Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :  550 ευρω

Χρήση υπολογιστή :  ιντερνετ,ταινιες,gaming(cod4,skyrim)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:  oχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.  εχω αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.168625 ,δεν εχω σκοπο να αγορασω αλλη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?  οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).  Εβρο,θα προτιμουσα απο digital master που εχει δωρεαν συναρμολογηση και μεταφορικα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  απο ενα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?  απο το καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .  οχι

Καλησπερα σε ολους,χρειαζομαι τη βοηθεια σας για να κανω οσο καλυτερο pc μπορω με αυτα τα χρηματα,εχω κανει 2 συνθεσεις μια με APU και μια με gpu,θελω να μου πειτε αν χρειαζεται να κανω καποια αλλαγη η αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο και ποιο απο τα 2 συστηματα ειναι πιο αναβαθμισιμο για το μελλον

case: coolermaster k280

mobo: asus M5A97 r 2.0

cpu: amd fx 6300

gpu: asus 7790

ram:g.skill 8gb ddr3 2x4 1866 ripjawsX

psu: xfx 550watt

hdd: western digital 1tb caviar blue

dvd:samung

συνολο=550 ευρω

και η συνθεση με APU

case:coolermaster k280

mobo:asrock FM2A88x extreme 4+

cpu:amd A10 6800k

ram:g.skill 8gb ddr3 2x4 1866 ripjawsX

psu:xfx 550watt

ssd:kingston v300 120gb

hdd:western digital 1tb caviar blue

dvd:samsung

συνολο=540 ευρω

ευχαριστω

Δημοσ.

ευχαριστω fulgore,μια ερωτηση,επειδη εχω ακουσει οτι οι AMD cpu δεν εχουν καλες ψυκτρες,θα εχω καποιο προβλημα με την stock εκτος απο θορυβο,π.χ να κανει επανεκκινηση το pc απο θερμοκρασια?βεβαια εχω σκοπο να βαλω ψυκτρα αργοτερα αλλα λεμε τι θα γινετε μεχτι τοτε

Δημοσ.

ευχαριστω fulgore,μια ερωτηση,επειδη εχω ακουσει οτι οι AMD cpu δεν εχουν καλες ψυκτρες,θα εχω καποιο προβλημα με την stock εκτος απο θορυβο,π.χ να κανει επανεκκινηση το pc απο θερμοκρασια?βεβαια εχω σκοπο να βαλω ψυκτρα αργοτερα αλλα λεμε τι θα γινετε μεχτι τοτε

Οι ψύκτρες είναι καλές,τα fan τους δεν είναι.Όχι δε θα χεις θέμα με θερμοκρασίες με αυτές με τον επεξεργαστή stock,και oc σηκώνουν πολύ λίγο αναλόγως το κομμάτι.Το oc δεν είναι τίποτα εκτός και αν θες να τον ξεζουμίσεις και αυτό απαιτεί λίγη παραπάνω ενασχόληση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...