Kostas Thrill-Seeker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους σας! Εδώ και αρκετά χρόνια εμπαινα στο internet απο το wifi ενος φιλου μου που μου είχε δώσει το κωδικό.Καθώς ομως φεύγει για το εξωτερικό αποφασσα να βαλω δικια μου συνδεση VDSL! Πηρα πρωτα στον ΟΤΕ οπου εκει ειμαι τοσα χρονια και μου ειπαν πως δεν μπορω να βαλω VDSL στην περιοχη που ειμαι.Πηρα ΟΛΕΣ τις ελληνικες εταιριας κα μου ειπαν ΟΧΙ.Τέλος πήρα στην Forthnet και μου ειπαν πως ειναι διαθεσημη η 50αρα(συμπληρωσα και την online φορα) Τους ρωτησα, πως και δεν εχει κανενας αλλος παροχος VDSL και ειπαν δεν εχει σημασια και τετοια.Εκανα την αιτηση να παω στην Forhnet και απο μερα σε μερα θα ενεργοποιηθει οπως βλεπω στο site της forhtnet. Αυτες τις μερες εψαχνα διαφορα στο internet για ADSL VDSL διαβαζοντας πραγματα που δεν γνωριζα. Οι απορίες μου είναι: 1) Πως γινεται να εχει η forthnet VDSL ενω ο ΟΤΕ που είναι δικο του το αστυκο κεντρο να μην εχει;; 2) Στο σαιτ της Cyta σου λεει ποσο απεχεις απο το ΑΚ.Εμένα λέει 1500μ περιπου.Πως γινεται να παρεχουν VDSL μετα τα 1000 μετρα;;; Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2013 από Kostas Thrill-Seeker
Kostas Thrill-Seeker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τέρμα Ανω πατησιων συνορα με Ν.χαλκηδονα-Ν.φιλαδελφεια
NikosKallithea Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχει, αλλα γιατι να χάσει τον πελατη
makfil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αυτός είναι ο κατάλογος των ΑΚ του ΟΤΕ. Υπάρχει ΑΚ στην Πλ. Αμερικής (ΠΑΤΗΣΙΑ) και άλλο (Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ) τις διευθύνσεις των οποίων μπορείς να βρεις στον κατάλογο. Έλεγξε αν το τηλέφωνό σου αρχίζει από τους αριθμούς αυτών των ΑΚ για να δεις σε ποιό ανήκεις. Αν δεν είσαι σ' αυτά, θα υπάρχει άλλο και θα το εντοπίσεις χρησιμοποιώντας τη μορφοποίηση των αριθμών όπως τη γράφει ο ΟΤΕ πχ 86(1,2,4,5,7)XXXX για το ΑΚ ΠΑΤΗΣΙΑ Όταν εντοπίσεις το ΑΚ, θα βρεις την απόσταση, έστω την ευθεία, που σε χωρίζει από αυτό και αν είναι πάνω από 800μ. τότε δεν έχεις ελπίδες για vdsl από κανένα πάροχο. 1
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Οι απορίες μου είναι: 1) Πως γινεται να εχει η forthnet VDSL ενω ο ΟΤΕ που είναι δικο του το αστυκο κεντρο να μην εχει;; 2) Στο σαιτ της Cyta σου λεει ποσο απεχεις απο το ΑΚ.Εμένα λέει 1500μ περιπου.Πως γινεται να παρεχουν VDSL μετα τα 1000 μετρα;;; δεν θα παιξεις απλα vdsl αν εισαι πανω απο 1000 μετρα.η μαλλον θα παιξεις αλλα με ταχυτητες adsl.και δεν τα ξερω και καλα τα μερη απο εκει για το απο ποιον οτε παιρνεις.νεας φιλαδελφιας?αλυσιδας?
makfil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέτρησε, έστω και χοντρικά, με το Google Earth την απόσταση από το ΑΚ, όπως σου έγραψα παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 κατά 99.999% θα γυρίσεις πίσω σε adsl...
fatsas1990 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Αν δεις οτι είσαι μακριά και δν μπορείς να εκμετάλλευτεις τις ταχύτητες vdsl τοτε μην προχωρήσεις στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας γτ θα πληρώνεις vdsl και θα έχεις ταχύτητες adsl
paulchro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχει, αλλα γιατι να χάσει τον πελατη Ειναι τραγικη η forthnet. Αυτός είναι ο κατάλογος των ΑΚ του ΟΤΕ. Υπάρχει ΑΚ στην Πλ. Αμερικής (ΠΑΤΗΣΙΑ) και άλλο (Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ) τις διευθύνσεις των οποίων μπορείς να βρεις στον κατάλογο. Έλεγξε αν το τηλέφωνό σου αρχίζει από τους αριθμούς αυτών των ΑΚ για να δεις σε ποιό ανήκεις. Αν δεν είσαι σ' αυτά, θα υπάρχει άλλο και θα το εντοπίσεις χρησιμοποιώντας τη μορφοποίηση των αριθμών όπως τη γράφει ο ΟΤΕ πχ 86(1,2,4,5,7)XXXX για το ΑΚ ΠΑΤΗΣΙΑ Όταν εντοπίσεις το ΑΚ, θα βρεις την απόσταση, έστω την ευθεία, που σε χωρίζει από αυτό και αν είναι πάνω από 800μ. τότε δεν έχεις ελπίδες για vdsl από κανένα πάροχο. Ζωγραφου δεν εχει η δεν βρισκω?..
PankoEllas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Αν θες να κανεις vdsl και δεν εχει ο ΟΤΕ ακομα γραμμες στην περιοχη σου δεν παιζει να εχει η φορθνετ παπαριες σου λενε για να σε μπλεξουν.Στην περιοχη μου εχει ο ΟΤΕ και δεν εχει η φορθνετ γιατι πολυ απλα δεν τους εχει νοικιασει ο ΟΤΕ τις γραμμες.Ολοι απο τον ΟΤΕ περνουν γραμμες και το vdsl το περασε ο ΟΤΕ. ΜΗΝ μπλεξεις.
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ειναι τραγικη η forthnet. Ζωγραφου δεν εχει η δεν βρισκω?.. ζωγραφου εχουν αλλαχτει τα καφαο πανω απο ενα μιση χρονο.λογικα πρεπει να δινουν Αν θες να κανεις vdsl και δεν εχει ο ΟΤΕ ακομα γραμμες στην περιοχη σου δεν παιζει να εχει η φορθνετ παπαριες σου λενε για να σε μπλεξουν.Στην περιοχη μου εχει ο ΟΤΕ και δεν εχει η φορθνετ γιατι πολυ απλα δεν τους εχει νοικιασει ο ΟΤΕ τις γραμμες.Ολοι απο τον ΟΤΕ περνουν γραμμες και το vdsl το περασε ο ΟΤΕ. ΜΗΝ μπλεξεις. μην μπλεκουμε το vdsl απο το αστικο κεντρο με το vdsl απο το kv.ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.
Kostas Thrill-Seeker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 το θεμα ειναι οτι εχω μιλησει με 7 υπαληλλους και 3 τεχνικους λεγοντας μου χαρακτηριστικα ''μην περιμενεις να πιάνεις 50 αλλα 100000% πανω απο 25-26.Δηλαδη αν ειναι τοσο το ψεμα που λένε τι να πω............ χονδρικα το google λεει 1200μ απο το ΑΚ Ν.φιλαδελφειας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα