Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την κοινότητα,

Μιας και ετοιμάζω ένα μικρό e-shop για ένα μικρό κατάστημα θα ήθελα να κάνω κάποιες ερώτησεις.

Καταρχάς, χρησιμοποιώ το wordpress και το woocommerce για το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Έχω βάλει ως τρόπο πληρωμής το Paypal αλλά και το συνδυασμό mijireh/paymil. Το συνδυασμό mijireh/paymill τον έβαλα για να μπορεί ο υποψήφιος πελάτης να αγοράσει κάτι με την πιστωτική του, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσει λογαριασμό στο paypal.

1) Αναρωτιέμαι, τώρα, αν είναι ασφαλή όλα αυτά τόσο για το κατάστημα όσο και για το πελάτη.

2) Επίσης, πως θα μπορούσα να αναφέρω στους όρους χρήσης του eshop, ότι μεσολαβούν αυτές οι υπηρεσίες για τις online πληρωμές;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά έχω μάθει πολλά από το Insomnia!!!  :)

Κάνεις κατασκευή eShop κατάστημα και έχεις τέτοιες απορίες;  :huh:

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.

Μιας και έχω ασχοληθεί με Wordpress και το Woocommerce μου φάνηκε έυκολο, είπα να βοηθήσω ένα φίλο, ο οποίος έχει μια μικρή επιχείρηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις τέτοιου είδους απορίες όμως καλύτερα "δώσε" την υλοποίηση του eShop σε κάποια εξειδικευμένη επιχείρηση που ασχολείται με τέτοια "έργα"...

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.

Το Paypal έχει το "Account Optional" feature, οπότε ο 2ος συνδυασμός δεν χρειάζεται. Διάβασε εδώ

To turn the feature on or off, simply log in to PayPal, go to Profile, click ‘Website Payment Preferences’ under the Selling Preferences column and tick the yes/no box under PayPal Account Optional.

*This feature is available to Premier and Business account holders only. It is not currently available for items purchased directly on eBay.co.uk.

Τώρα για το αν το Paypal είναι ασφαλές...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@angmar Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν το είχα κατά νου αυτό και τώρα μου λύθηκαν τα χέρια!

Ο συνδυασμός mijireh-paymill ήταν μια καλή περίπτωση για να γίνεται το checkout με την εμφάνιση του site, αλλά δεν πειράζει γιατί το paypal μου δίνει την ευχρηστία, που χρειάζομαι.

Και πάλι σε ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Kostis.El

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...