Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση απλη και ξεκαθαρη.

Εχω ενα φιλο,που εχει windows vista 32 bit και 13,4 drivers.Παω να τρεξω το bf4,και μου λεει οτι θελει εκδοση των drivers πανω απο την 13.4.

Kανω λοιπον unistall,τους ξηλωνω κυριολεκτικα απο το συστημα,και βαζω την τελευταια beta,

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

Ενω τελειωνω ΔΕΝ μου ζητα restart,και οταν κανω restart χειροκινητα,εκει μετα ξεκινα το παρτυ.

Δεν ανοιγει το catalyst control center(μου λεει δεν μπορει να εντοπιστει),ενω οταν τρεχω το Bf4,ΔΕΝ βρισκει drivers να το τρεξει.Κοινως δεν εχουν εγκατασταθει.

Tα εχω περασει πολλακις φορες,αλλα τιποτε.Μολις βαζω τα 13.4,ολα οκ.

Eχω χασει τιποτε μηπως,και δεν το ξερω;σταματησαν τα drivers να βγαινουν για vista μετα την εκδοση 13.4;

Συγνωμη για την αναφορα στην Ati,στον τιτλο του ποστ,εννοειται μιλαμε για amd drivers.

Δημοσ.

DDU ετρεξες πριν περασεις του τελευταιου... 

Κοινως έκανες σωστή και πληρη απεγκατασταση των προηγουμενων driver...

Btw να πεις των φιλο να πεταξει asap τα svista και να παει αμεσα σε 8αρια ή 7αρια 64bit.

Δημοσ.

Κοινως έκανες σωστή και πληρη απεγκατασταση των προηγουμενων driver...

Ναι.

Btw να πεις των φιλο να πεταξει asap τα svista και να παει αμεσα σε 8αρια ή 7αρια 64bit.

που να στα λεω τωρα...ειναι μια περιεργη κατασταση.Θελει το παιδι να παιξει games που θελουν απο 7αρια και πανω,και μαλιστα 64μπιτα,απο την αλλη χρησιμοποιουνε και οι γονεις του το πσ,και μια τετοια αλλαγη,μονο που την ανεφερε,ξερεις...

Πως θα μαθουμε ξανα να τα χρησιμοποιουμε αυτα τα windows,και δεν συμμαζευεται...ποσο μαλλον να τους βαλω 8,1;! :lol:

Θα πεσει λιγο ψησιμο παραπανω,και νομιζω θα τα καταφερουμε. ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...