Ashmadia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 μπα τα αλλα δυσκολα να τα δοκιμασω που μου λες. αν δε βαρεθω καποια στιγμη θα το επιχειρησω(δεν ειμαι ο μεταλλευτης ). ολα στο τερμα και το motion blur on ετσι επαιζα.τωρα μπορει αν δινει παραπανω επιδοση το motion blur δεν ξερω. ο επεξεργαστης ειναι στα 3.9 stock γιατι τουρμπιζει. η καρτα stock ειναι 1020-1098 βοοστ + τον κεπλαρ πωστονλεν φτανει ~1200.η μνημη 1500 αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για το game play γιατι πολυ απλα αλλες κινησεις θα εκανα εγω αλλες εσυ οπως ειδες τωρα εβγαλες 75+ fps Ακριβως αυτο που γραφεις στο τελος.. Ειναι τοσο τυχαιο καθε bench που σχεδον ακυρωνει οποιαδηποτε προσπαθεια συγκρισης.
upgrade2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν φοβασαι τα μεταχειρισμενα, μπορει να βρεις i5 2500 (K ή σκετο) σετακι με μητρικη σε καλη τιμη και να εισαι jet με μια κινηση. Ξερεις που μπορω να βρω τον i5 2500 μεταχειρισμενο; εχω ψαξει και στο ινσομνια και αλλου και ουτε καλα καλα το i3 δεν μπορω να βρω. εκτος αν εννοεις εξωτερικο ( ebay ktl)
Ashmadia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Οχι δυστυχως, δεν γνωριζω απ αυτα. Ισως να ειναι εξυπνοι οι κατοχοι, και περιμενουν κατι αξιολογο για να αναβαθμισουν. Οποτε και σπανιζουν οι αγγελιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα