Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα... απλα ρωτησα αν γινεται  να παω σε αλλον παροχο...

κανεις δεν μπορει να σου πει σιγουρα.

ιντερνετ δεν εχω λογω των κωδικων του vdsl που δεν τους ξερω(δεν τους λενε ακομα)

Με πηραν πριν 10 λεπτα και ειπαν οτι ο ΟΤΕ δεν δινει την φορητοτητα λογω βλαβης.με ρωτησε για τα στατιστικα του ρουτερ γιατι ειπαν οτι παιζει να υπαρχει προβλημα.Τους ειπα οτι ειναι χαλια για vdsl 14mbps/1,1mbps με 32,5dB Line attenuation και ειπαν οτι αποκλειεται να απεχω 3.000χλμ σε αυτη την περιοχη που ειμαι(κατω απο το 50% των 3.000 ειπαν),η ταχυτητα δεν ειναι λογικη,και θα ανεβει αρκετα πιο πανω.ενημερωσαν τον ΟΤΕ και την δευτερα θα περασει για να το φτιαξει.

1) εσεις που ειστε εμπειροι σε αυτα,ποσο μπορει να φτασει η ταχυτητα μετα τον ελεγχο;;(περιπου)

2)τον ελεγχο θα τον κανουν στο πριζακι μου(μηπως παιζει να εχει κι αυτο προβλημα) η στη γραμμη την πολυκατοικιας;;

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις που μου λετε και sorry αν σας ζαλισα

το 32 attenuation ειναι 2,2 km περιπου και για adsl ειναι φυσιολογικο το 14.αν το attenuation ειναι πραγματικο το 32 τοτε ξεχνας vdsl δια ροπαλου.περιοχη που εισαι?ο ελεγχος γινεται στην πολυκατοικια κατω.

Τι το θέλεις το VDSL? τζαμπα λεφτά δίνεις.

με το ζόρι να πιάσει 20mbps, δεν αξίζει...

μπορει μια στο εκατομμυριο αν υπαρχει βλαβη να αναφερεται λαθος το attenuation.

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Αν βάλω κάποτεεεεεε vdsl θα πιάνω full την ταχύτητα?

Τώρα έχω 8mps και κατεβάζω με 750-780 kbps. σχεδόν full δλδ. Πως καταλαβαίνω από το attention πόση απόσταση είμαι από το α/κ. Σε μια παλιά συνομιλία με τον poulinos μου είχε πει πως η γραμμή μου είναι πολλή καλή.  Σε λίγοo καιρό μάλλον θα βάλω 24mbps.

ο πάροχός μου είναι η OnTelecom και τα στατιστικά της γραμμής μου είναι παρακάτω.

post-219161-0-87963400-1385291873_thumb.png

Δημοσ.

Ωραία, οπότε μάλλον πάω για 24αρα. Όντως αν βγω στην ταράτσα το βλέπω.

Δεν είναι επικίνδυνο που οι κεραίες του είναι δίπλαμσε δημτικό σχολείο?

Δημοσ.

Στα Ανω πατήσια ειμαι.ενας στη πολυκατοικια πιάνει 19mbps με adsl.γιαυτο κι εγω νομιζω πως ειναι πολλα τα 32

ναι να παιζει καποιος 19 megabit me 32 attenuation ειναι λιγακι δυσκολο..το attenuation σε μερικες βλαβες η σε μονοπολο ανεβαινει.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Αν βάλω κάποτεεεεεε vdsl θα πιάνω full την ταχύτητα?

Τώρα έχω 8mps και κατεβάζω με 750-780 kbps. σχεδόν full δλδ. Πως καταλαβαίνω από το attention πόση απόσταση είμαι από το α/κ. Σε μια παλιά συνομιλία με τον poulinos μου είχε πει πως η γραμμή μου είναι πολλή καλή.  Σε λίγοo καιρό μάλλον θα βάλω 24mbps.

ο πάροχός μου είναι η OnTelecom και τα στατιστικά της γραμμής μου είναι παρακάτω.

ουτε Km δενεισαι.9  attenuation μια χαρα.ναι λογικα θα πιανεις Full ταχυτητα.,

Ωραία, οπότε μάλλον πάω για 24αρα. Όντως αν βγω στην ταράτσα το βλέπω.

Δεν είναι επικίνδυνο που οι κεραίες του είναι δίπλαμσε δημτικό σχολείο?

σε ολα τα κτιρια του οτε θα δεις κεραιες.ειτε εχεις κεραια κοντα σου η θα εχεις το κινητο σου να εκπεμπει στο full για να πιασει την κεραια.δεν ξερω τι ειναι καλυτερο μια που το κινητο το κολλας στο κεφαλισου

• Like 1
Δημοσ.

Οκ. όταν είχε έρθει ο τεχνικός της On, μου είχε πει ότι αν αλλάξω το καλώδιο από το υπόγειο μέχρι το διαμέρισμά μου θα πιάνω ακόμα καλύτερα αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία γιατί θα ήταν μικρή η αύξηση και δεν έχω κανένα πρόβλημα με θορύβους, αποσυνδέσεις κλπ.

σε ολα τα κτιρια του οτε θα δεις κεραιες.ειτε εχεις κεραια κοντα σου η θα εχεις το κινητο σου να εκπεμπει στο full για να πιασει την κεραια.δεν ξερω τι ειναι καλυτερο μια που το κινητο το κολλας στο κεφαλισου

Προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα hansfree.

Δημοσ.

Οκ. όταν είχε έρθει ο τεχνικός της On, μου είχε πει ότι αν αλλάξω το καλώδιο από το υπόγειο μέχρι το διαμέρισμά μου θα πιάνω ακόμα καλύτερα αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία γιατί θα ήταν μικρή η αύξηση και δεν έχω κανένα πρόβλημα με θορύβους, αποσυνδέσεις κλπ.

αν το καλωδιο ειναι σωστα συνδεδεμενο κτλ δεν θα χασεις τιποτα σε ταχυτητα απο κατω μεχρι πανω.απλα θελει ελεγχο ποσο συγχρονιζεις κατω ποσο συγχρονιζεις στο κεντρικο πριζακι και μετα ποσο συγχρονιζεις στα υπολοιπα.οταν κανεις ελεγχο κατανεμητη και κεντρικο πριζακι αποσυνδεεις την υπολοιπη καλωδιωση.αν πας σε vdsl δεν θα ερθει τεχνικος.

Προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα hansfree.

Me too Με bluetooth αφουλογω δουλειας χρησμοποιω το κινητο αρκετα.συν οτι βολευει.τα χερια ειναι ελευθερα.

Δημοσ.

Από μετρήσεις που είχε κάνει στο υπόγειο και στο μπριζάκι που έχω το modem (όχι το κεντρικό) μου είπε ότι χάνω περίπου 20kbps. Επίσης όλα τα μπριζάκια είναι παράλληλα συνδεδεμένα. Είναι σωστό ή λάθος.

Me too Με bluetooth αφουλογω δουλειας χρησμοποιω το κινητο αρκετα.συν οτι βολευει.τα χερια ειναι ελευθερα.

Τεχνικός δικτύων να φανταστώ?

Δημοσ.

Από μετρήσεις που είχε κάνει στο υπόγειο και στο μπριζάκι που έχω το modem (όχι το κεντρικό) μου είπε ότι χάνω περίπου 20kbps. Επίσης όλα τα μπριζάκια είναι παράλληλα συνδεδεμένα. Είναι σωστό ή λάθος.

Τεχνικός δικτύων να φανταστώ?

τα 20kbps δεν ειναι τιποτα.αν ησουν 500+ τοτε οκ.β.τωρα στο adsl τα παραλληλα δεν μας πειραζουν.στo vdsl τα ξεχνας δια ροπαλου.στο vdsl ολα τα πριζακια που εχουν τηλεφωνο θα συνδεθουν πανω στο splitter.δηλαδη ισως χρειαστει(αμα δεν εχεις utp πισω απο τον τοιχο) να βαλεις το ρουτερ στην κεντρικη πριζα μαζι με το splitter και ολα τα παραλληλα πριζακια να τα ριξεις πανω στο Phone του splitter.αμα δεν το κανεις ετσι δεν θα χασεις μονο 20kbps>σε ενα σπιτι με 4 παραλληλα που στα 2 υπηρχαν τηλεφωνα απο 47Mbps τον ειχε ριξει στα 33.βεβαια και στο adsl ειναι καλο να το εχουμε ετσι διοτι γενικα ειναι καλυτερα με λιγοτερα errors στην γραμμη απλα δεν ειναι Must διοτι δεν χανεις σε ταχυτητα.

β.σε provider.

Δημοσ.

Ναι,, για το vdsl το γνωρίζω αν και δεν νομίζω να βάλω τώρα άμεσα.

Όταν λες provider?

απλα αν θες καντην απο τωρα την καλωδιωση αν εχεις ορεξη και αν σε βολευει το ρουτερ εκει που θα παει(εξαρτατε που εχεις τηλεφωνα).αν εχεις ενα τηλεφωνο τοτε μπορεις να ενωσεις συνεχομενα την γραμμη μεχρι το δωματιο σου πχ και να βαλεις εκει spliter και ρουτερ.αν υπαρχει καποιο παραλληλο πιο πριν απλα το αποσυνδεεις.ακομα και τωρα θα παιξει λιγο καλυτερα η γραμμη σου με λιγοτερα errors.δεν χανεις κατι.

Provider=isp=εναλλακτικο παροχο;)

Δημοσ.

απλα αν θες καντην απο τωρα την καλωδιωση αν εχεις ορεξη και αν σε βολευει το ρουτερ εκει που θα παει(εξαρτατε που εχεις τηλεφωνα).αν εχεις ενα τηλεφωνο τοτε μπορεις να ενωσεις συνεχομενα την γραμμη μεχρι το δωματιο σου πχ και να βαλεις εκει spliter και ρουτερ.αν υπαρχει καποιο παραλληλο πιο πριν απλα το αποσυνδεεις.ακομα και τωρα θα παιξει λιγο καλυτερα η γραμμη σου με λιγοτερα errors.δεν χανεις κατι.

Provider=isp=εναλλακτικο παροχο ;)

Ίσως το κάνω τα Χριστούγεννα γιατί τώρα με σχολή και αγγλικά δεν βγαίνει.

Δημοσ.

Ίσως το κάνω τα Χριστούγεννα γιατί τώρα με σχολή και αγγλικά δεν βγαίνει.

απλα στο λεω.εισαι πολυ κοντα στον οτε ηδη οποτε και τα errors ειναι πολυ λιγα ηδη.αλλα στο vdsl δυστυχως ειναι max αλλιως ειτε θα χασεις ταχυτητα ειτε θα χασεις στο attainable.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...