Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για ενα οικονομικο φορητο για χρηση ιντερνετ και καμια ταινια. Ποιο σημαντικο κριτηριο για μενα η ποιοτητα κατασκευης απο τις επιδοσεις.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα.

Στα 300 ευρώ δεν έχεις το περιθώριο επιλογών, αλλά το Lenovo είναι το καλύτερο value for money σε τέτοιο ποσό, αλλιώς πας σε μεταχειρισμένο.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις προτασεις σας. Σκεφτομαι να παρω το λενοβο και θελω να ρωτησω επειδη εχω ηδη αδεια για windows θα εχω προβλημα με τα εφταρια; drivers υπαρχουν ;

Δημοσ.

Σε αυτά παίζει και αυτός από crazy sunday

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909607&sid=1

από χαρακτηριστικά είναι καλύτερος.

από ποιότητα δεν ξέρω.

Σωστότατος, μου είχε διαφύγει κι αυτό.

Καλό VFM και πιό σύγχρονο σαν τεχνολογία επεξεργαστή.

Για ποιότητα δε μπορώ ούτε κι εγώ να εκφέρω γνώμη. Άλλο λένε ναί, άλλοι λένε όχι.

Το σίγουρο είναι ότι στα Asus τα ανταλλακτικά είναι δυσεύρετα (για μετά την εγγύηση εννοώ για να επισκευαστεί φτηνά).

Ευχαριστω για τις προτασεις σας. Σκεφτομαι να παρω το λενοβο και θελω να ρωτησω επειδη εχω ηδη αδεια για windows θα εχω προβλημα με τα εφταρια; drivers υπαρχουν ;

Και για το ASUS και για το Lenovo, θα βρείς κανονικότατα Drivers για 7άρια και για 8άρια.

Είναι τρέχοντα μοντέλα και υποστηρίζουν και τα 2 τρέχοντα λειτουργικά (και αντίστοιχα και τα 8.1 κατ'επέκταση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...