Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους θελω να ανοιξω ενα λογαριασμο στην μπετ σε αλλο ονομα.Το ονομα αυτο υπαρχει εννοειται ειναι ο κολλητος μου.Ωστοσο ο ιδιος δεν εχει ιντερνετ.Θα δωσω εννοειται πραγματικα στοιχεια και τετοια,..Θελω να παρω το μπονους ωστοσο θελω να μαθω μπορω να ανοιξω τον λογαριασμο αυτον απο τον υπολογιστη οπου παιζω στοιχημα στην Μπετ?αν τον ανοιξω απο ενα αλλο υπολογιστη με λιγο διαφορετικη Ip(γιατι μενω φοιτητικες εστιες οποτε στην Ip σε καθε δωματιο αλλαζει ενας αριθμος στο τελος)θα το καταλαβουν?Αν κατεβασω καποιο προγραμα για να αλλαξει την Ip(ελληνικη παντα)θα μπορεσω να τον ανοιξω?γενικα πρεπει να προσεξω να ανοιξω μην ανοιξω λογαριασμο απο εκει που παιζω η απο εκει οπου και εγω ο ιδιος εκανα την εγγραφη?

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους θελω να ανοιξω ενα λογαριασμο στην μπετ σε αλλο ονομα.Το ονομα αυτο υπαρχει εννοειται ειναι ο κολλητος μου.Ωστοσο ο ιδιος δεν εχει ιντερνετ.Θα δωσω εννοειται πραγματικα στοιχεια και τετοια,..Θελω να παρω το μπονους ωστοσο θελω να μαθω μπορω να ανοιξω τον λογαριασμο αυτον απο τον υπολογιστη οπου παιζω στοιχημα στην Μπετ?αν τον ανοιξω απο ενα αλλο υπολογιστη με λιγο διαφορετικη Ip(γιατι μενω φοιτητικες εστιες οποτε στην Ip σε καθε δωματιο αλλαζει ενας αριθμος στο τελος)θα το καταλαβουν?Αν κατεβασω καποιο προγραμα για να αλλαξει την Ip(ελληνικη παντα)θα μπορεσω να τον ανοιξω?γενικα πρεπει να προσεξω να ανοιξω μην ανοιξω λογαριασμο απο εκει που παιζω η απο εκει οπου και εγω ο ιδιος εκανα την εγγραφη?

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα για διενεξη των ip. Αρκει να στοιχεια του νεου λογαριασμου σου να ειναι υπαρκτα και αληθεινα. Δεν παιζει καποιο προβλημα λογω ip.Μπορεις να ανοιξεις οσους λογαριασμους θελεις απο τον ιδιο υπολογιστη

Δημοσ.

Δεν παίζει καμία κόμπλα με καμία ip.

Λογαριασμούς, ταυτότητες και φράγκα να εχεις και άνοιγε accounts αβέρτα, τι θα σου πούνε, γιατι χρησιμοποιείτε όλοι το ίδιο PC?

Αυτοί έχουν μπατζεταρει ένα μπόνους ανα λογαριασμό, για να το πάρεις πρεπει να ταΐσεις, αν ταΐσεις εσυ η ο φίλος σου απο το PC σου δεν τους νοιάζει

Εξάλλου τα μπόνους ειναι μικρά, για τα δεδομένα των μεγαλοwagers, του χώρου και 9/10 κάποια στιγμή θα το χάσουν, ουσιαστικά διαφήμιση ειναι, αν 1/10 καταφέρει να κρατήσει και να κάνει ανάληψη στο μπόνους, το έχουν καλύψει απο τουλαχιςτον 2-3 στους 10 που γράφτηκαν μονο και μονο για το μπόνους και τα έχασαν όλα

Δημοσ.

Δεν παίζει κανένα πρόβλημα με την ip, για πλάκα το γράφουν στους όρους

https://www.stoiximan.gr/article/Bonus-eggrafis-949

14. Η προσφορά έχει όριο το ένα μπόνους ανά άτομο, οικογένεια, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση email, ip και υπολογιστή. Διατηρούμε το δικαίωμα όποτε το κρίνουμε σκόπιμο να αφαιρέσουμε ή να μην προσφέρουμε δικαίωμα στο μπόνους σε κάποιο μέλος.

http://www.bet365.gr/extra/el/promotions/open-account-offer/

15.Όλες οι προσφορές πελατών περιoρίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση νοικοκυριού, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π.χ. χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, NETeller κλπ) και υπολογιστή που μοιράζεται π.χ. δημόσια βιβλιοθήκη ή χώρο εργασίας. Διατηρούμε το δικαιώμα να αποσύρουμε τη διαθεσιμότητα όποιας προσφοράς ή όλων των προσφορών σε οποιoνδήποτε πελάτη ή ομάδα πελατών ανά πάσα στιγμή και κατά αποκλειστική και απόλυτη κρίση μας. Οι προσφορές ισχύουν μόνο για πελάτες που έχουν κάνει κατάθεση μετρητών στηv bet365.

Δημοσ.

Αν κανεις εγγραφη 2 ατομων απο εναν υπολογιστη,αλλα αυτα τα ατομα εχουν διαφορετικα στοιχεια μεταξυ τους και κοινο εχουν μονο την ip τοτε δεν γινεται απολυτως τιποτα.Αν ομως αυτα τα 2 ατομα μπαινουν συνεχως απο την ΙΔΙΑ ΙΡ και καποιο απο τα στοιχεια οπως για παραδειγμα η διευθυνση κατοικιας ειναι ιδια υπαρχει η περιπτωση να μπλοκαρουν οι λογαριασμοι και των 2.

Εγω εδω και παρα πολυ καιρο μπαινω απο τον ιδιο υπολογιστη και παιζω στην bet365 με τον λογαριασμο μου αλλα πολλες φορες χρησιμοποιω και 2-3 αλλους λογαριασμους φιλων μου (μαζι με αυτους) οταν βρισκομαστε σπιτι μου.Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα.

Πριν 1 χρονο ομως,χρησιμοποιωντας τον λογαριασμο μου αλλα και αυτο του αδελφου μου (που εχει δηλωσει ιδια στοιχεια κατοικιας) εγινε μπλοκαρισμα και των 2 λογαριασμων μας προσωρινα κρινοντας τους ως "υποπτους".

Το θεμα διασαφηνίστηκε ζητωντας μας μια υπευθυνη δηλωση οτι οι λογαριασμοι ανηκουν και 2 διαφορετικα φυσικα προσωπα τα οποια μοιραζονται την ιδια κατοικια.Οπως επισης και τις ταυτοτητες μας.Απο τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο πονταρισμα/αναληψη/καταθεσης χρηματων

Δημοσ.

απλά έχε υπόψη ότι τα μπόνους για να τα πάρεις, θα πρέπει να παίξεις πρώτα κάποιο ποσό. Οπότε αν π.χ. πάρεις 100€ μπόνους δε μπορείς να τα βγάλεις, θα πρέπει να παίξεις (δεν ξέρω σε αυτούς τα νούμερα τώρα που είναι) ας πούμε 500€ πρώτα τζίρο, αλλιώς δεν επιτρέπεται να κάνεις ανάληψη..Οπότε προφανώς ενδιάμεσα εσύ μπορεί να χάσεις και τα λεφτά του μπόνους, και αυτά που έβαλες αρχικά!

Δημοσ.

Αφου στους ορους λεει, ενας λογαριασμος ανα νοικοκυριο.. Οποτε παιζει θεμα αμα δουν την ιδια ip. Ειναι ρισκο.

Δημοσ.

Ειχες κανει αναληψη ομως; Εκει φαινονται τα προβληματα. Επιβεβαιωση σου κανουν ακομα και με τα ιδια στοιχεια. Οταν ειναι να δωσουν λεφτα ομως, τοτε τα ψαχνουν ολα!

Δημοσ.

Αφου στους ορους λεει, ενας λογαριασμος ανα νοικοκυριο.. Οποτε παιζει θεμα αμα δουν την ιδια ip. Ειναι ρισκο.

ειναι πιθανό δύο ή και παραπάνω νοικοκυρια να εχουν την ιδια IP οπως στην περιπτωση του OP.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...