Amakatzis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Nα ρωτήσω κάτι επειδή είμαι αρχάριος σε όλα αυτά..? Μπορεί κάποιος να μου προτείνει βιβλία για αρχάριους σε ότι αναφορά τις μετοχές? Επίσης είναι δυνατόν να αγοράσω μετοχές εταιριών από άλλες χώρες όπως του Twitter, Facebook..και εάν ναι με ποια διαδικασία? Ευχαριστώ.
DrLo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Στα πρώρα 3-4 πόστς έχουν αναφερθεί ως συμβουλές τα κλασσικότερα λάθη και cognitive biases του curriculum του CFA. 1
leftis95 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Βασικά απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχει στάνταρ συμβουλή. Ο καθένας έχει τις "τακτικές" του.
leftis95 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ποιός είναι ο καλύτερος online broker κατα τη γνώμη σας?
leftis95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μπορώ να επενδύσω σε αμερικάνικες και γενικότερα ξένες εταιρίες, μέσω online brokerages χωρίς πρόβλημα έτσι?
capten- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Καταρχάς εχω αμφιβολίες για την ποιοτητα του συγγραφέα που αναφέρει ο νηματοθέτης στην αρχή.Και 100% δεν είσαι έτοιμος με βάση μόνο αυτόν να ξεκινήσεις στην αγορά.Η εμπειρία ειναι το πιο σημαντικό και κανένα βιβλίο δεν θα σου την δώσει.Και η υπομονή θεωρείται πολύ χρηστικό εργαλείο.Σου συστήνω να βρεις ενα ντεμο και να εξασκηθείς πρώτα.Εφόσον πιστευεις οτι καταννοείς την ΤΑ τότε μπορείς σιγα σιγά να ξεκινήσεις.Αλλά πάντα να έχεις ενα υπόλοιπο 35% στην άκρη το λιγότερο για να διοορθώσεις κάποια λάθος κίνηση. Αλλά πίστεψε με στη π[αρούσα φάση για εναν αρχάριο και ειδικότερα στις αγορές των Ηπα τώρα είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο σε λονγκ φάση και ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Τεσπα το πιο σημαντικό είναι η τάση,η γραμμιοκή ανάλυση,σωστή χρήση των ταλαντωτών και κυματική ανάλυση.Βέβαια τα κύματα με έχουν πουλήσει ουκ ολίγες.Να έχτε υπόψη οτι στη παρούσα φάση στην Ελλάδα εξελίσσεται είτε το πέμπτο κομμάτι ενος τριαριού είτε ξεκίνησε το παντάρι.Το πρώτο κύμα ξεκίνησε απο 789.Για αυτό είναι άστοχο ρίσκο να μπεις κάποιος αρχάριος στη παρούσα φάση και στην Ελλάδα.Παρότι υπάρχει αισιοδοξία για σπάσιμο του 1411 την άνοιξη που θα δώσει μεγάλο σήμα{?} για το μεγάλη άνοδο την επόμενη διετία συνεχίζω να είμαι και επιφυλακτικός. Βέβαια ποτέ μα ποτέ ΔΕΝ επενδύουμε στις αγορές αν έχουμε αμεσα αναγκη το κεφάλαιο.
Fotis13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω 500€ , θελω να ασχοληθω με την ναυτιλια ειναι εφικτο; Sent from my ipad4 using Insomnia 1
DrLo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω 500€ , θελω να ασχοληθω με την ναυτιλια ειναι εφικτο; Sent from my ipad4 using Insomnia Δε κρατήθηκα 1
michael92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μυστική συνταγή δεν υπάρχει. Και ένα 4) Μην κρατάς μετοχές για μεγάλο χρονικό διάστημα. αυτό το βάζω Νο2. Οι μετοχές είναι για να πουλιούνται, όχι να φυλάσσονται. Καλη τύχη. Πέρνα απο εδώ να μας πεις αν αγόρασες τελικά. What? Οι μετοχές είναι η κατοχή ποσοστού ιδιοκτησίας μιας εταιρείας και συνεπώς είναι για να φυλάσσονται εάν η εταιρεία έχει προοπτικές. Το ότι έχει γίνει τζόγος το χρηματιστήριο δεν αναιρεί τον ορισμό της μετοχής. 2
capten- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω 500€ , θελω να ασχοληθω με την ναυτιλια ειναι εφικτο; Sent from my ipad4 using Insomnia Αυτό γιατί το έγραψες? Τέσπα απο κάπου μπορεί κανείς να ξεκινήσει.Με όσα μπορεί. Αρκεί να γνωρίζει τα βασικά της ΤΑ. Και στη ναυτιλία κάποιοι με 0 ξεκίνησαν για να μην σου γράψω με χρέη. Αλλά άλλο το ενα άλλο άλλο.{Ναυτιλία και Χαα}
Duke Nukem Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Οι γνώσεις μου είναι μηδαμινές, μιας και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ. Το βιβλίο χθές το ξεκίνησα. Είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας του, σύμφωνα με reviews. Σε ευχαριστώ για τα tips. κάτσε εκει που κάθεσαι και μην ανακάτευεσαι με πραγματα που δεν γνωρίζειςΘα σε βάλουν μέσα χωρις να το καταλάβεις και θα εγκλωβιστεις Ρωτά για τους εγκλωβισμένους και τους κατεστραμμένους. Φιλικά θα σου πω μια λέξη ¨ΜΑΚΡΥΑ¨
leftis95 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 κάτσε εκει που κάθεσαι και μην ανακάτευεσαι με πραγματα που δεν γνωρίζεις Θα σε βάλουν μέσα χωρις να το καταλάβεις και θα εγκλωβιστεις Ρωτά για τους εγκλωβισμένους και τους κατεστραμμένους. Φιλικά θα σου πω μια λέξη ¨ΜΑΚΡΥΑ¨ Εννοείται αυτό παιδιά, είπα είμαι ακόμα σε φάση διαβάσματος. Έχω ανοίξει και demo λογαριασμούς σε προσομοιωτές χρηματηστηρίου. Δεν έχω λεφτά για πέταμα έτσι κ αλλιώς (νε νομίζω ότι έχει κανείς). Με online brokerages (μεσίτες) αγοράζει κανείς σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα