Προς το περιεχόμενο

Coolermaster HAF X 942 NVidia Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.Καθώς ψαχνόμουν για να φτιάξω ένα νέο συστημα για τον ευατό μ πέτυχα αυτό το κουτί http://www.skroutz.gr/s/1683258/CoolerMaster-HAF-X-nVidia-Edition.html?keyphrase=Coolermaster+HAF+X+942+NVidia+Edition που όπως θα δείτε το συγκεκριμένο site το έχει -100 ευρώ..δεν ξέρω το κατα πόσο ισχύει ή είναι αξιόπιστο σαν site.Απλά αν κάποιος το γνωρίζει να μας διαφωτίσει για το αν αξίζει η αγορά.

Δημοσ.

Καποτε (μεσα στο 13) το συγκεκριμενο κουτι ειχε βγει σε προσφορα στη τιμη που βλεπεις περιπου οποτε ισως να μην εχουν ενημερωσει το site...Κρινοντας οτι δεν εχει στοκ, το πιθανοτερο ειναι να σου δωσουν αλλη τιμη οταν θα υπαρξει διαθεσιμο. Δε χανεις παντως να ρωτησεις τι γινεται..

Δημοσ.

Το κουτί είναι πολύ καλό.Το ίδιο και η τιμή (αν εξαιρέσουμε την προσφορα του electro είναι η καλύτερη που έχει παίξει) αλλά δεν έχω ψάξει αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το budget και η απλή έκδοση (χωρίς το λαχανί χρώμα) κάνει +20 ευρώ που, για τα δικά μου γούστα, τα αξίζει.

Δημοσ.

Δες λιγο το παλιο θεμα, εχει ολες τις πληροφοριες που χρειαζεσαι, μαζι με εναλλακτικες προτασεις ανα budget:

http://www.insomnia.gr/topic/490511-case-coolermaster-haf-942-nvidia-100-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-expired/

(το κουτι ειναι απαιχτο, το εχω 'καταευχαριστηθει', ομως στα χρηματα που κοστιζει τωρα, αν θυμαμαι καλα, ειχαν προτεινει τα παιδια και αλλα αξιολογα κουτια).

• Moderators
Δημοσ.

Οντως στις 21/6 συμφωνα με το skroutz το κουτι αυτο ηταν διαθεσιμο απο Electroworld στην τιμη των 100ευρο.

Μα ειχαμε και θεμα με σελιδες (εχει δωθει παραπανω) και το αγορασαν τοσα παιδια απο εδω, το σκρουτζ σε επεισε; :)

• Like 1
Δημοσ.

Μα ειχαμε και θεμα με σελιδες (εχει δωθει παραπανω) και το αγορασαν τοσα παιδια απο εδω, το σκρουτζ σε επεισε; :)

Εχεις απολυτο δικιο μολις τωρα ειδα οτι ειχε βαλει link απο το topic o Kondoras στο σχολιο του :P

• Moderators
Δημοσ.

Και ο nek4d.

Και επισης εχεις γραψει στο τοπικ εκεινο στο τελος του, 20 ημερες υπηρχε μαλιστα η τιμη, 9 Ιουλιου αγοραστηκε το τελευταιο κομματι. ;)

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κουτί το αγόρασα στα 98,90 € από το eshop το καλοκαίρι όταν είχαν την προσφορά electroworld κλπ καταστήματα, είμαι ευχαριστημενος απ όλες της απόψεις αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά του στα 135 ευρώπουλα μιας και είναι λίγο-πολύ παλιό κουτί, αν ξαναπαίξει πάντως γύρο στα 100 γουρουνοπουλα πόρτο με κλειστά μάτια! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...