Thodoris_ink Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Λέω να πάω να πάρω αυτή τη τηλεοράση. Δεν έχω δει 3D σε tv πάνω από 5 λεπτα, και μόνο έχω δει με passive σε αυτό το μοντέλο, LG 3D LED 42'' 42LA6130. είμαι προς την samsung διότι έχει καλύτερο πάνελ όπως έχω διαβάσει. Λέτε να μου φανεί πιο περίεργο το 3D τις Samsung? Λέω μέχρι αύριο να την έχω τσιμπήσει. Πείτε σας παρακαλώ είναι καλή η αγορά?
Thodoris_ink Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μπορώ να πώ μέχρι την τιμή που κοστίζει η Samsung 560 €. η απόσταση είναι περίπου 2,50 με 4,00 μέτρα ανάλογα το σημείο στο καναπε που θα κάθομαι. Θα βλέπει TV η μητέρα μου και γω το βράδυ ταινίες μέσω laptop. Έχω PS3 αλλά δε προλαβαίνω να ασχολούμαι τόσο μαζί του. ευχαριστώ
HERTHAN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ειχα γραψει παρα πολλα και αναλυτικα αλλα κολλησε το μαμημενο το pc κι εκανε restart. Οποτε στα γρηγορα........ξεχνα το 3D στην αποσταση αυτη γιατι πρεπει ν'ανεβεις απο 55ιντσες και πανω για να μην πω 65 που θα ηταν το ιδανικο. Λοιπον ή πας στις 46 και συγκεκριμενα εδω http://www.skroutz.gr/s/3568720/Samsung-UE46F5000.html και με τα ρεστα παιρνεις ενα καλο media player ή μετα ανεβαζεις το μπατζετ σου αρκετα και πας στις 50ιντσες. Δυο 50αρες κοντα στο μπατζετ ειναι αυτες παρακατω αλλα δεν τις γνωριζω και ισως ο graphist θα μπορουσε να μας δωσει καμια πληροφορια παραπανω μιας και ειναι ειδικος. http://www.skroutz.gr/s/3535116/Panasonic-TX-L50B6.html http://www.skroutz.gr/s/3085698/Panasonic-TX-L50EM6.html
Thodoris_ink Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια . Αλλά έχω τρομάξει λίγο που μου λες για την απόσταση ότι είναι μεγάλη. Δηλαδή πόση πρέπει να είναι η απόσταση για να είναι σωστό το 3D στην 40''? Δυστυχώς αν είναι έτσι θα πρέπει να περιμένω κι άλλο καιρό να μαζέψω χρήματα ώστε να ανεβάσουμε το μπατζετ και μετά να πάμε σε αγορά γιατί δεν αγοράζεις κάθε μέρα TV και δε θέλω να το μετανιώσω. ΥΓ. μάλλον το καλύτερο είναι να πάω σε κάποιο κατάστημα να δω απο κοντά. Θα σε ενημερώσω αύριο βράδυ αν είναι. Ευχαριστώ
kostas_dr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πολύ σωστά λες πως τηλεόραση δεν αγοράζεις συχνά πυκνά. Για τα 4 μέτρα που αναφέρεις ως απόσταση θέασης, η 40αρα θεωρείται "μικρή". Καλή επιλογή, δεδομένου του ορίου που έχεις βάλει, είναι πράγματι η 46αρα F5000. Κατά την γνώμη μου, μην πας σε μικρότερο μέγεθος.
HERTHAN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή πόση πρέπει να είναι η απόσταση για να είναι σωστό το 3D στην 40''? Μερικοι βλεπουν στο 1-1,5 μετρο κι εκει θεωρουν οτι ειναι και το σωστο. Προσωπικα δεν μ'ενδιαφερει καθολου το 3D σε μια τηλεοραση αλλα σημασια για εμενα εχει η εικονα να ειναι οσο πιο καλη γινεται. Εχω φιλο που πηρε τη F8000 κι εχει δει 3D δυο φορες μεσα σε 5-6 που την εχει στην κατοχη του.
Thodoris_ink Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα, ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα αν ξέρεις. Στις smart tv που δεν έχουνε κάμερα, μπορούμε να εγκαταστήσουμε κάμερες με usb όπως στο pc? για να κάνουμε κλήσεις με skype?
graphist83 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Οχι μονον αυστηρά της εκάστοτε εταιρίας.
Thodoris_ink Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 τελικά πήρα την 40F6400 SAMSUNG. Καλή για πρώτη εντύπωση. Θα περάσουν μερικές μέρες να τη δουλέψω και θα σας πω περισότερα. Ποια όμως camera για κλήσεις skype ταιριάζει με αυτή τη τηλεόραση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα