Marcos_Aurilius Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Λοιπόν, το πρόβλημα έχει ώς εξής: εδώ και αρκετό καιρό αδυνατώ να εγκαταστήσω συγκεκριμένες εφαρμογές. Το κλασσικότερο παράδειγμα είναι το Norton Antivirus 2003, το οποίο δεν ξεκινάει να αντιγράφει αρχεια αλλα πετάει το μήνυμα: "The installation ended prematurely due to an error". Σήμερα διαπίστωσα ότι το Speech SDK 5.1 της Microsoft παρουσιάζει αντίστοιχο πρόβλημα: "The installation could not start. Your system was not modified... etc. etc." Σίγουρα θα έχω συναντήσει και κάποια άλλα παραδείγματα που μου διαφεύγουν. Ειλικρινα δεν έχω ιδέα που μπορεί να οφειλεται αυτό το πρόβλημα (μιας και το σύστημά μου δουλεύει εδώ και καιρό απρόσκοπτα). Στο θέμα του Nortonα, σε άλλο thread μου πρότειναν να επανενεργοποιήσω το service "Terminal Services" (μεταξύ κάποιων που έχω κλείσει για λόγους ασφαλείας). Δεν ξέρω αν παίζει κάτι αντίστοιχο, αλλά θα δοκιμάσω ό,τιδήποτε! Ευχαριστώ...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Τελευταία απόπειρα μπας και το δει κανείς...
lanista Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δοκίμασε να κάνεις την εγκατάσταση σε Safe Mode
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Σε safe mode δεν δουλεύει ο Microsoft Installer επειδή δεν σηκώνεται το αντίστοιχο service. Thanks πάντως...
dp20 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Καλημέρα, Μου έχει τύχη να μην μπορώ να κάνω setup ορισμένα παιχνίδια και εφαρμογές λόγω overclocking. Αν τυχόν έχεις κάνει overclocking βάλε τα normal settings του επεξεργαστή και ξαναπροσπάθησε. Μπορεί και να φταίει αυτό.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Αν κα δεν βρίσκω λόγω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ομολογώ πως δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου προς τα εκεί. Θα το δοκιμάσω το απογευματάκι που θα πάω σπίτι μου. Ευχαριστω (φυσικά μέχρι τότε δέχομαι και άλλες πιθανές λύσεις )
Highlander Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Μπορείς να βρεις λύση στο πρόβλημα, πηγαίνοντας στην Symantec, ή στη βοήθεια του NAV 2003 από το CD. Σε μία τέτοια περίπτωση μου βρήκε λύση. Ακολουθείς το troubleshooting και πιστευω θα σε βοηθήσει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι και Ιός. Και μία άλλη περίπτωση λίγο απίθανη είναι η μνήμη.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Ευχαριστω για την απάντηση. Θα κοιτάξω και στην Symantec (αν και το πρόβλημα είναι λίγο πιο global στην περίπτωση μου). Οι μνήμες σίγουρα δεν είναι. Το memTest με διαβεβαίωσε ότι μπορώ να κοιμαμαι ήσυχος Δυστυχώς η Symantec δεν με βοηθάει ιδιαίτερα. Προτείνει να καθαριστώ από τον Klenz (το έχω κάνει προ αρκετών ημερών και περασα και τα patches), να ενεργοποιήσω το service "Terminal Services" (μου το πρότεινεκαι άλλο παιδί παραπάνω αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα) και να ξαναεγκαταστήσω την εφαρμογή :evil: . Αυτα τα ολίγα για τώρα. Θα κοιτάξω αν ξέρει τίποτα η Microsoft...
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 egw padws ena paromio problhma eixa otan eixa piasei io,tsekare to kai ayto
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Μα γι'αυτό θέλω το NAV! Για να τσεκάρω για ιους! Αστειέυομαι... θα κάνω το απόγευμα κανένα online scan, αν και θεωρώ ότι ο ιος κανει συνήθως σισθητή την παρουσία του μέσα στο διάστημα του ενός μήνα που έχω αυτό το πρόβλημα...
rista Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Σχετικα με την ενεργοποιηση του terminal services για να γινει install ο norton,την συμβουλη αυτη τη πηρα και εγω απο το site του blkviper και λυθηκε το προβλημα μου(ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με εσενα)!αλλα αφου τελικα ακομη δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση τοτε κατι αλλο φταιει!
astroman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Μα γιατί Norton; θα σε συμβούλευα να βάλεις Kaspersky και κατα προτίμηση την έκδοση 3. Δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος που στο λέω, αλλά είναι ελαφρύτερο, χωρίς προβλήματα και πιάνει περισσότερους ιούς (κοίτα και το συγκριτικό τεστ). Άσε που το Norton σου βάζει χιλια δυο άχρηστα πράγματα
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Για να επέλεξα το Norton και να ρωτάω για το Norton, θα έχω τους λόγους μου... Έτσι δεν είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.