κανεις λαθος και δεν παρεις τους καινουργιους που κυκλοφορησαν προσφατα.

Δημοσ.

προσεξε μην κανεις λαθος και δεν παρεις τους καινουργιους που κυκλοφορησαν προσφατα.

Ακριβώς αυτό.

Εάν σκέφτεσαι τα 200€, τότε δώσ' τα για το apple care αντί για επεξεργαστή. 

Εάν από την άλλη δεν είναι πρόβλημα για εσένα τα 200€, δώσε άλλα τόσα για το apple care. 

Όπως καταλαβαίνεις, apple care. 

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό.

Εάν σκέφτεσαι τα 200€, τότε δώσ' τα για το apple care αντί για επεξεργαστή. 

Εάν από την άλλη δεν είναι πρόβλημα για εσένα τα 200€, δώσε άλλα τόσα για το apple care. 

Όπως καταλαβαίνεις, apple care. 

Το apple care τι παραπάνω έχει από την απλή εγγύηση κατασκεβαστή?
Δημοσ.

<p>2 χρόνια. </p>

Ακόμα και αν πάθει κάτι από δικό μου φτέξημο το καλήπτει ή μόνο από εργοστασιακή βλάβη?

Δημοσ.

δεν νομιζω να καλυπτει δικη σου υπαιτιοτητα.

αλλα αν δεις πως ειναι το retina, δεν βαζει χερι ανθρωπος εκει μεσα.

3 χρονια εγγυηση να εχεις το κεφαλ σου ησυχο, 3000 θα δωσεις.

Δημοσ.

δεν νομιζω να καλυπτει δικη σου υπαιτιοτητα.

αλλα αν δεις πως ειναι το retina, δεν βαζει χερι ανθρωπος εκει μεσα.

3 χρονια εγγυηση να εχεις το κεφαλ σου ησυχο, 3000 θα δωσεις.

Ναι αλλά αξίζει? Θέλω να πω άμα έχει κάποια εργοστασιακή βλάβη θα φανεί στον πρώτο χρόνο. (στις πρώτες μέρες βασικά) Οπότε εφόσον δεν καλύπτει δικό μου λάθος είμαι λίγο επιφιλακτικός να δώσω 200€ παραπάνω.. Τέλος πάντων θα το σκεφτώ, φαντάζομαι μπορώ να την αγοράσω και μετά την αγορά του Mac σωστά? Όσο για τον επεξεργαστή το πιθανότερο είναι να πάρω αυτόν με τα 2,3GHz διότι όπως μου τα λέτε δεν αξίζει αν δώσω 200€ παραπάνω για τόσο μικρή διαφορά που θα έχει και εφόσον και ο 2,3GHz είναι υπέρ αρκετός και δυνατός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...