Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks. Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξω το καλώδιο του τηλεφώνου  που πάει στο modem με utp γιατί είναι 7 μέτρα καθώς η μπρίζα του τηλεφώνου είναι στην μία άκρη του δωματίου καο το modem και περνάει πάνω από κάσα κλπ.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks. Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξω το καλώδιο του τηλεφώνου  που πάει στο modem με utp γιατί είναι 7 μέτρα καθώς η μπρίζα του τηλεφώνου είναι στην μία άκρη του δωματίου καο το modem και περνάει πάνω από κάσα κλπ.

α.μπορεις να βαλεις καναλι και να το περασεις μεσα το Utp για ποιο περιποιημενα.β.ναι καλο θα ειναι ειτε να βαλεις Utp αντι για τηλεφωνικο ειτε να αφησεις το ρουτερ στο σαλονι πχ και να ριξεις Utp utp μεχρι το Pc.αλλιως ναι παιρνεις Utp και χρησιμοποιεις το ενα ζευγαρι σαν τηλεφωνικο.απλα θες rj11 πρεσσα η αλλιως να στο φτιαξουν εκει που θα το παρεις.

Δημοσ.

Ναι θα πάρω κανάλι, γιατί θέλω να περάσω και καλώδιο κεραίας μέσα και θα αλλάξω το καλώδιο του τηλεφώνου με utp θα μου το φτιάξουν από εκεί που θα το πάρω.

Δημοσ.

Ναι θα πάρω κανάλι, γιατί θέλω να περάσω και καλώδιο κεραίας μέσα και θα αλλάξω το καλώδιο του τηλεφώνου με utp θα μου το φτιάξουν από εκεί που θα το πάρω.

αν και μια πρεσσα επισης δεν εχει ουτε 15 ευρω και φτιαχνει και Rj11 και rj45.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...