Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εχω μιλησει με 7 υπαληλλους και 3 τεχνικους λεγοντας μου χαρακτηριστικα ''μην περιμενεις να πιάνεις 50 αλλα 100000% πανω απο 25-26.Δηλαδη αν ειναι τοσο το ψεμα που λένε τι να πω............

χονδρικα το google λεει 1200μ απο το ΑΚ Ν.φιλαδελφειας

μπορει αν εισαι πχ 1500 να παιξεις λιγο καλυτερα απο το adsl.αλλα τωρα δεν ξερω αν σε νοιαζει να παιξεις λιγο καλυτερα η να παιξεις 30 η 50 δεν ξερω.τα στοιχεια της adsl γραμμης τα εχεις τωρα η δεν εχεις καθολου γραμμη τωρα?να βλεπαμε το attenuation κτλ

Δημοσ.

Μόνον οι τεχνικοί του ΟΤΕ γνωρίζουν την όδευση που ακολουθεί το χάλκινο δίκτυο από το ΑΚ έως το χώρο σου.

Γιαυτό υπολογίζουμε κάποια μέτρα παραπάνω από την ευθεία.

Δημοσ.

Οχι δεν ειχα συνδεση.

τα 1200μ που ειπα δεν ειναι σε ευθεια ειναι η διαδρομη με τις στροφες

ποτε δεν ξερεις απο που περναει το καλωδιο.εχω δει και καποιες περιπτωσεις το καλωδιο να κανει πανω απο 1000 μετρα παραπανω λογο οτι δεν μπορουσε να παει απο αλλου.δαχτυλιδι κηφισιας προς the mall.ναι μεν λιγες περιπτωσεις αλλα υπαρκτες.πολλες φορες το καφαο μπορει να ειναι πιο μακρια οποτε το καλωδιο να ξαναγυρναει προς τα πισω.οποτε να εχεις 200-300 μετρα ανετα παραπανω.

Δημοσ.

Μόνον οι τεχνικοί του ΟΤΕ γνωρίζουν την όδευση που ακολουθεί το χάλκινο δίκτυο από το ΑΚ έως το χώρο σου.

Γιαυτό υπολογίζουμε κάποια μέτρα παραπάνω από την ευθεία.

Για να καταλάβεις μονο μεσα στον οτε μπορεί να φας και 50μ, και μεσα στο σπιτι σου αλλα 20 απο την χωνευτή

Δημοσ.

Για να καταλάβεις μονο μεσα στον οτε μπορεί να φας και 50μ, και μεσα στο σπιτι σου αλλα 20 απο την χωνευτή

Πολυ σωστος .στα περισσοτερα αστικα κεντρα η αιθουσα παροχων ειναι σε αλλο οροφο απο τον κατανεμητη οποτε μπορει να εχεις απο 20 μετρα στην καλυτερη περιπτωση που η αιθουσα ειναι κολλητα μεχρι 60-70 μετρα οταν μιλαμε για δυο οροφους πανω κτλ.πχ αμπελοκηπους κτλ κτλ.

Δημοσ.

Καλημερα... Ειμαι στον οτε αυτη την στιγμη...Και θελω να φυγω για να παω στην forthnet... Πηγα και εκανα αιτηση για φυγω  και να μεταφερθω στην forthnet  και μου απαντησαν μετα απο μερικες μερες οτι δεν μπορει να γινει κατι τετοιο  γιατι στην περιοχη μου εχει περασει οπτικες  ινες ο οτε και δεν αφηνει να ολοκληρωθει η μεταφορα αυτη... Ισχυει κατι τετοιο, μπορει να γινει αυτο; Τι θα μπορουσα να κανω;

Δημοσ.

συνηθως το εχω δει να γινεται αυτο οταν καποιος πεφτει σε onu και παιρνει κοινος σαν απο mini dslam.δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι.που εισαι περιοχη?

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εχω μιλησει με 7 υπαληλλους και 3 τεχνικους λεγοντας μου χαρακτηριστικα ''μην περιμενεις να πιάνεις 50 αλλα 100000% πανω απο 25-26.Δηλαδη αν ειναι τοσο το ψεμα που λένε τι να πω............

χονδρικα το google λεει 1200μ απο το ΑΚ Ν.φιλαδελφειας

Απλα αστειο. Στον ΟΤΕ αν η 50αρα συγχρονιζει 40 δηλωνεται βλαβη για χαμηλη ταχυτητα. Ζητα 24αρα και ληξτο.

Δημοσ.

Μενω αμπελοκηπους... Για την ακριβεια κοντα στην  μιχαλακοπουλου....

στην μιχαλακοπουλου πιο πανω απο το αλεξανδρα εχω πετυχει πελατες να πεφτουν σε Onu που ομως ειχε χαλκο.η μια φωτο που εχω στο guide Νομιζω την ειχα βγαλει εκει.εκει και αλεξανδρας και φειδιπιδου εκει παιζει και παλι Onu.μπορει απλανα εχουν τελειωσει οι χαλκοι.αλλα γενικα αμπελοκηπους παιζουν Onu και εχω δει και πιο παλια να πεφτει Reject σε αιτησεις εκει.

Απλα αστειο. Στον ΟΤΕ αν η 50αρα συγχρονιζει 40 δηλωνεται βλαβη για χαμηλη ταχυτητα. Ζητα 24αρα και ληξτο.

αλλο απο το kv και αλλο απο το σπιτι.αν ειναι απο το α/κ.αν ειναι α/κ δεν θα πιαστει για βλαβη.κοινως take it or leave it.

Δημοσ.

Για την ακριβεια μενω στο τελος της μιχαλακοπουλου  κοντα στην κορινθιας.... Θελω να βαλω 24αρα....Δεν ζητησα παραπανω... Αλλα μου ειπαν απο τον οτε  λιγο δυσκολο...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...