fatsas1990 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Αν κανεις εγγραφη 2 ατομων απο εναν υπολογιστη,αλλα αυτα τα ατομα εχουν διαφορετικα στοιχεια μεταξυ τους και κοινο εχουν μονο την ip τοτε δεν γινεται απολυτως τιποτα.Αν ομως αυτα τα 2 ατομα μπαινουν συνεχως απο την ΙΔΙΑ ΙΡ και καποιο απο τα στοιχεια οπως για παραδειγμα η διευθυνση κατοικιας ειναι ιδια υπαρχει η περιπτωση να μπλοκαρουν οι λογαριασμοι και των 2. Εγω εδω και παρα πολυ καιρο μπαινω απο τον ιδιο υπολογιστη και παιζω στην bet365 με τον λογαριασμο μου αλλα πολλες φορες χρησιμοποιω και 2-3 αλλους λογαριασμους φιλων μου (μαζι με αυτους) οταν βρισκομαστε σπιτι μου.Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα. Πριν 1 χρονο ομως,χρησιμοποιωντας τον λογαριασμο μου αλλα και αυτο του αδελφου μου (που εχει δηλωσει ιδια στοιχεια κατοικιας) εγινε μπλοκαρισμα και των 2 λογαριασμων μας προσωρινα κρινοντας τους ως "υποπτους". Το θεμα διασαφηνίστηκε ζητωντας μας μια υπευθυνη δηλωση οτι οι λογαριασμοι ανηκουν και 2 διαφορετικα φυσικα προσωπα τα οποια μοιραζονται την ιδια κατοικια.Οπως επισης και τις ταυτοτητες μας.Απο τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο πονταρισμα/αναληψη/καταθεσης χρηματων Ειχες κανει αναληψη ομως; Εκει φαινονται τα προβληματα. Επιβεβαιωση σου κανουν ακομα και με τα ιδια στοιχεια. Οταν ειναι να δωσουν λεφτα ομως, τοτε τα ψαχνουν ολα! Εχω απαντησει ηδη φιλε μου..
arsenal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτησω και εγω κατι αλλο?ποιος ο κίνδυνος αν παιζεις σε μια εταιρεια που υποτιθεται οτι δεν ειναι νομιμη πχ οπως η bwin?ενα φιλαρακι το οποιο ειχε να παιξει χρονια στοιχημα επαιζε παλια ομως bwin και χωρις να ασχολειται κερδισε τις προαλλες 350 ευρω οταν του ειπα αυτη την ιστορια τρομοκρατηθηκε λιγο...λετε να γινει τιποτα αν τα κανει αναληψη?
fatsas1990 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτησω και εγω κατι αλλο?ποιος ο κίνδυνος αν παιζεις σε μια εταιρεια που υποτιθεται οτι δεν ειναι νομιμη πχ οπως η bwin?ενα φιλαρακι το οποιο ειχε να παιξει χρονια στοιχημα επαιζε παλια ομως bwin και χωρις να ασχολειται κερδισε τις προαλλες 350 ευρω οταν του ειπα αυτη την ιστορια τρομοκρατηθηκε λιγο...λετε να γινει τιποτα αν τα κανει αναληψη? Νομιζω οτι δεν θα του επιτραπει να σηκωσει τα χρηματα
arsenal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Είσαι σίγουρος;Η bwin δεν επιτρέπει νέες εγγραφές απο Ελλάδα αλλά σίγουρα επιτρέπει σε παίκτες που είχαν λογαριασμό να μπορούν να παιζουν
chillbill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δείτε Site: εδώ , έχει και κατάλογο (black list) με εταιρίες από τις οποίες έχει ζητήσει από την Τράπεζα της Ελλάδος να απαγορεύσει σε όλες τις ελληνικές τράπεζες να γίνονται περαιτέρω συναλλαγές.. Εγώ πριν μερικούς μήνες είχα κάνει κατάθεση σε μια με paypal και όταν αργότερα (έχοντας κέρδη,έχοντας κάνει άλλες αναλήψεις στο παρελθόν από την ίδια μια χαρά) πήγα να κάνω ανάληψη αρνιόταν το Paypal λέγοντας ότι είναι ενάντια στους νόμους της χώρας. Το ίδιο και το moneybookers/skrill.. Προφανώς ΚΑΠΟΙΕΣ εταιρίες ακόμη στη λούφα, με τη δικαιολογία του "είμαι σε διαδικασία αδειοδότησης" επιτρέπουν να γίνεται παιχνίδι, αλλά θα πρότεινα σε όλους να είναι προσεχτικοί στο τι λεφτά παν να βάλουν αυτό τον καιρό σε ξένες στοιχηματικές. Μπορεί όντως να παίξεις μια χαρά, μπορεί και να σου επιτραπεί να κάνεις ανάληψη..μπορεί και όχι! οπότε τουλάχιστον κρατάτε μικρά τα ποσά και ψάχτε το λίγο παραπάνω, δεν είναι τα πράγματα όπως ήταν πέρυσι.. Μπορεί ακόμη και αν πας κατευθείαν σε τραπεζικό λογαριασμό να τα βγάλεις (παρακάμπτοντας paypal,moneybookers, άλλα), να στα μπλοκάρει η τράπεζα,αυτό ..παίζεται! Δεν ξέρω πόσο αυστηρές γίναν οι τράπεζες τώρα στο θέμα και πόσο πιέζουν/πιέζονται κι αυτές
drake. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αν και κάπως αργά γράφω,θέλω να πω πως αυτά κάνετε πάτε και εξαπατάται εταιρίες για να σας δώσουν ένα k@λομπόνους και τι γίνετε στο τέλος;την πληρώνουν και αυτοί που δεν φταίνε που είναι έντιμοι παίχτες και μετά τους ζητάνε η εταιρίες να βγαίνουν φωτογραφία κρατώντας διπλα στο πρόσωπο τους την ταυτότητα τους η όταν τους ζητάνε φωτοτυπίες κατάθεσης από paysafe ζητάνε να βγαίνεις πάλι φωτογραφία κρατώντας διπλα από το πρόσωπο σου την paysafe..και στο τέλος καλά κάνουν και σας κάνουν κατάσχεση όλα τα λεφτά όταν σας καταλαβαίνουν
Crash_Batic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αν και κάπως αργά γράφω,θέλω να πω πως αυτά κάνετε πάτε και εξαπατάται εταιρίες για να σας δώσουν ένα k@λομπόνους και τι γίνετε στο τέλος;την πληρώνουν και αυτοί που δεν φταίνε που είναι έντιμοι παίχτες και μετά τους ζητάνε η εταιρίες να βγαίνουν φωτογραφία κρατώντας διπλα στο πρόσωπο τους την ταυτότητα τους η όταν τους ζητάνε φωτοτυπίες κατάθεσης από paysafe ζητάνε να βγαίνεις πάλι φωτογραφία κρατώντας διπλα από το πρόσωπο σου την paysafe..και στο τέλος καλά κάνουν και σας κάνουν κατάσχεση όλα τα λεφτά όταν σας καταλαβαίνουν Φιλε,ο ορος ξεγελαω τις εταιριες με το bonus ειναι λιγο τυπικος και μεταφορικος.Στην ουσια δεν τις ξεγελας,απλα κανεις δευτερο και τριτο λογαριασμο ΝΟΜΙΜΑ απλα τον χρησιμοποιεις εσυ.Δηλαδη εκτος απο τον δικο σου λογαριασμο,φτιαχνεις και εναν δευτερο αλλα με τα στοιχεια του αδελφου σου για παραδειγμα τον οποιο ομως χειριζεσαι εσυ.. Φαντασου να εχεις προφιλ στο fb ας πουμε,και επειδη ο αδελφος σου δεν εχει ιδεα να φταιχνει και να χειριζεται το fb αλλα παρολα αυτα να θελει να εχει προφιλ και να αναθετει στον αδελφο του να του το φτιαξει το προφιλ και να το χειριζεται εκεινος.. Δεν ειναι κατι παρανομο.Την εταιρια την ενδιαφερει να μην υπαρχουν 2 λογαριασμοι σε ενα ονομα.Τωρα,αν ΕΝΑ ατομο διαχειριζεται 100 λογαριασμους (του γειτονα,και του αδελφου του γειτονα,και του κηπουρου,και της νταντας κτλ) διαφορετικων στοιχειων αρα και προσωπων (υπαρκτων) ποσος την ενδιαφερει.
chillbill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα,αν ΕΝΑ ατομο διαχειριζεται 100 λογαριασμους (του γειτονα,και του αδελφου του γειτονα,και του κηπουρου,και της νταντας κτλ) διαφορετικων στοιχειων αρα και προσωπων (υπαρκτων) ποσος την ενδιαφερει. Την ενδιαφέρει και την παραενδιαφέρει, για αυτό και αν σε καταλάβει σου κατάσχει τα χρήματα και σου κλείνει τους λογαριασμούς, μη λέμε ότι θέλουμε, άλλο το ένα, άλλο το άλλο.. Ο λόγος που βάζουν τα μπόνους είναι για να κερδίσουν ΝΕΟΥΣ πελάτες. Οπότε ναι, την εξαπατάς..
Crash_Batic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα,αν ΕΝΑ ατομο διαχειριζεται 100 λογαριασμους (του γειτονα,και του αδελφου του γειτονα,και του κηπουρου,και της νταντας κτλ) διαφορετικων στοιχειων αρα και προσωπων (υπαρκτων) ποσος την ενδιαφερει. Την ενδιαφέρει και την παραενδιαφέρει, για αυτό και αν σε καταλάβει σου κατάσχει τα χρήματα και σου κλείνει τους λογαριασμούς, μη λέμε ότι θέλουμε, άλλο το ένα, άλλο το άλλο.. Ο λόγος που βάζουν τα μπόνους είναι για να κερδίσουν ΝΕΟΥΣ πελάτες. Οπότε ναι, την εξαπατάς..Μα νεους πελάτες κερδίζει φίλε μου.. Για να δωσει 100 μπονους στους γείτονες σημαίνει ότι υπάρχουν 100 νεοι πελάτες. Οι οποίοι λογαριασμοι ειναι σε στοιχεία υπαρκτων προσώπων. Αν οι 100 λογαριασμοι αυτοι ανήκουν σε υπαρκτα πρόσωπα και ταυτότητες δεν τους ενδιαφέρει αν τους διαχειριζονται 100 διαφορετικα πρόσωπα ή 1. Εγω για παράδειγμα διαχειριζομαι 3 λογαριασμούς εκ των οποίων οι 2 είναι στα στοιχεία του αδελφού μου και της μητερας μου και δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα ουτε με αναλήψεις ουτε με τίποτα
Phoenix7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ακριβώς αυτό που λέει ο Crash... δεν πα να έχεις και 100 υπολογιστές συνδεδεμένους από την ίδια IP; δεν παίζει ρόλο, αρκεί εννοείται να έχεις σε κάθε λογαριασμό διαφορετικά στοιχεία. Για αυτό γίνεται και στην ουσία η επικύρωση του λογαριασμού με αποστολή της Ταυτότητας ή διαβατηρίου με e-mail ή fax
fotis16 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Παιδες να λυσω και γω την απορια μου,αν σ ενα λογαριασμο συνδεονται και στοιχηματιζουν ταυτοχρονα 2-3 ατομα απο διαφορετικους υπολογιστες(και διαφορετικες ip),υπαρχει θεμα?
chillbill Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Παιδες να λυσω και γω την απορια μου,αν σ ενα λογαριασμο συνδεονται και στοιχηματιζουν ταυτοχρονα 2-3 ατομα απο διαφορετικους υπολογιστες(και διαφορετικες ip),υπαρχει θεμα? πριν κάποια χρόνια που θυμάμαι είχε πετύχει, με το που έκανε login ο ένας, σε μια εταιρία πετούσε "εκτός" όποιον άλλο ήταν ήδη μέσα με το ίδιο όνομα χρήστη, ενώ σε άλλη απλά δεν άφηνε να συνδεθεί ο 2ος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα