Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να μου πειτε την διαδικασια συνδεσμολογιας για vdsl συνδεση σε σπιτι με ενα πριζακι;;

εχω βαλει το καλωδιο που ξεκιναει απο το πριζακι στο splitter εκει που λεει line, ενα απο αλλο απο εκει που λεει  phone στο τηλ και ενα απο εκει που λεει modem στο ρουτερ.

παιζει ρολο το μεγεθος του καλωδιου;;

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να μου πειτε την διαδικασια συνδεσμολογιας για vdsl συνδεση σε σπιτι με ενα πριζακι;;

εχω βαλει το καλωδιο που ξεκιναει απο το πριζακι στο splitter εκει που λεει line, ενα απο αλλο απο εκει που λεει  phone στο τηλ και ενα απο εκει που λεει modem στο ρουτερ.

παιζει ρολο το μεγεθος του καλωδιου;;

σωστος εισαι.αν ειναι να ξεπερασεις σε τηλεφωνικο τα 2-3 μετρα τοτε βαλε ειτε Utp ειτε χρησιμοποιησε το Utp σαν τηλεφωνικο αρκει να εχεις πρεσσα για κλιπακια.

Δημοσ.

Που ειναι το pdf αυτο που φαινεται οι περιοχες;;  

Το pdf που βαλατε παραπανω περιεχει τις περιοχες που υποστηριζεται το vdsl?
`Η περιεχει ολες τις περιοχες με αστικα κεντρα του οτε και αν εισαι κατω απο 1000μετρα εχεις vdsl?

Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Pouline σε ευχαριστω. Ειμαι με κινητο και δυσκολο το ανοιγμα. Αρα καταληγουμε οτι αν ειμαστε κατω απο 1000 μετρα απο το ΑΚ θα εχουμε vdsl οπως το καταλαβαινω.

Δημοσ.

Pouline σε ευχαριστω. Ειμαι με κινητο και δυσκολο το ανοιγμα. Αρα καταληγουμε οτι αν ειμαστε κατω απο 1000 μετρα απο το ΑΚ θα εχουμε vdsl οπως το καταλαβαινω.

θεωρητικα ναι.πρακτικα κανεις δεν μπορει να ξερει αν ο χαλκος σου ειναι πχ σε μαυρα χαλια οποτε το vdsl θα μεινει ονειρο.αλλα ναι θεωρητικα μεχρι εκεινα τα μετρα πανω κατω θα παιξει.

πρωτη σελιδα για το pdf.

Δημοσ.

Καλημερα... Τελικα να μπορω  φυγω και να παω σε αλλον παροχο; Γινεται αυτο;

Αυτο που ρωτας πως να στο απαντήσει καποιος απο το φορουμ, παρε σβαρνα τις εταιρειες και ρωτα

Δημοσ.

Καλησπερα!Απο εχθες δεν εχω τηλ.(δεν μπορω να παρω κινητα,και δεν μπορει να με παρει κανεις)Συνδεσα το ρουτερ της forthnet δεν εχω internet αλλα συνχρονιζει.τα στοιχεια αυτα ειναι απο τον ote η απο την forthnet;;μετα θα αλλαξουν;;μου ειπαν οτι σε 2-3 ωρες θα ερθουν ολα αλλα τιποτα μεχρι τωρα.

11/11/2013 12:17:29

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ

11/11/2013 12:17:29

To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση

12/11/2013 18:39:25

Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 22/11/2013 00:00:00

12/11/2013 19:30:44

Προωθήθηκε το αίτημα φορητότητας του τηλεφωνικού σας αριθμού

22/11/2013 16:40:26

Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

22/11/2013 16:42:22

Το αίτημα φορητότητας του τηλεφωνικού σας αριθμού προωθήθηκε επιτυχώς

Δημοσ.

Καλησπερα!Απο εχθες δεν εχω τηλ.(δεν μπορω να παρω κινητα,και δεν μπορει να με παρει κανεις)Συνδεσα το ρουτερ της forthnet δεν εχω internet αλλα συνχρονιζει.τα στοιχεια αυτα ειναι απο τον ote η απο την forthnet;;μετα θα αλλαξουν;;μου ειπαν οτι σε 2-3 ωρες θα ερθουν ολα αλλα τιποτα μεχρι τωρα.   11/11/2013 12:17:29 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ 11/11/2013 12:17:29 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση 12/11/2013 18:39:25 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 22/11/2013 00:00:00 12/11/2013 19:30:44 Προωθήθηκε το αίτημα φορητότητας του τηλεφωνικού σας αριθμού 22/11/2013 16:40:26 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ 22/11/2013 16:42:22 Το αίτημα φορητότητας του τηλεφωνικού σας αριθμού προωθήθηκε επιτυχώς          

Το προβλημα αυτο δεν εχει να κάνει με τον ρουτερ, αλλα με τα κεντρα φορητοτητας, παρε τον παροχο σου και δωστο βλάβη.

Δημοσ.

ισως να μην εχουν κλεισει την ενεργοποιηση.αν δεν εχει κλεισει η ενεργοποιηση δεν μπορεις να καλεσεις σε κινητα(σου λεει οτι εχεις φραγη ) και δεν μπορουην να σε παρουν μεχρι να πεσει η φορητοτητα.αν δεν εχεις καθολου τονο εκει παμε αλλου.λογικα ιντερνετ θαπρεπε να εχεις εκτος αν ηταν καμια μετακομιση.το ρουτερ τραβαει τα στοιχεια μονο του συνηθως.αναλογα το ρουτερ που σου εχουν δωσει κοιτα και για Firmware update(πχ 5130 technicolor).αν ειναι 788 782 θα τραβηξει μονο του το firmware.

• Super Moderators
Δημοσ.

από όσα posts έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα, οπότε κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ...

Δημοσ.

ιντερνετ δεν εχω λογω των κωδικων του vdsl που δεν τους ξερω(δεν τους λενε ακομα)

Με πηραν πριν 10 λεπτα και ειπαν οτι ο ΟΤΕ δεν δινει την φορητοτητα λογω βλαβης.με ρωτησε για τα στατιστικα του ρουτερ γιατι ειπαν οτι παιζει να υπαρχει προβλημα.Τους ειπα οτι ειναι χαλια για vdsl 14mbps/1,1mbps με 32,5dB Line attenuation και ειπαν οτι αποκλειεται να απεχω 3.000χλμ σε αυτη την περιοχη που ειμαι(κατω απο το 50% των 3.000 ειπαν),η ταχυτητα δεν ειναι λογικη,και θα ανεβει αρκετα πιο πανω.ενημερωσαν τον ΟΤΕ και την δευτερα θα περασει για να το φτιαξει.

1) εσεις που ειστε εμπειροι σε αυτα,ποσο μπορει να φτασει η ταχυτητα μετα τον ελεγχο;;(περιπου)

2)τον ελεγχο θα τον κανουν στο πριζακι μου(μηπως παιζει να εχει κι αυτο προβλημα) η στη γραμμη την πολυκατοικιας;;

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις που μου λετε και sorry αν σας ζαλισα

Δημοσ.

ιντερνετ δεν εχω λογω των κωδικων του vdsl που δεν τους ξερω(δεν τους λενε ακομα)

Με πηραν πριν 10 λεπτα και ειπαν οτι ο ΟΤΕ δεν δινει την φορητοτητα λογω βλαβης.με ρωτησε για τα στατιστικα του ρουτερ γιατι ειπαν οτι παιζει να υπαρχει προβλημα.Τους ειπα οτι ειναι χαλια για vdsl 14mbps/1,1mbps με 32,5dB Line attenuation και ειπαν οτι αποκλειεται να απεχω 3.000χλμ σε αυτη την περιοχη που ειμαι(κατω απο το 50% των 3.000 ειπαν),η ταχυτητα δεν ειναι λογικη,και θα ανεβει αρκετα πιο πανω.ενημερωσαν τον ΟΤΕ και την δευτερα θα περασει για να το φτιαξει.

1) εσεις που ειστε εμπειροι σε αυτα,ποσο μπορει να φτασει η ταχυτητα μετα τον ελεγχο;;(περιπου)

2)τον ελεγχο θα τον κανουν στο πριζακι μου(μηπως παιζει να εχει κι αυτο προβλημα) η στη γραμμη την πολυκατοικιας;;

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις που μου λετε και sorry αν σας ζαλισα

Τι το θέλεις το VDSL? τζαμπα λεφτά δίνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...