Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα . ενω ολα δουλευαν ρολοι , ξαφνικα δεν εχω καθολου ηχο στο pc (desktop) ολα ειναι κανονικα στη θεση τους (βυσματα κλπ) εκανα επανεγκατασταση τους drivers καρτας ηχου (onboard) αυτο που παρατηρησα παντως ειναι οτι οταν παω απο το εικονιδιο κατω δεξια και κανωδεξι κλικ ειναι οτι η επιλογη speakers ειναι με αχνα γραμματα καιγραφει not plugged in , ενω φυσικα ειναι συνδεμενο το βυσμα (το πρασινο χρωμα) . καμμια ιδεα? υπαρχει περιπτωση να ''εσκασε'' η καρτα ηχου?

Δημοσ.

Δοκίμασες να συνδέσεις ακουστικά η να συνδέσεις τα ηχεία σε άλλη συσκευή για να δεις ότι όντως δουλεύουν...?

ναι τα ηχεια μια χαρα ειναι . και ακουστικα συνδεσα και δεν ακουγεται τιποτα.....

Δημοσ.

έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα απο χθές, ήμουν έτοιμος να το ποστάρω αλλά είδα το θέμα του trujillo. Αν βρεθεί λύση εκτός φόρουμ, ας το ποστάρει και εδω κάποιος!

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτο με το linux που προτίνει ο φίλος απο πανω , δεν ειναι και σπάνιο φαινόμενο να σκάνε οι on board κάρτες , και εμενα η δικιά μου πεθάνε ετσι ξαφνικά

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτο με το linux που προτίνει ο φίλος απο πανω , δεν ειναι και σπάνιο φαινόμενο να σκάνε οι on board κάρτες , και εμενα η δικιά μου πεθάνε ετσι ξαφνικά

Και εσενα ? έχουν ενα θέματακι οι rampage με τον ήχο...

Δημοσ.

και με λινουξ δεν εχω ηχο . αρα ειναι καρτα ηχου.....το πιο λογικο βεβαια δεν θα ηταν να χαλασει ολη η μητρικη και οχι ενα κομματι της?

Δημοσ.

και με λινουξ δεν εχω ηχο . αρα ειναι καρτα ηχου.....το πιο λογικο βεβαια δεν θα ηταν να χαλασει ολη η μητρικη και οχι ενα κομματι της?

οχι απαραιτητα.... Πολλες φορες χαλαει μονο ενα υποσυστημα.. και σε εμενα μονο η καρτα ειναι off
Δημοσ.

Μαλλον οι rampage εχουν παιδικές ασθένεις με τις κάρτες ήχου :P  , οσο για τον φίλο πήγαινε παρε μια pci κάρτα ήχου δεν εχουν πολυ ακριβά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα.. κάτω δεξια στο ηχείο όταν το πατάω λεει ότι δεν εχουν συνδεθεί ηχεία η ακουστικά... μπήκα και από linux και δουλευαν τα ηχεία κανονικά αλλα από την μπροστινή την θύρα που έχει το κουτί μου όχι από πίσω ενώ στα Windows ουτε από μπροστά δουλεύουν.. έσβησα τα drivers και τα ξανα έκανα εγκατάσταση αλλα πάλι τίποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...