Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενώ λοιπόν μέχρι τώρα ο υπολογιστής μου έκανε boot από φλασάκια με λίνουχ, πλέον δεν κάνει.

δοκίμασα διάφορες εκδόσεις λίνουχ, δοκίμασα επίσης και unetbootin και unιversal usb instaler, καθώς και διαφορετικά φλασάκια και ενώ σε άλλους υπολογιστές δουλεύουν κανονικα, στο pc όχι.

καμιά ιδέα;

υγ. επειδή δεν ήξερα που να το γράψω, αν είναι σε λάθος κατηγορία το θέμα παρακαλω μετακινήστε το.

Δημοσ.

το έχω δοκιμάσει σε όλες τις θύρες τα βρίσκει τα φλασάκια σαν usb storage devise αλλά δεν κάνει boot

είναι πρόβλημα του bios από ότι νομίζω αλλά δεν ξέρω πως να το λύσω.

(κανονικά το έχω δευτερο μετά από το cd το usb αλλά δεν ξεκινάει, ακόμα και όταν το βάζω πρώτο πάλι δεν ξεκινάει)

Δημοσ.

Ποια μητρική έχεις?

Συνηθως τα bootable sticks αναγνωρίζονται απο το bios ως σκληροι δισκοι... και οχι ως bootable usb , οποτε πρεπει να το βάλεις πρώτο στην λιστα των σκληρων όχι στην λιστα των bootable devices οπου θα πρεπει να έχεις ως πρώτο το hard disk...

Δημοσ.

WalkerSW σχετικά με αυτό που λές για την λίστα σκληρών δίσκων πήγα και είδα οτι πλέον δεν το εμφανίζει καθόλου εκεί σαν usb flash 4gb όπως παλιότερα, μου δείχνει μόνο το σκληρό και bootable addin cards, ενώ παλιότερα το έδειχνε και αυτό στη λίστα εκεί.

άρα γι'αυτό δεν κάνει boot στο pc. επομένως το θέμα τώρα είναι πως θα το κάνω να το ξαναδείξει εκεί.

στο "post"(αν το λέω σωστά αυτό με τα άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο) το δείχνει σαν usb storage device.

η μητρική μου είναι η GIGABYTE GA-945GM-S2

Δημοσ.

δεν έχω φτιάξει ποτέ bootable windows usb, έχω xp στο pc.

ναι τα διαβάζει κανονικά στα windows.

4 γιγα είναι δεν το έκανα ποτέ ntfs λόγο μικρού μεγέθους. το δοκίμασα και σε fat32 και σε fat (fat16 δηλαδή)

σε άλλα pc δουλεύει κανονικά και στα δυο fat συστήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...