Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω μια ταινία με το windows live movie maker. Το πρόβλημα μου είναι ότι θα χρειαστώ αρκετό καιρό για να το τελειώσω και θέλω κάθε φορά που αποθηκεύω το βίντεο, όταν το ξανά ανοίγω να συνεχίζω την επεξεργασία στη μορφή που το άφησα. (μία μία φωτογραφία κτλπ)
Είναι δυνατό αυτό με το windows live movie maker;

Δημοσ.

Φυσικά. Κάνεις αποθήκευση έργου και όχι δημιουργία ταινίας. Οπότε κάθε φορά που θα φορτώνεις το έργο θα μπορείς να συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες.

Εννοείτε ότι δεν θα πρέπει να μετακινήσεις ή μετονομάσεις τα αρχεία που αποτελούν το έργο σου.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, μπορείτε να μου λύσετε μια απορία? Για να εγγράψω μια ταινία, μέχρι ποιά χωριτικότητα μπορεί να είναι? 2Gb γίνεται?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μπορείτε να μου λύσετε μια απορία? Για να εγγράψω μια ταινία, μέχρι ποιά χωριτικότητα μπορεί να είναι? 2Gb γίνεται?

Από τι σε τι θες να γράψεις;

Δημοσ.

Πού βρίσκονται τα βιντεάκια και σε τι μορφή είναι;

Γιατί θες να τα περάσεις από Live ΜΜ;

Θα τα γράψεις σαν Data ή DVD Video;

Δημοσ.

Tα video είναι σε μορφή avi, τα περνάω από το live mm γιατί στο windows dvd maker δεν  μου υποστηρίζει την εισαγωγή μουσικού αρχείου mp3. Kαι θέλω να τα περάσω σε dvd να παίζει σε κάθε οικιακή συσκευή dvd.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος. Εγώ χρησιμοποιώ Pegasys DVD Author works 4, αλλά δεν είναι free οπότε περίμενε μήπως ο micos000 μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις επιπλέον encoding.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Μπορείς να μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Αν μας αναλύσεις σωστά το τι θέλεις να κάνεις και ποιες οι απορίες σου θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε σωστά.

Στην αρχή ρώτησες αν 2gb είναι καλά για να τα περάσεις σε dvd αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα όταν πρόκειται για δημιουργία dvd video συμβατού με dvd players. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η συνολική διάρκεια σε χρόνο. Καλά είναι να μην ξεπερνάει τις δύο ώρες.

Μετά θέλω να μας πεις την διαδικασία που ακολουθείς, από το μάζεμα των διαφόρων video  μέχρι το τελικό dvd καθώς και από που παίρνεις τα βίντεο (web, κάμερα, κινητό).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, έχετε δίκιο, θα γίνω περισσότερο κατατοπιστική.

Εχω περάσει στο pc μου κάποια βίντεο από την φωτογραφική μου μηχανή. Αυτά τα βίντεο δοκίμασα να τα γράψω σε dvd μέσω της δημιουργίας dvd των windows αλλά για κάποιο απροσδιόριστο λόγο δεν μου υποστηρίζει την εισαγωγή ήχου, πχ πάω να βάλω ένα κομμάτι mp3 αλλά ήχος γιόκ. Στο windows live movie maker, εκανα εισαγωγή τα βίντεο που ήθελα, έβαλα και τίτλους, προσθεσα μουσική εκεί που ήθελα και πάτησα αποθήκευση ταινίας και μου δημιούργησε την ταινία μεγέθους 2 gb. Λογικά θα μπορούσα να την εγγράψω σε dvd μέσω του windows dvd maker, σωστά? Εγώ όμως ήθελα να κάνω αλλαγές στην συγκεκριμένη ταινία και πρόσθεσα και άλλα βιντεάκια αλλά εκεί που πατάω εγγραφή dvd στο windows live δεν γίνεται τίποτα. Ούτε παράθυρο μου ανοίγει να μου πει γιατί.

Δεν ξέρω αν καταλάβατε ή σας μπέρδεψα περισσότερο...

Δημοσ.

Τα επιπλέων βιντεάκια τα πρόσθεσες στη δημιουργεία dvd ή στο movie maker;

Λοιπόν, κάνε το εξής.

Αφού τελειώσεις με τις αλλαγές κάνε αποθήκευση ταινίας για να πάρεις ένα ολοκληρωμένο αρχείο wmv.

Μετά (ή και πριν) κατέβασε το freemake video converter, δωρεάν, αλλά πρόσεχε στα βήματα εγκατάστασης για να ξετσεκάρεις τα... offers και τις χαζομάρες. Επίσης όπου έχει να εγκαταστήσεις κάτι έξτρα και έχει accept και decline πάτα decline.

Φόρτωσε του το αρχείο από το '+Βίντεο' αυτό και πάτα 'σε DVD'. Κάνε ότι διορθώσεις θέλεις και πάτα 'Εγγραφή'.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...