Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.play.com/Search.html?searchstring=PES+2014&searchsource=0&searchtype=allproducts

Το παιχνιδάκι φέτος για μένα απαράδεκτο οπότε θα μείνω στο προηγούμενο αλλά για όσους ενδιαφέρονται, σε αυτή τη τιμή και με δωρεάν μεταφορικά μια χαρά είναι. Το site έμπιστο, προχωρείστε άφοβα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά υπάρχει η ευρωπαϊκή έκδοση που περιλαμβάνει και την ελληνική περιγραφή ή τα ελληνικά υπάρχουν μόνο σε αυτά που πωλούνται μόνο στην Ελλάδα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουτε 9,90 μη δωσετε για τη φετινη πατατα.Το Παιχνιδι ειναι unplayable.παρολα αυτα για αλλες χρονιες θα ηταν καλη προσφορα

edit:δε θελω να επεκταθω για το gameplay (online-offline)γιατι θα βγω οφφ-τοπικ

Επεξ/σία από oikpro
  • Like 1
Δημοσ.

To online του είναι unplayable ή γενικά το παιχνίδι?

Για πιο λόγο ή απλά τα ισοπεδώνετε όλα?

Φίλε μου, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα ψάχνω άλλο ποδοσφαιράκι μετά από τόσα χρόνια φανατικός του PES αλλά φέτος (για μένα τουλάχιστον που τα έχω λιώσει όλες τις χρονιές) δεν το άντεξα πάνω από μισή μέρα. Δεν είναι τυχαίο που το βρίσκεις πολύ εύκολα στα μεταχειρισμένα από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας. Έχοντας πει αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι σε κανέναν δεν θ'αρέσει η καινούρια εμπειρία του 14. Δεν σου γράφω review ή συγκεκριμένα παράπονα,μια απλή αναζήτηση θα σου λύσει τις απορίες.

Η προσφορά φαίνεται καλή για έναν τέτοιο τίτλο πάντως και θα το πρότεινα βέβαια μονάχα σε αυτους που έχουν αποφασίσει να το πάρουν.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Σε αυτά υπάρχει η ευρωπαϊκή έκδοση που περιλαμβάνει και την ελληνική περιγραφή ή τα ελληνικά υπάρχουν μόνο σε αυτά που πωλούνται μόνο στην Ελλάδα ?</p>

Δεν εχω ιδεα φιλε. 99% πιστευω ειναι χωρις ελληνικα

To online του είναι unplayable ή γενικά το παιχνίδι?

Για πιο λόγο ή απλά τα ισοπεδώνετε όλα?

Φίλε μου, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα ψάχνω άλλο ποδοσφαιράκι μετά από τόσα χρόνια φανατικός του PES αλλά φέτος (για μένα τουλάχιστον που τα έχω λιώσει όλες τις χρονιές) δεν το άντεξα πάνω από μισή μέρα. Δεν είναι τυχαίο που το βρίσκεις πολύ εύκολα στα μεταχειρισμένα από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας. Έχοντας πει αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι σε κανέναν δεν θ'αρέσει η καινούρια εμπειρία του 14. Δεν σου γράφω review ή συγκεκριμένα παράπονα,μια απλή αναζήτηση θα σου λύσει τις απορίες.

Η προσφορά φαίνεται καλή για έναν τέτοιο τίτλο πάντως και θα το πρότεινα βέβαια μονάχα σε αυτους που έχουν αποφασίσει να το πάρουν.

Καθε φορα, καθε καινουριο pro στην αρχη μεχρι να το μαθεις σε ξενερωνει. Απλα αυτο για καποιο λογο δε σε τραβαει κιλας. Εγω που επαιξα κανα δυο παιχνιδια βρηκα τραγικο αργο το gameplay, το οποιο ναι μεν προσθετει φυσικοτητα κινησης οπως θα πουν πολλοι αλλα εμενα σε ενα ποδοσφαιρακι με ενδιαφερει η arcade πλευρα περισσοτερο. Αν θελω simulation κανονιζω να παω να παιξω κανα 5x5 με κανα φιλο. Τα γραφικα επισης μου φανηκαν πολυ στασιμα. Ιδια σχεδον με περσι. Κοινως εγω θα παραμεινω στο προηγουμενο :) αλλα οντως αν καποιος θελει να το παρει η τιμη ειναι καλη
Δημοσ.

για 25ε ειναι μια χαρα το παιχνιδι μη λεμε οτι θελουμε με το τελευταιο Patch τελος τα κοληματα κ εχουν διορθωσει πολλα αλλα .

για τους απληροφορητους που απλα λενε κατι για να πουν  που λενε πως το ονλινε δεν παιζεται τους μαλλον δεν εχουν ενημερωθει πως πλεον το ονλινε του προ ειναι λες κ παιζεις οφλινε με το νεο patch .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...